2 Mart Pazar Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklaşa işlerinizle ilgili diğerlerini ikna edebileceğiniz çalışmalar yapacaksınız. Bugün beklenmedik davetler alabilirsiniz. Akşam gideceğiniz organizasyonlarda enerjiniz yerine geliyor. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Ortaklaşa işleriniz, bağlı bulunduğunuz kişi ve kuruluşlar, yatırımlarınız, bağlılıkla ilgili konularda değişimlerden dönüşümlerden kaçabilirsiniz. Kendinizi bu konularda sorgulama dönemine girebilirsiniz. Kendinizi kontrol altında tutabilirsiniz.

BOĞA

İlişkilerinizle ilgili konularda arkadaşlarınızla paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla seyahate gitmeniz, sanatdal ortamlarda bulunmanız mümkün. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. İlişkileriniz konusunda kendi isteklerinizi sorgulayacağınız, ortaklar, evlilik, danıştığınız kişiler, kuracağınız ikili ilişkiler sizi zorlayabilir. İyi gitmeyen ilişkilerinizden bir türlü kopamayabilirsiniz. En iyisi ilişkiler konusunda ne istediğiniz konusunda düşünerek bu dönemi geçirmek.

İKİZLER

İş ortamınız, projelerinizle ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz, bağlı bulunduğunuz kişilerin sizinle görüşme istekleri sizi önemli bir konuma getirebilir. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Projeleriniz, çalıştığınız kişiler, çalışma ortamınız, sağlık konuları ve alışkanlıklarınızla ilgili hayatınızda duraklama yaşayabilirsiniz. Zaman zaman kendinizi bu konularda sorgulayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızdan vazgeçmek size zor gelebilir. Ancak kendi içinizde çalışmalar yapmanız, isteklerinizin neler olduğunu düşünmeniz sizin için daha faydalı olabilir.

YENGEÇ

Kendinizi ilişkide bulunduğunuz kişilere doğru ifade edebilir veya hayalinizdeki gibi kişilerle biraraya gelebilirsiniz. Hayatınıza yön verebilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Kendinizi ifade etmek istediğiniz şekle gelene kadar zorluklar çekebilirsiniz. Çok çalışmanız gereken durumlar olabilir. Zaman zaman kendinizi sorgulayabilir ve hangi özelliklerinizle yaşamınıza devam etmeniz gerektiği üzerine kafa yorabilirsiniz. Çocuklarınız var ise onların sorunları gündeme gelebilir. Yeteneklerinizle yaptığınız işlerin boş olmadığını sonradan anlayacaksınız.

ASLAN

Ortaklaşa işler, bağlı olduğunuz kaynaklar, evinizle ilgili yatırımlarınızla ilgili fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu konuda size yardım edecek kişiler olabilir. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Bu süreçte evinizle ilgili sorumluluklar sizi zorlayabilir. Evinizde düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenizde sağlıkla ilgili durumlarda sorumluluk size kalabilir. Eviniz rahat bir yerden çok sizin üzerinde çalışmanız gereken konuların olduğu, sorumluluklar alacağınız, zorlanacağınız bir yer olabilir. Size zaman zaman nasıl bir yaşam alanı istediğinize dair sorgulamalar yaşatabilir bu dönem. Ev ortamınızda kendi içinize dönebilirsiniz. Etrafınızda pek kimse istemeyebilirsiniz.

BAŞAK

İkili ilişkiler, görüşmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bazı kişilerle yapmanız gerekenler olabilir. Bu yapacaklarınız özel hayatınıza olumlu yansıyacak konular olabilir. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Bu süreçte zaman zaman kendi bildiklerinizi, yakın çevrenizi, arkadaşlarınızla bilgi paylaşımınızı, hazırlayacağınız sunumlarınızı ve projelerinizi sorgulayabilirsiniz. Kardeşleriniz var ise onların problemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bildiklerinizin yeterli olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Belli bir konuda eğitiminizin yetersiz olduğunu düşünebilirsiniz. Kısa yolculuklarınızda gecikmeler yaşamanız mümkün. Etrafınızdaki kişilerle ilgilenmeniz yeterli olmayabilir. İletişim kurduğunuz kişileri sorgulayabilirsiniz. En yararlı durum bir konuda hazırlayacağınız bir proje üzerinde kendi başınıza araştırmalar yaparak zamanınızı geçirmek olabilir.

TERAZİ

İş ortamınıza dair konular, gündelik koşturmalar maddi konularınıza çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Gün içersinde işlerinizi tamamlayarak evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Bu süreçte maddi konular, sizin için ağır işleyen sonuçlanmayan tekrar eden konular olabilir. Hedefleriniz için kendi başınıza zaman zaman bütçeniz veya gelirlerinizi organize etme konusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Değer verdiğiniz maddi manevi konuların neler olduğunu sorgulayabilirsiniz. Belki bazı harcamalarınızı kısıtlamanız sizin için yararlı olabilir.

AKREP

Özel hayatınızla ilgili faaliyetler sizi meşgul edebilir bugün. Yakın arkadaşlarınızla beraber olabileceğiniz bir gün. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz bazı konular için görüşmeler yapabilir yardım alabilirsiniz. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Bu süreç şimdiye kadar hayatınızda olmasını istediğiniz kişi ve konuları tekrar düşünmenize ve kendinizi nasıl bir hayat istediğinize dair sorgulamanıza sebep olacaktır. Kendinizi yeniden yapılandırıyorken şimdiye kadar yapmak istediklerinizle ilgili çalışmalarınızı tekrar edebilirsiniz. Bu süre zarfında etrafınızdaki kişilerden biraz uzak kalıp kendi başınıza kalma isteğiniz artabilir.

YAY

Evinizle veya ailenizle ilgili yeni durumlar maddi harcamalar yapmanıza sebep olabilir. Size fırsatlar kısmetler getirebilir bu durum. Kendinize evinizde rahat edebileceğiniz ortamı kurabilirsiniz. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Sizin için paylaşamadığınız başkalarına aktaramadığınız konular problem sebebi olabilir. Bazı korkularınız gündeme gelebilir. Olumlu açıdan bakarsanız kendi başınıza çalışmalarınızla özgüven kazanacağınız bir dönem de yaşayabilirsiniz. Sağlık sorunları var ise birisine yardım sebebiyle hastane gibi ortamlarda vaktiniz geçebilir.

OĞLAK

Bugün yapacağınız yazışmalar, görüşmeler sizin gruplar içersinde yeni sorumluluklar almanıza fırsat sunabilir. Yeni kişilerle tanışma olanağı yaratabilir. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Bu süreçte ileriye dönük projelerinizle ilgili ilerleme olmasa da çözümleri bulmak için çok çalışacağınız bir dönem olabilir. Kendinizi organizasyonlarla, gruplarla, arkadaşlarınızla ilgilenmek durumunda kalacağınız ancak tam da çözemeyeceğiniz durumlarda bulabilirsiniz. Olumlu açıdan baktığınızda gruplarla yapacağınız projeler için çalışmalarınız kendi içinize dönük yapmanız faydalı olabilir. Kendinizi doğru gruplar veya organizasyonlar içinde bulunup bulunmadığınız konular sebebiyle sorgulayabilirsiniz. Bu süreçte bazı arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi sorgulayabilirsiniz.

KOVA

Maddi konulardaki faaliyetleriniz ve hareketleriniz sizin iş hayatınızda aldığınız sorumluluklarınızla ilgili yardımcı olacak fırsatları yakalamanıza yardımcı olacaktır. Beklenmedik kişilerden alacağınız yardımlar sizin toplumsal hayatınızda ve iş hayatınızda kendinizi ıspatlamanıza yardımcı olacaktır. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Bu süreçte iş hayatınızla ilgili aldığınız sorumluluklarınızla ilgili tekrarlar, yeniden yapılandırmalar getirebilir. Ancak sonuçlarını bu dönemin sonunda alabilirsiniz. Çalışmalarınız artabilir ancak kendi içinize dönük olmanıza sebep olabilir. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda sizi kısıtlayan ve zorlayan konular tekrar edebilir. Sizin toplum içersinde nasıl biri olarak görülmek istediğiniz konusunda kendinizi sorgulamanıza sebep olabilir.

BALIK

Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz, değiştirmek istediğiniz durumlar sizin planlarınızla ilgili ilerleme için fırsatlar sunacaktır. Gruplar, organizasyonlar size yeni kişilerle tanışmanız için fırsatlar sunacak. Saturn geri gitmeye başlıyor. 20 Temmuza kadar geri hareketine devam edecek. Hayata bakış açınızı sorgulama dönemi geçireceksiniz. Akademik konular, yayıncılık, uzak yolculuklar, kurduğunuz bağlantılar, hayatınızın gidişatı konusunda yaptığınız planlar, hukuki konular sizi zorlayacak ve meşgul edecek konular arasında olacaktır. Hayata bakış açınızı sorgulayacaksınız. Dönüşümler yaşayabilirsiniz ancak öncelikle ne istediğinizi sorgulayacaksınız. Etrafınızdaki farklı görüşlerden kendinizi soyutlayabilir ve kendi inandığınız konularla ilgili paylaşımlarınızı kısıtlayabilirsiniz.

gamze avcu