18 Ocak Cumartesi burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklaşa konularda veya size ihtiyacı olan kişilere yardıma gitme konusunda mecbur kalacağınız durumlar olabilir. Ancak birlikte olduğunuz kişiye durumu açıkça anlatırsanız size anlayış gösterecektir. Ancak karşınızdaki kişinin de isteklerini ve taleplerine de öncelik vermek isteyeceksiniz.

BOĞA

Gün içersinde işlerinizi halledebileceksiniz. Koşturma yaşayabilirsiniz. Ancak akşam evdekilere karşı sorumluluklarınızla ilgili yapmanız gerekenler dinlenmeniz için vakit bırakmayabilir.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinize dair işlerde herkesi kendi istediğiniz kıvama getirdiğinizi düşünürken ekstra işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda çalışabilirsiniz. Sağlığınız konusunda kontrollerinizi yaptırmak için vakit harcamak durumunda da kalabilirsiniz.

YENGEÇ

Maddi konulardaki isteklerinizi konuşmak isteyebileceğiniz kişilerle görüşemeyebilirsiniz. Çalışmalarınızı devam ettirebilirsiniz. Ancak istediğiniz hedeflediğiniz hale gelmesi için daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

ASLAN

İşlerinizi bitirmek varken siz dışarıya çıkmak ve etrafınızla ilgilenmek istiyor olabilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilir yakın çevrenizle ilgilenebilecek vakti bulabilirsiniz. Ancak eve ait sorumluluklara da vakit harcamanız gerekecek.

BAŞAK

Özel hayatınızda görüşmek istediğiniz kişiler varken siz kendi halinizde birgün geçirmeyi arzu edebilirsiniz. İstediğiniz şeyler için hareket etmeniz gerekiyor. Ancak bu şekilde iyi hissedebileceksiniz. Daha sonrasında ise etrafınızdaki kişiler için yapmanız gerekenler kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir.

TERAZİ

Evinizde vakit geçirmek isterken, arkadaşlarınızın taleplerine karşı koyamayacak ve onlar için yapacağınız faaliyetlerden mutlu olabilirler. Gruplar içersinde veya arkadaşlarınız için yapacağınız harcamalar sizi zora sokabilir.

AKREP

Yakın çevrenizle ilgilenmek varken, bir davete, iş hayatınıza dair yapmanız katılmanız gereken durumlar sizi rahatlatsa da kendiniz için yaptığınız planlarınızı, sorumluluklarınızı gerçekleştirme konusunda sizi zorlayabilir.

YAY

Katılmanız gereken konferans, faaliyet gireceğiniz gruplar açısından işinize yaracaktır. Ancak sizi kısıtlayan şartlar sebebiyle kendinizi zora sokabilirsiniz. Vaktinizi kendi sorumluluklarınıza ayırmak için zorlayabilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa konularla ilgili harekete geçmeniz sizi herkesin gözünde olumlu hale getirecektir. Destekleyecekler. Ancak grupsal çalışmalar için kendinizi zorlamanız ve bazı konularda çalışmanız gerekecektir.

KOVA

Kendinizi göstermek istemediğiniz durumlar, konular var. İlişkilerinizde sizden beklenenleri yaparak, ikna edici olabileceksiniz. Ancak iş hayatınıza dair veya toplum içersinde sizden beklenen bazı sorumluluklarınız hakkında görüşmelere de vakit ayırmanız gerekecek.

BALIK

Arkadaşlarınızla olmak isterken, ortaklaşa işler hakkında planlarınızı yapmak için koşturabilirsiniz. Verimli olacaktır ancak bağlantı kurduğunuz kişilerden gelen işler, istekler sorumluluklarınız sizi kısıtlayabilir.