2 Ocak 2014 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Sonuçların yansımalarını maddi anlamda, ilişkiler anlamında göreceğiniz yeniayın etkileri devam ediyor. Bugün bağlı bulunduğunuz kuruluşlarla ilgili işlerinizle ilgilenmeniz iyi olacak. Ters giden yeni durumu oluşturan şartları anlamaya çalışacaksınız. Öğleden sonra araştırmalarınıza gruplarla devam edebilirsiniz.

BOĞA

Yeniayla beraber kendinize dönebilir ve planlarınızda yapmanız gereken yeniliklerin açığa çıkan durumu meydana getiren şartları anlamaya çalışıyorsunuz. Öğleden sonra topluluk içersinde incelemelerinize devam edebilirsiniz.

İKİZLER

Yeniayın beklemediğiniz şekilde etkilenecek olmanız sizin çıkan durum hakkında sorgulama yapmanıza sebep olacaktır. Durumun nasıl oluştuğu konusunda araştırma yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

YENGEÇ

İlişkilerinizle ilgili ortaya çıkan durumun sonuçlarını görmeye başlamadan önce sebepleri, neyin neden olduğu konusunu soruşturabilirsiniz. Bu konuda sizin sorumluluğunuz nadir diye araştıracaksınız. Öğleden sonra ise güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz.

ASLAN

Yeniayın etkilerini görmeden önce sebeplerinin neler olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Aileniz, evinizle ilgili durumları sorgulayabilirsiniz. Öğleden sonra özel görüşmelerinizde sebepleri anlamaya çalışabilirsiniz.

BAŞAK

Yeniayın size etkileriyle ilgili sonuca ulaşmadan önce sebeplerini sorgulayacaksınız. Tüm bilgiler, haberleşmeler, yazışmalarla sorgulamaya girebilirsiniz. Şartların neler olduğunu görmeye çalışacaksınız.

TERAZİ

Evinizle ilgili yeniayın sonuçlarını görmeden önce oluşan sebepleri anlamaya çalışıyorsunuz. Maddi konular, tasarruflarınızı sorgulayabilirsiniz. Öğleden sonra özel hayatınızdaki kişilerle bu konu özerinde konuşmaya devam etmeniz mümkün.

AKREP

Yakın çevrenize dair çıkan olaylarda kendi kendinizi sorgulayarak sebep olan faktörleri anlamaya çalışabilirsiniz. Haberleştiğiniz kişişer yazışmalar sizin için ipuçları olabilir. Öğleden sonra evinizde çalışmalarla sebepleri anlamaya çalışabilirsiniz.

YAY

Maddi konularda ortaya çıkan yeni durum kendinizle ilgili tereddütte kalmanıza sebep olabilir. Kendinizle ilgili neler yaptığınıza bakmanız gerekebilir. Öğleden sonra yazışmalarla konunun üzerine gidebilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizle ilgili değişimleri yeniayla birlikte yapmanız gereken nedenleri gruplarla veya grupları sorgulayarak, sizing gruplar içersindeki görev ve sorumluluklarınızı sorgulayarak yapabilirsiniz. Öğleden sonra maddi açıdan sebepleri de öğrenmeye çalışabilirsiniz.

KOVA

Yeniayın etkilerini görmeden önce sebeplerinin neler olduğunu gizli kişilerden araştırmak isteyebilirsiniz. Veya bazı kişiler size yardımcı olabilirler. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklarınızı sorgulayarak nedenlerine ulaşmaya çalışabilirsiniz.

BALIK

Gruplar içerside çıkan yeni duruma sebep olan nedenleri anlamaya çalışabilirsiniz. Büyük resmi sorgulayarak öğrenmeye çalışabilirsiniz. Öğleden sonra sebepleri kendi başınıza çalışarak çözmeye devam edebilirsiniz.

https://twitter.com/astrologiae