18 – 24 Temmuz 2016, Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

30.hafta 18 – 24 Temmuz 2016, Burçlar

KOÇ

Bu hafta daha çok yurtdışı, yabancıları içeren konularla, kendi gelişiminizi gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerle ilgili konularda fikirleriniz, düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. İş hayatınızı ilgilendiren konularla ilgili oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. İş hayatınızla veya toplumsal yaşamınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işlerde, kendi isteklerinizde iş hayatınızla çakışan durumlar ortaya çıkabilir.

BOĞA

Ailevi, eviniz, yaşamınızla ilgili konularda isteklerinizi ortaya koyduğunuz konuşmalar yapabilirsiniz. Yaşamınızı isteklerinize göre düzenlemek için ortaklaşa işler, yatırımlar konusunda adımlar atabilirsiniz. Yabanacıları içeren konularda, kendi gelişiminizle ilgili, uzak yolculuklar veya bağlantılar konusunda kararlar alabilirsiniz. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızda sizi yönlendiren ve çevreden gelen etkiler, düşünceler sizi kararlar alamaya yöneltebilir. Yabancı kültürler içersinde bir yaşama karar verebilirsiniz. İstediğiniz yaşamı yurtdışında bulup bulamayacağınız konusunda çelişkileriniz olabilir.

İKİZLER

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi iyi hissetmek, kabul görmek ve takdir edilmek, ilgilendiğiniz konulardan zevk almak istiyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde kendi isteklerinize göre şekillendirmek için gösterdiğiniz çabaların sonucunu yakın çevrenizde etkileyici konuşmalar yaparak alabilirsiniz. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili kararlar verebilirsiniz. Bazı durumları sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde istediğiniz ortamı, ilgilenmek istediğiniz konularla ilgili bağlantılarınızı gerçekleştirmek isterken, ortaklaşa işlerde yaşadığınız zorluklar alacağınız kararlar sizi çelişkide bırakabilir.

YENGEÇ

Maddi konularla ilgili konuşmalarınız, bağlantılarınız ikna edici olacaktır. Kendinizi ortaya koyacağınız kaynaklar edinebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak kazançlar sağlamak için çalışma düzeni kurabilirsiniz. İlişkilerinizde kararlar almanıza sebep olacak dolunay oğlak burcunda gerçekleşiyor. İlişkilerinize dair yapılandırmak istediğiniz konularda kararlar alabilir, bazı ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Maddi olarak kazanç sağlayacağınız bağlantılar, planlar yapmak isterken ilişkilerinizde yaşadığınız zorluklar çelişkiler yaratabilir.

ASLAN

Çevrenizle olan ilişkilerinizde etkileyici konuşmalarınız olabilir. Çaba gösterdiğiniz ve üzerinde çalıştığınız yeteneklerinizi kullanarak çevrenizde etkileyici olacaksınız. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Çalıştığınız şartlar, konular, kişilerle ilgili değişimler olabilir. Çalıştığınız konularla veya şartlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili zorluklar kendinizi ortaya koymanız konusunda sizi çelişkide bırakabilir.

BAŞAK

Yaşamınızı bir standarta oturtmak için verdiğin mücadele ve yaşadığınız zorluklar, kendinizle ilgili planlar yapmanıza, beklemediğiniz kişilerden destek görmenizle birlikte azalacaktır. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bireysel faaliyetlerinizin bazılarına son verebilirsiniz. Kendinizi bireysel göstermek istediğiniz konular kendinizle ilgili sorgulamalarınızda, yapmak istediğiniz planlar ile ilgili çelişkileriniz ortaya çıkabilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizle, ilgilendiğiniz konularla ilgili mücadele verdiğiniz konularda gruplar içersinde etkili konuşmalarınız veya duruşunuz diğerlerinin de peşinizden gelmelerini sağlayabilir. Gruplar içersinde, organizasyonlarda etkili açıklamalarınızla yakın çevrenizi yapılandırmanıza yardımcı olacaktır. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Dolunay eviniz, yaşamınızla ilgili kararlar almanıza ve yaşam şartlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. Yaşamınızdaki zorluklar, ailevi veya evinizle ilgili konulardaki değişim istekleriniz, gruplarla olan faaliyetleriniz sizi çelişkide bırakabilir.

AKREP

Toplumsal veya iş hayatınızda etkileyici faaliyetleriniz, duruşunuz maddi kaynaklar sağlamanıza yardımcı olacaktır. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizle, ilgilendiğiniz konularla veya iletişimde olduğunuz bağlantılarınızın sonuçlarını alacağınız etkiler yaratacaktır. Varsa eğitim, kısa yolculuklar, çevrenizi belirleyen şartlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevreniz ve ilgilendiğiniz konularla ilgili yaşadığınız zorluklar sonucunda verdiğiniz kararlarla iş hayatınızda sizi yükseltecek olan faaliyetler ve duruşunuz sizde çelişkiler yaratabilir.

YAY

İnandığınız konularla ilgili söylemleriniz, konuşmalarınız, başka kültürleri içeren konularda, yabancılarla olan bağlantılarınızda etkili faaliyetleriniz hayatınıza vermek istediğiniz yönde isteklerinizi sağlamlaştırmanıza destek olacaktır. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Maddi konularla ilgili evinizde oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Alacaklarınızı alabilir, maddi kazançlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda yaşadığınız değişimler maddi konularda kararlar almanıza sebep olurken, kendi gelişiminizle ilgili konularda ön planda olma isteğiniz çelişkilerinizin ortaya çıkmasına sebep olabilir.

OĞLAK

Hayatınızdaki sizi zorlayan şartları ortadan kaldırmak için kendinizle ilgili sorguladığınız durumları ortaya koyarak ortaklaşa işlerle ilgili konularda istediğiniz etkileri yaratabilirsiniz. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili konularda, sizi zorlayan hayat şartlarına karşı alacağınız kararlar olabilir. Çevrenize ve hayata karşı duruşunuzla ilgili değişimlere karar verebilirsiniz. Kendinizi ön planda tutarak ulaşmak istediğiniz hedeflerinize doğru adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Kendinizle ilgili yaşadığınız zorluklar, dönüşüm yaşadığınız durumlarla ilgili kararlar alırken, ortaklaşa işlerinizle ilgili, başkalarıyla olan paylaşımlarınızda çelişkiler yaşayabilirsiniz.

KOVA

İlişkilerinizde yaşayacağınız ilgi ve alakalara karşı kayıtsız kalmayın. Önemli ve etkili konuşmalarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir gruplar içersinde yaratmak istediğiniz etkiyi yaratabilir, yapılanmayı sağlayabilirsiniz. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Bazı alışkanlıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Bırakmayı düşünebilirsiniz. Yardım etmeniz gereken konular, durumlar sizi kararlar almaya itebilir. Kendinizle ilgili sorguladığınız ve psikolojinizde gerçekleştirmek istediğiniz iyileşmeler konusundaki sorgulamalarınız, ilişkilerinizde etkin olma isteğinizle çelişkili veya bağımsız durumlar yaratabilir. Bağdaşmayabilir.

BALIK

Çalıştığınız konular ve kişilerle olan ilişkileriniz görüşmeleriniz, çalışma şartlarınız üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Büyük düşünmek isteyebilirsiniz. Bu konudaki çıkışınız iş ve toplumsal yaşamınızda kurmaya çalıştığınız yapılar için verimli olacaktır. İstekleriniz ve sorumluluklarınız ilişkileriniz ve görüşmeleriniz sayesinde yerine gelecektir. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Gruplar ve organizasyonlar içersindeki faaliyetlerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Gruplar içersindeki faaliyetlerinizin sonuçlarını görebilirsiniz. Gruplarla olan yaşadığınız zorluklara dair alacağınız kararlarla, çalışma şartlarınız, çalıştığınız kişi ve konulardaki faaliyetleriniz çelişkiler yaratabilir.

Gamze Avcu