2-8 Mart 2015 Haftalık burç yorumları

Yılın 10. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

10.hafta 2 - 8 Mart 2014, Burçlar

KOÇ

Bu hafta kendinizi göstereceğiniz atılım yapacağınız, şansınızı kendiniz yaratacağınız bir hafta olacaktır. Ani gelen bir fırsat yabancılar, hayatınıza yön verdiğiniz konularla ilgili cesaretinizi toplayacak ve girişimlerde bulunacaksınız. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. Başladığınız işlerin sonuçlarını alabileceksiniz. Çalışma ortamınız, çalıştığınız kişiler ve işlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdaki güçlerle uzlaşmanız sağlanabilir. Hafta sonu ilişkilerinizle ilgili konularda yerine getirmeniz gereken görevleriniz olabilir. Tartışma yaşabilirsiniz.

BOĞA

Toplumsal hayatınız veya iş hayatınızda konuşmalar ve görüşmeler bu hafta hayatınızla ve kendinizle ilgili konularda, paylaşımda bulunduğunuz konularda harekete geçmenize ve yaşamsal alanınız ev ve ailenizle ilgili girişimlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Ortaklıklarınızla ilgili adımlarınız yaşamınıza yenilik getirebilir. Perşembe günü başak burcunda dolunay meydana geliyor. Bireysel olarak kendinizi toplumsal hayatınızda göstermek istediğiniz konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Hayata bakış açınız, belirleyeceğiniz yönü değiştirecek ve gruplar içersindeki konumunuzu etkileyecek kararlar olabilir. Hafta sonu yaptığınız işler, sağlık konularında yardımcı olmanız gereken kişilerle zamanınız geçebilir.

İKİZLER

İçinde bulunduğunuz veya çalıştığınız gruplar içersinde beklenmedik cazip bir fırsat yakın çevrenizi değiştirebilir. Kalıcı ilişkiler kurabileceğiniz standartların üzerinde kişilerle biraaya geleceksiniz ve geleceğe dönük değişimler yakalayabilirsiniz. Yapmanız gereken kısa yolculukları gerçekleştirmenizde fayda var. Perşembe günü başak burcunda dolunay meydana geliyor. Evinizi, yaşamsal alanınızı etkileyecek kararlar verebilirsiniz. Bu yaşamınıza dair gerçekleştirmek istediğiniz şartları ve durumları yaratmanız için kararları vermenize, ortaklıklarınızla ilgili konularda değişime götürecek etkiler içeriyor olabilir. İş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz şartları da getirebilir. Hafta sonu bireysel hareketleriniz paylaşımda bulunduğunuz kişilerin sizi zor durumda bırakmasına sebep olabilir.

YENGEÇ

Yapacağınız işler, çalışma ortamınız, çalıştığınız kişi veya konularla ilgili ya da bu konulardaki kabiliyeteriniz sayesinde iş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda size maddi destek veya kaynak sağlayacak fırsatlar kapınıza gelecektir bu hafta. Bu fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor. İlerleme sağlamak için adımları sizin atmanız ve girişimde bulunmanız gerekecektir. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizde sonuca ulaşan durumlar ilişkilerinizde çözümlemek istediğiniz konuları çözmenize ve destek kazanmanıza yardımcı olacaktır. Kısa yolculuklar sonrasında ilişkilerinizi geliştireceğiniz durumlar olabilir. İlgilenmek istediğiniz konularda size destek olacak kişiler olabilir. Hafta sonu eviniz ve ailenizle ilgili konular sizi meşgul edebilir.

ASLAN

Yabancılar, hayatınızda sizi yönlendiren konular, herkesle paylaştığınız konularla ilgili bu hafta adımlar atacaksınız. Paylaşmak istediğiniz bir kitabınızı, yayınınızı gerçekleştirmek, yabancılarla olan bağlantılarınızı geliştirmek, uzak yolculuk planları yapmak, bir anda sizi memnun eden ortamlarda cazibe merkezi olmak gibi sizi önemsedikleri ve kabul ettikleri faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. Maddi konularda sonuçlar elde edebilirsiniz. Gelir kaynaklarınızla ilgili vereceğiniz kararlar çalıştığınız ortamda daha rahat olmanıza yardımcı olacaktır. Güçlü kişilerle işlerinizi yapma şansı elde edebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle, varsa kardeşlerinizle veya çevrenizde bulunan kişilerle ilgilenmeniz gerekecek ve kendinizi yük almış gibi hissedeceksiniz.

BAŞAK

Hayatınıza atacağınız temelleri gerçekleştirmek için kendinizi ortaklıklar içersinde paylaşımlarınızda istediğiniz gibi ifade edebileceğiniz fırsatlar bulacaksınız. Ortaklıklardan ve başka kaynaklardan gelen ani fırsatlar kendinizi geliştirmeniz konusunda fırsat olabilir. Size cesaret kazandıracak durumlar olacaktır. Perşembe burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bireysel kabiliyetlerinizle güç kazanacağınız kararlar olabilir. Bu kararlarınız ilişkilerinize de yansıyacaktır. Hafta sonu maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Kendi kaynaklarınızı yaratacak faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizde gerçekleşen değişimler sizi farklı gruplar içersinde yeralmanız için zorluyor olabilir. Bu hafta gruplardan, topluluklardan, girdiğiniz organizasyonlardan fayda sağlayacağınız bir hafta olacaktır. Yeni ilişkiler geliştirebilir, çok farklı konularla ve kişilerle ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkiler sizin için fırsatlar yaratabilir. Aşkı yaşamak istediğiniz kişiyi girdiğiniz gruplar içersinden bulabilirsiniz. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay evinizdeki yüklerinizle ilgili, kontrol etmek istediğiniz durumları değiştirmenize yardımcı olacaktır. Düzeninizde değişim yapmaya karar verebilirsiniz. Hafta sonu faaliyetleriniz, oldukça hareketli olacağınız durumlar sizi meşgul edecek.

AKREP

Maddi konularda kendinizi düzenlemeniz için çabalarınızı iş hayatınızdaki faaliyetlerle gerçekleştirebilirsiniz. Bu hafta iş ortamınız ve yaptığınız işlerle ilgili ani fırsatlar size iş hayatınızda yükselme imkanı getirecektir. Yaptığınız işin güzelliğini gösterebileceğiniz durumlar çok işinize yarayacak. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. İçinde bulunduğunuz gruplar, organizasyonlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. İstediğiniz ve bulunmanız gereken faaliyetlerle ilgili adımlar atabilirsiniz. Bireysel değil de başkalarını da işin içine katarak hareket etmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Hafta sonu yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi zorlayabilir ve kendi başınıza kalmayı düşünebilirsiniz.

YAY

Hayatınızda aldığınız yeni sorumluluklarla beraber bireysel yetenek ve zevklerinizi geliştireceğiniz, başka dünyalara girebileceğiniz, özel hayatınızı da etkileyecek ortamlar doğabilir bu hafta. Kendi gelişiminiz için örnek alabileceğiniz fikirler, akımlardan etkilenebilirsiniz. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda ve toplumsal hayatınızdaki bir sonlanma veya sonuçlanma sizi farklı yönlere taşıyabilir. İş hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar maddi anlamda kaynaklarınızı değiştirmek için fırsat olabilir. Hafta sonu gruplarla beraber, arkadaşlarınızla birlikte faaliyetler gelişiminiz için faydalı gördüğünüz konular olacaktır.

OĞLAK

Sizi yönlendiren, hayatınızda inandığınız konularla ilgili değişimler içersinde başka kaynaklardan gelen destek sizi rahatlatabilir. Bu hafta ortaklaşa işlerde, eşinizin kaynaklarında, başkalarından gelen destekle bir sıçrama, ailenize ve yaşamsal alanınıza yansıyacak olumlu bir gelişme bekleyebilirsiniz. Güvendiğiniz kişileri cesaretlendirmek ve ailenizdeki paylaşım alanlarını arttırmak için yatırım fırsatları doğabilir. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. Herkesle paylaşımda bulunduğunuz ortamlarda veya faaliyetlerde kendinizi kabul ettirebileceğiniz ve sözlerinizin kabul göreceği fırsatlar olabilir. Planlarınızı kendinizi güçlendirebileceğiniz şekilde faaliyetleri gerçekleştirmek üzere kurabilirsiniz. Hafta sonu toplumsal hayatınız hareketleniyor. Ancak yapacağınız faaliyetlere zorunlu katılıyor olmanız sizi biraz zorlayabilir.

KOVA

Bu hafta gruplar içersinde aldığınız sorumlulukları gerçekleştirmenizde yardımcı olacak adımları yakın çevrenizde size önerilen fırsatlarla yakalayabilirsiniz. Kısa yolculuklarda yeni konularla ilgilenecek, yakın çevrenize dikkatinizi verdiğinizde size destek olacak kişilerle karşılacaksınız. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Kontrolü ele almanızda yardımcı olacak paylaşımlarda bulunmaya karar verebilirsiniz. Hafta sonu katılacağınız faaliyetlerde diğerlerinin istekleriyle hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

BALIK

İş hayatınızda veya topumsal yaşamınızda kurmak istediğiniz düzen ve aldığınız sorumlulukları yapabilmek için maddi anlamda size destek olacak fırsatlar bu hafta karşınıza çıkıyor. Karşılaşacağınız müşteriler, karşılaşacağınız projeler sizi maddi anlamda rahatlacak ve beklenmedik bir gelir kaynağı sağlayacaktır. Perşembe başak burcunda dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. İlişkilerde sonuçlarını göreceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gruplar içersinde size güç kazandıracak ilişkileriniz olabilir. Hafta sonu başkalarından gelen kaynaklarla, eşinizin kaynaklarıyla veya paylaşımda bulunduğunuz ortaklaşa hareket ettiğiniz konularla ilgili kişiler sizi biraz zorlayabilir.

Gamze Avcu