2-8 Kasım 2015 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta çalıştığınız şartlar, işler, konular veya kişiler gündeminizi meşgul edecektir. Çalıştığınız konular, işler, projelerle ilgili girişimlerinizden sonuçlar alabilirsiniz. Bir yapılanma gerçekleştirebilir, önemli sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bu da iş hayatınızda güç kazanmanıza yardımcı olacaktır. Merkür akrep burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerinizde araştırmalarınız, anlaşmalarınız olabilir.

BOĞA

İlişkilerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınız, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konumlarda ilişkileriniz rol oynayacaktır. Zevkleriniz, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda problemleri çözebilir, üzerinde araştırmalar yapacağınız konularda kendinizi yaptıklarınızla ortaya koyacağınız bir hafta olabilir. Merkür ilişkiler evinize akrep burcuna geçiyor. İlişkilerinizde konuşmalar, fikirlerinizde paylaşımlarınızı yaparken gerçekleri ortaya koymanız da size puan kazandıracaktır.

İKİZLER

Eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili detaylarla ilgileneceğiniz bir hafta olabilir. Yaşam şartlarınızı oluşturma yönünde adımlar atabilir evinizde çalışmalar yapabilirsiniz. Çalıştığınız konu ve kişiler içersinde fikirleriniz ve düşüncelerinizle kendinizi ortaya koyacaksınız. Merkür akrep burcuna geçiyor. Çalıştığınız konularla ilgili zihniniz daha şüpheci, derinine düşünen, çözümleri kendi bulan ve tutkulu bir şekilde çalışacaktır. Yoğun bir zihinsel faaliyete girebilirsiniz.

YENGEÇ

İlgilendiğiniz konularda, yakn çevrenizle olan iletişiminizde bir yapılanma kurabilir, kendinizi ifade edeceğiniz konualrda araştırmalar veya çalışmalar yapabilirsiniz. Bunu yaparken ilişkilerinizi geliştriecek ve kendinizi kabul ettirebileceksiniz. Merkür akrep burcuna geçiyor. Kendinizi ifade ederken duygularınız ve düşünceleriniz yoğun olacak ve kendi gelişiminize de katkısı olacaktır.

ASLAN

Maddi konularda cazip teklifler, görüşmeler, ortaklıklar, fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmek isteyebilir ve detaylarıyla araştırabilirsiniz. Yaşamınızı devam ettirdiğiniz yolda maddi konularla ilgili geliştirmeler, maddi kaynak sağlayacağınız işlerle karşılaşabilirsiniz. Merkür akrep burcuna geçiyor. Aile, ev konularında görüşmeleriniz, konuşmalarınız yoğunlaşabilir. Evinizden çalışmalarınızı devam ettirebilir veya araştırmalar yapabilirsiniz.

BAŞAK

Günleriniz hareketli bir şekilde devam ediyor. Kendinizi etrafınızda gösterme, ilişkilerinizi geliştirme ve kendinize özen gösterme konusunda yeni yollar bulabilir, yeni düzen oluşturabilirsiniz. Sağlığınız konusuna önem vereceksiniz. Konuşmalar yapacağınız, kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Merkür akrep burcuna geçiyor. Yeni fikirleriniz, ilgileneceğiniz yeni konularla ilgili araştırmalarınızı ortaya koyacaksınız.

TERAZİ

Yaşam şartlarınızı güçlendirecek planlar içersinde olabilirsiniz. Düzene koymak istediğiniz konularla ilgili hazırlıklar yapıyor olabilirsiniz. Kendinizi bu konuda tekrar gözden geçirebilir ve istemediğiniz şartları sonlandıracak hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Merkür akrep burcuna geçiyor. Maddi konularla ilgili bütçenizi oluşturabilir ve yeni anlaşmalarla gelir sağlayabilirsiniz.

AKREP

Sosyal gruplar içersinde, organizasyonlarda yeralacaksınız. Gruplarla beraber hareket ederek organizasyonlar yapabilirsiniz. Faaliyetlerinizle beraber kendinizi bu gruplar içersinde kabul ettireceğiniz durumlar olabilir. Kendinizi gösterecek ve parlayacaksınız. Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Fikirleriniz ve düşüncelerinizle ön planda olacaksınız. Çevrenizdekileri kendinize doğru çekebilirsiniz.

YAY

Toplumsal yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı ortamlara girebilir, prestij kazanacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştireceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Eleştirileriniz de kabul görecek ve yapmak istediklerinizle kendinizi gösterecek ve kabul ettireceksiniz. Merkür akrep burucna geçiyor. Kendi içinize dönük olarak yapmak istediğiniz kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili hazırlıklarınız, çalışmalarınız olabilir.

OĞLAK

Kendi gelişiminizi içeren konular, yabancılar, inandığınız konularla ilgili kendinize yeni kapılar açabilirsiniz. Bu hafta kendinizi geliştireceğiniz konularla ilgili girişimleriniz olabilir ve ilişkileriniz aracılığıyla uzak bağlantılar kurabilirsiniz. Mekür akrep burcuna geçiyor. Sosyal gruplar içersinde, organizasyonlarda fikirlerinizle kendinizi göstereceksiniz. Düşünce ve fikirlerinizle grupları biraraya getirebilirsiniz.

KOVA

Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili girişimleriniz olabilir. Yatırımlarınız doğru yerlere olacaktır. İlişkiler aracılığıyla başka kaynaklardan gelir elde edebilirsiniz. Anlaşmalarınız olabilir. Merkür akrep burcuna geçiyor. İş hayatınızda fikirleriniz ve düşüncelerinizle kendinizi göstereceksiniz.

BALIK

Yeni ilişkilere adım atıyorsunuz. Ciddi adımlar atabilir, ortak bulabilir, ilişkilerinizdeki problemleri çözebilirsiniz. Sizinle olmak isteyen çok kişi olacaktır. Seçimi siz yapacaksınız. Merkür akrep burcuna geçiyor. İlişkilerinizde veya ortaklarınızla beraber kendinizi göstereceğiniz yeni alanlar bulabilir, uzak bağlantılar kurabilirsiniz. Herkesle paylaşmak istediğiniz konularda sunumlar gerçekleştirebilirsiniz.

Gamze Avcu