19 Aralık Perşembe burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklıklar, bağlı bulunduğunuz şirkette yaptığınız projeler, işler konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Güvendiğiniz kişiler size yardımcı olacaktır. Neşeli tavrınızla ev, aile ortamınızda da ilişkilerinize yapıcı olabilir, ileri dönük öneriler getirebilirsiniz.

BOĞA

Eşinizle, beraber olduğunuz kişiyle kısa yolculuklarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Ortaklıklarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Anlaşmalarda imza atmanızı tavsiye etmemekle beraber temelde anlaşma üzerinde mutabık kalabilirsiniz. Eğitim konularında adımlar atabilirsiniz, ilerleme sağlayabilirsiniz.

İKİZLER

İş ortamınız, çalışanlarınızla veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili zorlandığınız konularda içinize yatan bir çözüm bulabilirsiniz. Maddi konularda da sizin için olumlu bir çıkış noktası yaşayacağınız birgün. Gündelik hayatınızla ilgili değer verdiğiniz birşeye sahip olabilirsiniz.

YENGEÇ

Yetenekleriniz, bir hobinizi gerçekleştirme şekliniz varsa çocuklarınızla ilgili bir iltifat, bir onurlandırma sizi mutlu edebilir. Duygusallaşabilirsiniz. Şanısınız bugün oldukça fazla, çevrenizden kendinizle ilgili olarak ilgi görebilirsiniz.

ASLAN

Çalışmalarınızı evinizde veya tek başınıza kalarak yapmanız aklınızdakilerin netleşmesine yardımcı olacaktır. Evinizde hasta birisi var ise onu hastaneye götürmeniz gerekebilir ancak sonuç iyi çıkacaktır.

BAŞAK

Arkadaşlarınız için yapacağınız kısa yollar size artı puan kazandıracaktır. Eğitimle ilgileniyorsanız istediğiniz şekilde eğitiminizi ayarlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Sizinle ilgili yakın çevrenizde oluşan faktörler ileri dönük adımlarınızı pozitif olarak etkileyecektir.

TERAZİ

Maddi durumlarla ilgili çabalarınız bugün sonuçlanabilir ve olumlu bir etkisi olacaktır. Değer verdiğiniz konularda mücadele verirken diğerlerini de dikkate almanız ve onların söylediklerine karşı savunmaya geçseniz de sizin için bugün iş hayatınızla ilgili ilerleme kaydetmeniz size kazançlar getirecektir. İsminizi duyurmanız kolay olacaktır.

AKREP

Hayatınızın akışıyla ilgili hareketlerinizde ortaya koyamadığınız gerçekleştiremediğiniz konularda bugün ilerleme kaydedebilirsiniz. Uzun yolculuk planlarınızla ilgili bugün harekete geçebilirsiniz.

YAY

Arkadaşlarınızla ilgili çözemediğiniz bir mesele olabilir, onları anlamaya çalışıyorsunuz ancak kendinizi savunma fırsatını ve anlamadığınız meseleyi ortaya çıkarma zamanınız geldi. Güvendiğiniz kişilerin desteğini alarak bunu yapabilirsiniz. Arkadaşlarla ortaklaşa yatırımlar gibi bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz.

OĞLAK

İlişkilerden yana çok şanslı olduğunuz bir gün. Sizinle ileriye dönük planlar yapmak isteyenleri geri çevirmeyin. Bir kez dinleyin. Alacağınız sorumluluk konusunda her zaman arkanızda destek olacak kişiler var.

KOVA

İş hayatınızla ilgili çözmeniz gereken konular sizi zorluyordu ancak bugün bir çözülme görebilirsiniz. Eskilerden gelen bir müşteriniz olabilir. Sizin işlerinizle ilgili adım atmanızı sağlayan iş ve çalışma koşulları denk düşebilir.

BALIK

Bugün karşılacağınız yabancı birinden çok hoşlanmanız mümkün. Siz herkesten kolay hoşlanamıyorsunuz aslında. Güven duyacağınız kişilerle karşılaşabilir ve uzun dönemli ilişki kurabilirsiniz. Şans konularında bugün iyi bir fırsat. Hobi edinmek isterseniz eğitimle ilgili adımlar atabilirsiniz.