18 Aralık Çarşamba burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bugün evinizle ilgili konular sizi ve iş durumunuzu etkileyebilir. Hareketli birgün ve bedensel kazalara dikkat etmenizde fayda var. Topluluk içersinde bazı kontrollü tavırlara duygusallıkla tepki verebilirsiniz. Otorite gördüğünüz kişilere karşı çıkmanız mümkün.

BOĞA

Geceniz uykusuz geçmiş olabilir. Gün içersinde de yakın çevrenizden biraz uzak kalmak isteğiyle sevdiğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Ancak bağlantılı olduğunuz yerlerden gelen zorlayıcı haberler sizi bir türlü rahat bırakmayabilir. Çevreniz sizing duygusal tepkilerinize şahit olabilirler.

İKİZLER

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz hareketler farklı bir biçim alabilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Geleceğe dair yaptığınız planlarınızla ilgili değişimler gerçekleşebilir ve sizin üzerinizde ortaklıklardan gelen bazı kontrol etme isteği ve baskıları sizi duygusal olarak güvensizliğe itebilir. Tepkilerinizi hislerinize güvenerek doğru bildiğinizi yaparak vereceksiniz.

YENGEÇ

Eviniz, iş hayatınız hakkında bugün fazlaca hassas durumdasınız. Kariyer fırsatı sizi harekete geçirebilir ancak karşınızdaki kişilerin kontrol etme isteği sizin kafanızı karıştırabilir. Duygusal olarak tepki vermenize sebep olabilirler.

ASLAN

Gününüz planladığınız gibi gitmeyebilir. Araç kazalarına dikkat edin. Duyurmak istediğiniz konular beklediğiniz gibi olmayabilir şekil değiştirebilir. Karşılaşacağınız kişiler size güç gösterilerinde bulunabilir ve sizi arka planda bırakmaya çalışabilirler. Sizin isteğiniz kimseye takılmadan kendi başınıza kalmak.

BAŞAK

Maddi konularda veya sigorta, prim gibi sosyal güvenlik konularındaki bir değişim sizi şaşırtabilir. Böyle birşey beklemiyor olabilirsiniz. Bu konu çocuklarınıza da yansıyabilir. Bu sizin tek başınıza altından kalkmakta zorlanacağınız bir durum olabilir. Arkadaşlarınıza durumunuzun duygusal boyutlarını anlattığınızda size yardımcı olmak isteyeceklerdir.

TERAZİ

İlişkilerinizde sizden beklentiler değişebilir ve sizi şaşırtabilir. Herkesin gözü üzerinizde, sizden birşeyler bekliyorlarken üzerinizdeki baskılar, evinizdeki kontrol güçleri sizi isyan ettirebilir. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kesici maddeler konusunda daha dikkatli olmanızda fayda var.

AKREP

Çalıştığınız ortamla, çalıştığınız kişilerle ilgili değişimler sizin planlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. Çalışanlarla ilgili anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Yayınlamak istediğiniz konularda karşı çıkan kişiler size engel olmak isteyebilirler. İçerik konusunda sizinle ters düşenleri dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün amaçlarınız doğrultusunda ilerlemeniz zor olabilir.

YAY

Varsa çocuklarınızla ilgili bazı yatırımlarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklık yaptığınız kişiler, eşinizin maddi durumları ile ilgili sizi zorlayan durumlar varsa değişikliklere gidebilir veya askıya alacağınız konular olabilir.

OĞLAK

Evinizle ilgili bir değişim eşinizi, birlikte olduğunuz kişinin isteklerini gerçekleştirme konusunda sizi zorlayabilir. Ona karşı baskın çıkmak isteyebilirsiniz. Gerilimli ve evinizde hareketli birgün olabilir.

KOVA

Yakın çevrenizle ilgili beklemediğiniz bir değişiklik sizin planlarınızı uygulamak için uygun olmayabilir. Yetişmeyebilir veya istediğiniz gibi olmayacak diye sizi strese sokabilir. Siz herşeyi bilmek ve kontrol altında tutmak isteyeceksiniz ama bırakın herşey olduğu gibi aksın.

BALIK

Yapacağınız bazı harcamalar beklentilerinizi aşabilir, kendi zevkleriniz için yapılan harcamalar ileriye dönük olarak sizi zor durumda bırakabilir. Planlarınızı değiştirmeniz mümkün. Arkadaşlarınız sizi yeteneklerinizle ilgili bir konuda zor durumda bırakıyor olabilir.