19 Mayıs – 25 Mayıs 2014, Burçlar

Yılın 21. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İşleriniz, ortaklaşa işler ve kişiler, gruplar içersindeki durumlar sizi kısıtlayabilir. Sosyalleşme konusunda işlerinizle ilgili sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzeliyor. İlişkilerde uğradığınızı düşündüğünüz haksızlıklar, harekete geçememe durumunuz artık sona eriyor. Gruplar içersinde olsun, ikili ilişkilerinizde olsun istek ve arzularınızı kabul ettirmeye başlayabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda da harekete geçme imkanını bulabilirsiniz. Beklentilerinizin olduğu konulardaki problemlerinizi gruplar içersindeki sosyal paylaşımlarınızla çözebilirsiniz. Çarşamba günü güneş ikizler burcuna giriyor. İşleriniz çoğalabilir. Yakın çevrenizde kendinizi gösterebilirsiniz, daha ilgili olabilirsiniz. İletişim konusunda hareketlenme olacak. Katılacağınız bilgilendirme organizasyonları artabilir. Diğer yanda kendi başınıza çalışmalarınızla, kendinize dönük düşüncelerle değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Cuma günü ve haftasonu enerjiniz yerine geliyor. İlişkileri konusunda daha mücadeleci tavır alabilirsiniz. Sosyal ortamlar sizi heyecanlandırabilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ortaklaşa işler veya başkalarıyla beraber faaliyet göstereceğiniz bir yapı, bağlantı kuracaksınız.

BOĞA

İş hayatınızla ilgili konularda hareketli başlayacak bir haftaya giriyorsunuz. Sosyal veya iş ortamınıza dair ilişkilerinizdeki sorunlar, sorumluluklar, kısıtlamalar sizin için yeterli olmayan istediğiniz gibi ilişkilerinizin olmadığını düşündürebilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzeliyor. Sizin de çalışma ortamınızdan, çalıştığınız kişilerden, müşterilerinizden, ofis ortamınızdan, hizmet verdiğiniz konulardan istekleriniz ve arzularınız ilerleme moduna geçecektir. Kendinizle ilgili haksızlık olarak gördüğünüz konularda çözümler bulmaya başlayacaksınız. Çarşamba günü maddi konularla ilgilenmeye başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu konuda haberleşme, konuşmalar, çalışmalar yapabilirsiniz. Bunun dışında yapmak istediğiniz arkadaşlarınız veya gruplar içersinde, organizasyonlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Belki de ortaklık kurmayı düşünüyorsunuz ve perşembe günü bunun için fırsat bulabileceksiniz. Haftasonu yakın çevrenizle görüşmeler, kısa yolculuklar, sosyal ortamlarınızın hareketlenmesiyle ilişkiler kuracağınız kişiler hayatınızda kalıcı olabilir. Yine haftasonu bütçenizle ilgili konularda çalışmalar yapabilir, maddi konularda neler yapabileceğinizi planlayabilirsiniz.

İKİZLER

Haftabaşı yapmanız gereken işler veya sorumluluklar sizi sosyalleşme isteğinize engel olabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzleme başlıyor. Sizin de kendinizle ilgili, kendinizi ifade etme konularında, özel hayatınızda uğredığınızı düşündüğünüz haksızlıklarla ilgili, içinizdeki enerjiyi ortaya koyma konusunda yaşadığınız gerilimler bitecektir ve istek ve arzularınızı istediğiniz şekilde ortaya koyma fırsatları çıkmaya başlayacaktır. Çarşamba günü güneş ikizler burcuna giriyor. Siz de artık daha dışadönük olacaksınız, gözününde olma isteğiniz artabilir. Daha girişken ve konuştuklarınızla kendinizi Kabul ettiren bir döneme giriyorsunuz. Bunun yanında iş hayatınız hareketleniyor ve beklediğiniz maddi imkanları uzun dönemli olmak üzere bir yapıya oturtabileceksiniz. Bu sizin için yeni maddi imkanlar, size faydası olmayan zaman kaybettiren işler veya kişilerden kurtulmakla da ilgili olabilir. Cuma günü ve haftasonu sosyal ortamlara, gruplara, organizasyonlara katılabilir ve arkadaşlarınızla birlikte faaliyetler yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Kendinizle ilgili işlerde, kendinizi istediğiniz gibi gösterememe veya sizi kısıtlayan özel işleriniz sosyal, toplumsal veya iş hayatınızdaki faaliyetler veya ilişkiler, ortamlarda sizi çok rahat bırakmayabilir. Başkalarıyla beraber olma isteğiniz olan kişiler olabilir. Mart ayından beri geri giden mars salı günü düzelmeye başlıyor. Evinizle ilgili tamiratlar, faaliyetler, ailenizle ilgili yapmayı arzu ettiğiniz, çalıştığınız konular, tıkandığınız noktalar açılmaya başlıyor. Eve tıkılıp kaldıysanız artık biraz daha hareketli zamanlar geçirmeye, evinizde de faaliyetler düzenlemeye başlayabilirsiniz. Çarşamba günü kendi başınıza çalışmalar yapmaya başlayacağınız, kendinize döneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışmalarınız öğrenmekte kendinizi yetersiz hissettiğiniz konular olabilir. Perşembe günü ise şimdiye kadar yeteneklerinizle ilgili kendinizi ortaya koymak istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz ve uzun dönemde enerjinizi doğru ifade edebileceğiniz şekilde bağlar, yapılar kurabilme fırsatları yakalayacaksınız. Kendinizi bir yeteneğinizle kabul ettirebilirsiniz. Cuma günü ve haftasonu toplumsal hayatınız, sosyal ortamlarda kuracağınız ilişkiler sizi canlandırıyor.

ASLAN

İlişkileriniz hareketleniyor. Evinizle ilgili veya aileye dair sorumluluklarınız, problemler sizin kendi planlarınızı uygulamanızda kısıtlamalar getirebilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. Yaptığınız işlerle ilgili faaliyetlerinizdeki, görüşmelerinizdeki, iletişim kurarken, fikirlerinizi öne sürdüğünüz zaman yaşadığınız tepkiler, kısıtlamalar, yakın çevrenizde uğradığınızı düşündüğünüz haksızlıklar, kardeşlerinizle olan tartışmalara çözümler bulmaya başlayacaksınız. Uzlaşma sağlamaya başlayabileceksiniz. Çarşamba günü gruplar içersinde, organizasyonlarda kendinizi göstermeye başlayabilirsiniz. Güneş ikizler burcuna geçtiği için çok fazla kişiyle gruplarla görüşmelerinizin başlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Perşembe günü eviniz ailenizle ilgili, yaşamsal alanınızda yapmayı istediğiniz yapılandırmanın beklenmediğiniz yerlerden gelen desteklerle size uzun dönemli olarak yardımcı olacağını göreceksiniz. Aileden hasta birisi var ise hastane vb yerlerde yer, yardım, destek bulabilirsiniz örneğin. Cuma ve haftasonu yolculuklar planlayabilir, bakış açınızı aydınlatacak ortamlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca bulacağınız destek sizi çok heyecanladırabilir ve plan yapabilirsiniz.

BAŞAK

Ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kişilerle ilişkilere çalışmalarınızla destek olacaksınız. Ancak yakın çevrenizde veya işlerinizdeki iletişim konularındaki ksıtlamalar sizi zorlayabilir. Veya keyif almanızı engelleyebilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. Sizi maddi konularda, bütçenizle ilgili yapmak istedikleriniz, arzu ettiğiniz harcamaları engelliyor, zora sokuyordu. Artık harcamalarınızı daha rahat ayarlayabilir, kazançlarınızla ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba günü toplumsal hayatta, iş hayatınızda kendinizi gösterebileceğiniz dönem başlıyor. Güneş ikizler burcuna giriyor. İş hayatınızda daha girişken, fikirlerini daha çok savunabilen birisi olarak kendinizi kabul ettireceğiniz, birçok sosyal ortamlara çağırılabileceğiniz bir dönem. Bunun yanında ilişkilerinizle ilgili fırsatlar perşembe günü istediğiniz gibi yakın çevrenizi, girdiğiniz grupları değiştirebilir. Uuzn dönemli olarak istediğiniz işleri, görüşmeleri yapabileceğiniz ortamları grupları bulabilirsiniz. Bu konuda birisi size fırsat sunabilir. Geleceğe dönük beklentileriniz gerçekleşmeye başlıyor. Cuma günü ve haftasonu yeni bağlar kurabileceğiniz, ilişkiler kurabileceğiniz, iş yapabileceğiniz kişilerle gruplar içersinde faaliyetler olabilir ve bu sizi canlandıracak konuları da beraberinde getirebilir.

TERAZİ

Özel hayatınızla ilgili konular, zevk aldığınız faaliyetler veya varsa çocuklarınızla ilgili konular hareketleniyor. Maddi konulardaki sorunlar, kısıtlamalar ilişkilerinizde pürüzlere yolaçabilir. Salı günü mart ayından beri geri mars artık düzelmeye başlıyor. Şimdiye kadar koşturduğunuz konular, faal olduğunuz konular, karşınızdakilere karşı tutunduğunuz engelleyici tavırlar artık daha olumlu olmaya başlayabilir. Başlayamadığınız spor faaliyetlerinize daha rahat başlayabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyacağınız konular size yarar sağlayabilir. Yorgunluk yerine yapıcı enerjik hareketleriniz olabilir ve sağlığınızla ilgili konuları çözebilirsiniz. Aldığınız ilaçlar faydasını göstermeye başlayabilir. Çarşamba günü yabancılarla olan konularda, kendinizi diğerlerine anlatacağınız konularla ilgili ortamlarda fikirlerinizi anlattığınız, kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Güneş ikizler burcuna girdiği için, sizinle görüşme talep edenler, anlattıklarınızı yayınlayanlar, kendinizi daha fazlasını öğrenmeyi isteme pozisyonlarında bulabilirsiniz. Başka kültürlerle ilgili kişilerle kendiniz görüşmeler yapabilirsiniz. Varsa hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe günü iş ortamınızda, yaptığınız işlerle, yeni bir müşteri bularak gibi çalışma ortamınızda yapacaklarınız, uzun dönemli olarak iş hayatınızda parlamanızı veya toplumsal hayatınızda takdir görmenizi ve uzun dönemde maddi kaynaklarınızı geliştirmenizi, sonuç almanızı sağlayacak. Cuma ve haftasonu toplum içersinde, size maddi fırsatlarınızı sağlayacak gelişmelerle ilgilebilirsiniz. İlişkilerinizde hareketlenmeler, görüşmeler de artacak. Bir takım ilişkilerinizde beklemediğiniz süprizler olabilir.

AKREP

Evinizle ailenizle ilgili konular hareketleniyor. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz meseleler sizi iş yapmanız konusunda kısıtlayabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. Kendinizi yeterli göremediğiniz, arzu ve isteklerinizin yeterli şekilde karşılanmadığını düşündüğünüz ilişkileriniz, size yeterince değer vermediğini düşündüğünüz kişiler, kendi başınıza yaptığınız çalışmalar konusunda artık ilerleme kaydedebileceksiniz. Çözümler bulabileceksiniz. Çarşamba günü ortaklaşa işlerde, bağlı olduğunuz kişiler ve konularla veya başkalarıyla yaptığınız faaliyetlerde, başka kaynaklarla ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz, daha faal olacağınız bir döneme giriyorsunuz çünkü güneş ikizler burcuna geçiş yapıyor ve artık başkalarıyla konuşarak hareket etmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Diğer yanda özel hayatınızda, kendinizle ilgili enerjinizi ortaya koymak istediğiniz yalnız yapabileceğinizi düşündüğünüz konular da var. Perşembe günü kurduğunuz bağlantılar, yabancılarla olan pozisyonlarınız, akademik veya hukuksal konulardaki beklentilerinizle ilgili uzun dönemli kalıcı kararlar vereceğiniz fırsatları kendiniz yaratacaksınız. Cuma ve haftasonu yapacağınız işler size enerji kazandıracaktır. Gündelik işlerinizi çok hızlı yapabileceksiniz. Yabancılarla olan faaliyetleriniz, kendinizi geliştireceğiniz ortamlarda faaliyetler gösterebilirsiniz.

YAY

Yakın çevrenizle ilgilenebilirsniz. Kısa yolculuklarla haftaya başlayabilirsiniz. Keyif için değil yapmanız gereken sorumluluklar sebebiyle yolculuklarınız olabilir. Ya da eğlenmenizi kısıtlayabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. Gruplar içersinde, organizasyonlarda, birlik olan gruba liderlik ediyorsanız bu konularda veya arkadaşlarınızla ilgili konularda istek ve arzularınızı gerçekleştirememiş, ilerleme sağlayamamış olabilirsiniz. İşinizden gelen maddi gelirlerinizi elde edememiş olabilirsiniz. Haksızlıklar olmuş olabilir. Bu konularda artık daha fazla faaliyet gösterebilirsiniz, ilerleme sağlayabileceksiniz. Çarşamba günü ilişkilerinizle ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz, birlikte olduğunuz kişinin ihtiyaçlarını duyarlı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunun yanında evinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe günü eviniz, ailenizle ilgili konularda veya yaşamasal alanınızla ilgili değişim fırsatları sizin aileyle beraber yatırımlar yapmanıza fırsat sunabilir. Uzun dönemli kalıcı ortaklaşa işlerle ilgili adımlar atma fırsatı olacaktır. Başkalarının da içinde bulunduğu yardım yapıları kurma fırsatınız olabilir. Cuma günü ve haftasonu özel hayatınız hareketleniyor. Kendi zevklerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili konularda hareketli saatleriniz faaliyetleriniz olabilir. Ani bir aşk karşınıza çıkabilir.

OĞLAK

Maddi konularla ilgilenerek haftaya başlayabilirsiniz. Evinizde davet gibi organizasyonlar planlamayı düşünebilirsiniz ancak gruplarla ilgili arkadaşlarınızla ilgili problemler sizin hevesinizi kırabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. İş hayatınızda toplumsal hayatınızda yaşadığınız aksaklıklar, duraksamalar, mücadeleniz son buluyor. Olaylar ve yapmak istedikleriniz konusunda ilerlemeler başlıyor. Haksızlık gördüğünüzü düşündüğünüz konularda harekete geçebilirsiniz. İş ortamınız, çalıştığınız kişiler, sağlığınız, yaptığınız işlerle ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz, ilgileneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Daha fazla müşteri çekmek için uğraşabilirsiniz veya hizmet verdiğiniz konularla kendiniz ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bunun yanında iletişim kurduğunuz kişilerle, yakın çevreniz, varsa kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü gruplar içersindeki sorumluluklarınız, kurmaya çalıştığınız düzen veya düzenlemeye çalıştığınız organizasyonla ilgili uzun dönemde destek alacağınız kişilerle veya gruplar içersindeki ilişkilerinizle ilgili kalıcı ve olumlu adımlar atma fırsatını bulacaksınız. Yapacağınız görüşmeler sizi gruplar içersinde yapmanız gerekenlerle ilgili destek olacaklarının sinyalini veren kişileri gösterecektir. Cuma ve haftasonu ise evinizde faaliyetler olabilir. Evinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle uzun dönemli planlarınız olabilir.

KOVA

Gözününde olacağınız, dışadönük ilgi odağı olacağınız bir günle haftaya başlayabilirsiniz. İş hayatınıza veya toplumsal hayatınıza dair durumlar sizin yakın çevrenizde yapacağınız faaliyetleri ilişkilerinizi kısıtlayabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. Şimdiye kadar herkese anlatmaya uğraştığınız konularda verdiğiniz mücadele, zorluk çektiğiniz yolculuklar, varsa hukuksal konularda alamadığınız sonuçlarla ilgili ilerleme başlayacaktır. Çözümlerinizi daha kolay bulacaksınız ve sonuç almaya başlayacaksınız. Çarşamba günü güneş ikizler burcuna giriyor. Siz de daha fazla konuşkan, özel hayatınızda daha girişken, zevklerinizle ilgili faaliyetlerde bulunacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kuracağınız iletişim kendinizi anlatma isteği yeni aşklar bulmanıza sebep olabilir. Kendinizi daha fazla ifade ettiğinizi görebilirsiniz. Diğer yanda maddi konularla ilgilenmeniz gerekecektir. Perşembe günü maddi konularla ilgili fırsatlar iş hayatınızdaki yapmak istedikleriniz, yapmak istediğiniz yapılandırma için ve de iş ortamınıza olumlu yansıyacaktır. İş hayatınızda yaptıklarınız, iş ortamınızda terfi almanıza ve de maddi konularda fırsatlar yakalamanıza yardımcı olabilir. Cuma ve haftasonu yakın çevrenizde faaliyetler, kardeşlerle görüşmelerle veya kısa yolculuklarla geçebilir. Size destek olan kişiler sizing uzun dönemde toplumsal hayatınızdaki konumunuzu güçlendirecek.

BALIK

Haftabaşında kendi içinize dönük, kendinizle ilgilenebilirsiniz. Başkalarına anlatmanız, planlarınız sizin maddi konularla ilgili harcamalarınızı kısıtlayabilir. Salı günü mart ayından beri geri giden mars düzelmeye başlıyor. Sizin de ortaklaşa işlerde, başkalarıyla beraber hareket ettiğiniz konularda, bağlı olduğunuz kişi ve konularla ilgili sizi mücadeleye zorluyordu, kendinizi hareketsiz veya haksızlık edildiğini düşünüyordunuz ancak artık harekete geçebilecek ve başkalarından arzu ettiğiniz, isteklerinizin olduğu konuları kabul ettirebilirsiniz. Evinizle, ailenizle olan konularda kendinizi göstermek istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Güneş ikizler burcuna giriyor. Sizin de eviniz aileniz ön planda olacak, sizi daha fazla görebilecekler. Yaşamsal alanınızla daha fazla ilgilenmeye başlayacaksınız. Bunun yanında kendinizle ilgili, ilgi beklediğiniz konularla ilgili olacaksınız. Daha fazla dışarıya çıkmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü etrafınızdan ilgi beklediğiniz konular, kendinizi yetenekleriniz ve bireysel olarak göstermek istediğiniz konuları kabul ettirmek istediğiniz şekliyle uzun dönemde olumlu dönüşler alabileceğiniz bağlantılar kurabilirsiniz. Cuma ve haftasonu maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Çeşitli girişimleriniz, özel hayatınızdaki kişilerin destekleri, yeteneklerinizi kalıcı hale getirme konusunda olumlu adımlar atabilirsiniz.

gamze avcu