20 - 26 Ekim 2014 Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hafta başında ilişkilerinizde istediğiniz duruma gelmiş olabilirsiniz. Ortaklaşa işler yapmaya karar verdiyseniz bu hafta iş hayatınız hızlanıyor ve merkür cumartesi düzeliyor. İstediğiniz şartlarda ortaklıklar kurabilirsiniz. Kendinizi gösterme imkanı bulacaksınız. İlişkilerinizde kendinizi istediğiniz şekilde ifade etme olanağı bulacaksınız. Perşembe akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Yatırımlarınız, ortaklaşa işlerinizle ilgili adımlar atmanız için yeni bir enerji olacak ancak her şey kolayca olmayabilir. İlişkiler ve ortaklıklar ve maddi konularda fırsatlarınız olacak, şartlarınızı kabul ettirebilirsiniz ancak sizi tatmin edip edemeyeceği konusunda temkinli ve kontrollü olmayı unutmayın. Kasım başında bu konuda haber alabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinebileceksiniz.

BOĞA

Hafta başında işlerinizi ailenizden aldığınız destekle hızlandırabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde ise istediğiniz sonuçlara ulaşabileceğinizi göreceksiniz. Merkür cumartesi düzeliyor. Çalışmalarınızı paylaşma zamanınız geliyor. İşlerinizde veya araştırmalarınızda onay alabilirsiniz. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması ilişkilerle ilgili konularda sizi etkileyecektir. Burcunuzun yöneticisi venüs de tutulmanın içersinde rol oynuyor. Kendinizle ilgili değişim isteği meydana gelebilir. Karşınızdaki kişilerle anlaşma sağlayabilirsiniz. Hayatınıza yeni birisi girebilir. İlişkiler veya ortaklık konusunda yeni enerjiler sizi hızlandırabilir veya ilişkilerinizle ilgili yeni bir durum meyadana gelebilir. Bu tutulma size fırsatlar sunacaktır ancak ilişkiler konusunda kontrollü olmanızda fayda var. Güveniniz tam olmadan adım atmayın. Kasımın ilk haftasında bu konuda bilgileneceksiniz.

İKİZLER

Hafta başında yapacağınız görüşmeler sizi heyecanlandırabilir ve karşınızdaki kişileri cesaretlendirebilirsiniz. Burcunuzu yöneten merkür cumartesi düzeliyor. Bireysel olarak planlarınız var ise ilerleme sağlamaya başlayacaksınız, daha net olabileceksiniz. Perşembe günü akrep burucnda güneş tutulması meydana geliyor. Gündelik hayatınızda yenilik yapabilirsiniz. İşleriniz, hizmet verdiğiniz konular, müşterileriniz veya çalıştığınız kişilerle ilgili yeni durumlar oluşabilir. Yeni işler olabilir. Ancak bu tutulmanın fırsatları size yenilikler getirse de herşeyi kontrol etmenizde fayda var. Kasımın ilk haftası çalıştığınız işlerle ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz.

YENGEÇ

Hafta başında evinizle ailenizle ilgili konularda maddi anlamda destek görebileceğiniz durumlar olabilir. Merkür cumartesi düzeliyor. Aileniz veya evinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ters giden konular düzelecektir. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Kendinizi ifade etmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Kendinizi tazeleyeceğiniz, bireysel zevkleriniz varsa çocuklarınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Tutulmanın içersinde venüs de yeralıyor. Yeni bir aşk hayatınıza girebilir. Ancak bu tutulmanın yeni esintileri olduğu gibi temkinli olmanız gereken durumlar da olabilir. Bu konuda kasımın ilk haftası yeni bilgiler edinebilir, görüşmeleriniz sonucunda gerçekten istediğinizin ne olduğuna karar verebilirsiniz.

ASLAN

Hafta başında yakın çevrenizden ilgi göreceksiniz. İsteklerinizi yakın çevrenize, varsa kardeşlerinize, işlerinizle ilgili kişilere yaptırabileceksiniz. Merkür cumartesi düz hareketine dönüyor. İletişiminizde, eğitiminizde, işlerinizle ilgili konularda veya görüşmelerinizde net sonuçlar elde etmeye başlayacaksınız. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Eviniz, ailenizle ilgili yeni bir durum oluşabilir. İş hayatınızı da etkileyecektir tutulmanın sonuçları. Yeni bi rev düşünebilir, yer değişimi yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili bir yenilik yapabilirsiniz. Bu tutulma yenilikler getirse de sizi zorlayabilir. Yapmak istediğiniz ne varsa iyice araştırmanızda fayda var. Kasımın ilk haftasında eviniz veya ailenizle ilgili yeni durum hakkında yeni bilgiler edineceksiniz.

BAŞAK

Hafta başında maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler sizi hızlandırabilir. Planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Burcunuzu yöneten merkür cumartesi günü düz hareketine dönüyor. Maddi konularda net sonuçlar elde etmeye başlayacaksınız. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Yakın çevrenizde yenilikler olabilir. Çalışmalarınızla ilgili yeni bir fırsat sunabilir. Ancak tutulmanın getireceği fırsatlarla birlikte size maddi olarak yansımalarını, istediğiniz şartların oluşup oluşmadığı konusunu da araştırmanızda fayda var. Kasımın ilk haftasında bu konuda yeni görüşmeleriniz olabilir. Bilmediğiniz konularda bilgiler gelebilir.

TERAZİ

Hafta başında gruplar içersinde isteklerinizin kabul gördüğünü, kendinizi ortaya koyabildiğinizi görerek cesaret kazanabilirsiniz. Çeşitli işler elde edebilirsiniz. Ya da işlerden gelen maddi imkanlar sizi hareketlendirebilir. Merkür cumartesi düz hareketine dönüyor. Her konuda yaşadığınız gecikmeler, kendinizle ilgili girişimlerinizde kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Harcamalarınız konusunda yeni bir durum oluşabilir. Maddi anlamda fırsatlar çıkabilir. Ancak çıkan fırsatların size geri dönüşü olacak mıdır, bu konuda kendinize kaynak yaratmanız için uygun mudur diye araştırmanızda fayda var. Kasımın ilk haftasında yeni bilgiler edinebilirsiniz.

AKREP

Hafta başında maddi konulardaki beklentileriniz ve isteklerinizle ilgili, iş hayatınızda beklediğiniz fırsatlarla ilgili olumlu sinyaller gelebilir. Merkür cumartesi günü düz hareketine başlıyor. Kendinizi eksik gördüğünüz, hazırlık yaptığınız konularda ilerleme kaydetmeye başlayacaksınız. Yazı yazıyorsanız artık paylaşma zamanı geliyor. Kendinizi doğru ifade edebileceksiniz. Perşembe günü burcunuzda güneş tutulması meydana geliyor. Kendinizi bir yeniliğin içersinde bulacaksınız. Tarzınız değişebilir, dış görünümünüz etkilenebilir. Bu tutulma sizin kendinizle ilgili, sağlık konusunda, hayatınıza verdiğiniz yön konusunda etkili olabilir. Yenileneceksinz ancak size uymayan, sizi zorlayacak veya ilişkilerinizi etkileyebilecek olan bu yenilik konusunda gerçek isteklerinizi göz önüne almalısınız. Kasımın ilk haftası bu konuda görüşeceğiniz kişilerden etkilenebilirsiniz, fikirlerinizi etkileyecek durumlar olabilir.

YAY

Hafta başında gruplar içersinde sizi memnun edecek gelişmeler, ortamlar olabilir. Haftaya hızlı başlıyorsunuz. Sizi geliştirecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Merkür cumartesi günü düzgün hareketine dönüyor. Gruplar, arkadaşlar veya organizasyonlar içersinde gerekli düzeltmeleri, görüşmeleri yaptıysanız işleriniz hızlanmaya başlayacaktır. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulmayla ne amaçla koşturduğunuzu, istek ve arzularınızla ilgili yaratmak istediğiniz şartların neler olabileceğini anlayabilirsiniz. Korktuğunuz, kontrol altına alamadığınız konularda yeni durumlar meydana gelebilir. Tutulmayla beraber bazı konular sizin için aydınlanma sağlayabilir. Ancak tam anlamıyla harekete geçmek için kasımın ilk haftasını beklemeniz yarar sağlayabilir. Bazı üstü kapalı bilgiler düşündüğünüz şartları değiştirebilir.

OĞLAK

Hafta başında ortaklıklardan gelen destekler, yatırımlarınızla ilgili olumlu sonuçlar olabilir. İş hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler ortaya çıkabilir. Merkür cumartesi günü düzgün hareketine başlıyor. İş hayatınızdaki işler, sunumlar, projeler kabul görmeye başlayabilir. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması işten gelebilecek kazançlarınız olabileceğini, yeni gruplara girebileceğinizi gösteriyor. Bu tutulma size yeni fırsatlar getirebilir ancak yapacağınız işlerin veya gireceğiniz grupların sizi memnun edip edemeyeceği konusunda araştırmanız yerinde olur. Kasımın ilk haftasında yeni bilgiler veya görüşmeler sizi bu konuda farklı adımlar atmaya yönlendirebilir.

KOVA

Hayatınıza yön vermeyi istemeniz, gelişme sağlayacağınız, hayata bakış açınızı değiştireceğiniz durumlarla ilgili gelişmeler, ilişkilerinizden fayda sağlamanıza ve yeni gruplara girmenize yardımcı olabilir. Hafta başında hoşnut kalacağınız ortamlara girebilirsiniz. Merkür cumartesi düzgün hareketine dönüyor. Varsa yabancılarla bağlantılarınızda, planlarınızla ilgili girişimlerde, uzak yolculuklarınızla ilgili planlarınızda ilerleme sağlayabileceksiniz. Perşembe günü akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili yeni bir gelişme bekleyebilirsiniz. Yaptığınız işler, aldığınız sorumluluklar sonucu yeni fırsatlarla karşılabileceğiniz bir tutulma olacaktır. Fırsatları kaçırmayın ancak isteklerinizi karşılayıp karşılamadığını, sizi istediğiniz konuma çıkarıp çıkarmayacağı konusunda düşünün. Kasımın ilk haftasında yeni bilgilerle planlarınızda değişimler gerçekleşebilir.

BALIK

Hafta başında ortaklaşa işlerinizle ilgili olumlu fırsatlar karşınıza çıkabilir. Müşterileriniz veya hizmet verdiğiniz işlerle ilgili büyüme gerçekleşebilir. İş hayatınızda mücadele ettiğiniz konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Merkür cumartesi günü düzgün hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerinizle ilgili, başka kaynaklarla ilgili ilerleme getirecektir. Perşembe günü Akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Yabancılar, yurtdışı konular, hayatınızda sizi geliştirecek yeni konular gündeme gelebilir. Güneş tutulmasıyla birlikte karşınıza çıkacak yeni konular, akademik konular da olabilir, sizi belli bir yere taşıyacaktır ancak bu konuda size fayda sağlayacak şartları oluşturmak için üzerinde iyice düşünmelisiniz. Kasımın ilk haftası yeni fikirler veya edindiğiniz yeni bilgiler, görüşmeler planlarınızda değişikler yapmanıza sebep olabilir.

gamze avcu