18 - 24 Ocak haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yabancılarla bağlantılarınız, ilişkileriniz konusunda beklentileriniz abartılı olabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya başka kaynaklarla ilgili konularda başkalarının da ihtiyaçlarını düşünerek adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda girişimleriniz işlerinize ve iş hayatınıza olumlu yansıyacaktır. İş hayatınızda duyacaklarınız, konuşacaklarınız kendinizi bazı konulardan çekme, özgür davranma isteğinizi tetikleyebilir. Güneş kova burcuna, venüs oğlak burcuna geçiyor. Gireceğini gruplarda kendinizi göstereceğiniz faaliyetlerde bulunabilir, yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Aslanda dolunay gerçekleşiyor. Bireysel isteklerinizi veya faaliyetleriniz konusunda kararlar alabilirsiniz.

BOĞA

Bağlı olduğunuz kişilerden isteklerinizi veya beklentilerinizi abartılı hale getirebilirsiniz. Gruplar içersinde başkalarının, bulunduğunuz ortamdaki faaliyetlerinizde kendi isteklerinizin diğerlerinin de ihtiyaçlarına faydalı olacağına ikna etmeğe çalışabilirsiniz. Hayatınıza dair inandığınız bazı konuları artık önemsemediğinizi düşünebilirsiniz. Güneş kova burcuna, venüs oğlak burcuna geçiyor. İş hayatınızda kendinizi ortaya koyabileceğiniz, gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kuracağınız ilişkiler iş ilişkileri olabilir, düşüncelerinize ve hayatınıza bir düzen getirecek ilişkiler olabilir. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Ev, aile ve yaşamsal alanınızda değişim istediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER

Aile içersinde veya yaşamınızdaki kişilerden, ilişkilerden beklentileriniz abartılı olabilir. Çalıştığınız konularla ilgili mücadelenizde, iş hayatınızdaki tüm faaliyetlerinizi ve hayal ettiğiniz konuları da gerçekleştirmek için verdiğiniz uğraşlara değecektir. Ortaklaşa işlerde, başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda araştırdığınız, duyduğunuz herşey sizi gruplar içersinde kendi yöntemlerinizi uygulamak konusunda cesaretlendirecektir. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Yolculuklar planlayabilir, kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortaklıklarınızla ilgili, yeni işler alabilir ve yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Yapacağınız görüşmeler yakın çevrenizi değitirmenize sebep olabilir. İlgilendiğiniz konular, eğitimler, kendinizi ifade ettiğiniz konularda ön plana çıkmak için kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ

Çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizden beklentileriniz, çalıştığınız konulardaki abartılı yaklaşımlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bireysel yetenekleriniz, kendinizi göstermek istediğiniz konularda mücadeleniz, varsa çocuklarınızı ikna etmeye çalıştığınız konularda ve zevklerinizle ilgili faaliyetlerinizde başka fikirlerin, ihtiyaçların, kabul görmüş konuların da olduğunu farkında olabilirsiniz. Planladığınız konularda ilerlemek için tutkularınızla hareket ederseniz sadece kendinize değil çevrenize de yararlı olduğunuzu göreceksiniz. İş hayatınızda kendinizi bağlardan koparacak veya kendi yöntemlerinizi uygulamanıza sebep olacak konuşmalar olabilir. İş hayatınızda ilişkiler sebebiyle kopmalar olabilir. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Ortaklıklarda, yatırımlar, başka kaynaklar, resmi işlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu konularla ilgili olacaksınız. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilerle daha ciddi, daha ilgili olabilirsiniz. Hayatınıza istediğiniz ciddiyette bir kişi girebilir. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Maddi konularda kararlar alabilirsiniz. Çalıştığınız şartlarda düzenleme isteğiyle bu kararları alabilirsiniz.

ASLAN

Özel zevkleriniz, kendinizle ilgili özel konularda veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda yapacağınız harcamalar veya kazançlarınızla ilgili abartılı, kaynaklarınızı yanlış kullandığınız durumlar olabilir. Yaşamınızda başkalarıyla paylaşarak, ortaklıklarınızda diğerlerinin de ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kendi isteklerinizi gerçekleştirmeniz gerektiğini farkedebilirsiniz. Diğerleriyle paylaşımda bulunmadığınızda kendi mücadelenizin bir anlamı olamayacağını da düşünebilirsiniz. Gündelik hayatınızda yaptığınız görüşmelerde veya çalıştığınız ortamda ortaya çıkan fikirler ve düşüncelerin bakış açınızın değişmesine sebep olduğunu göreceksiniz. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. İlişkilerinize daha fazla önem vereceğiniz ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini de önemseyeceğiniz bir dönem olacaktır. İlişkilerinizde kendinizi gösterebileceksiniz. Yeni ilişkilerde aradığınız özelliğin veya mevcut ilişkilerinizde tutarlılığın önemini anlayacağınız zamanlar olacaktır. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendi değişiminizle ilgili farkedeceğiniz konular olacaktır. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınız ilişkilerinize de yansıyacak.

BAŞAK

Ev ve aile yaşamınızda ilişkilerinizde abartılı tavırlarınız olabilir. Tavırlarınızdan hiçbir konuyu önemsemediğinizi düşünebilirler. Kendinizi ifade ettiğiniz konularda ilişkilerinize de faydalı olacak veya idealinizdeki kişiye yarayacak şekilde girişimleriniz olabilir. Bireysel olarak kendinizi ortaya koyma çabalarınız, kendinizle ilgili özellikler keşfetmeniz veya kendi gücünüzü ifade edebilmeniz bağımlı olduğunuz kişiler veya konularda özgürlüğünüzü korumanıza yardımcı olacaktır. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Kendinizi yeteneklerinizle göstereceğiniz çalışmalarınız olabilir. Aşk konusunda şanslı bir dönem olacaktır. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Kendinizi tatmin olamadığınız konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Vazgeçeceğiniz işler veya çalışmalar olabilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizdekilerden beklentileriniz abartılı olabilir ancak siz yine de destek göreceksiniz. Maddi konulardaki mücadelenizdeki amacınız yaptığınız işlere, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili herkese yardımcı olacak şekilde olabilir. Hizmet verdiğiniz konularda ihtiyaçlara göre maddi açıdan çalışmalarınız olabilir. Yaşamınızdaki veya aile, ev konularını içeren konulardaki düşünceleriniz, kendinizi ifade etmeniz ilişkilerinizde sizi özgürleştirecek etkiler içerebilir. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla veya çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Özel hayatınız daha ön plana geçebilir. Ailevi ilişkilerinizi iyileştireceğiniz, evinizde ağırlayacağınız kişilerle iletişiminizi kuvvetlendireceğiniz bir dönem olabilir. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Toplum içersinde bulunduğunuz gruplarda konumunuzla ilgili kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya organizasyonlarda olan faaliyetlerinizde sonuca eren konular olabilir.

AKREP

Maddi konularda, maddi olarak değer verdiğiniz şeylerle ilgili kurduğunuz ilişkiler sizi yanıltabilir. İçinde bulunduğunuz gruplarda maddi destekler konusunda abartılı beklentileriniz olabilir. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ortaya koymak için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda araştırmalarınız, derin yazılarınız çalıştığınız şartların değişimine sebep olabilir. Kendi başınıza çalışma fırsatları yaratabilir bağlı olduğunuz ofis ortamlarından kopabilirsiniz. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Evinizde ve ailenizle daha fazla vakit geçireceğiniz bir dönem olabilir. Sizden destek bekleyen yaşamınızdaki kişiler varsa vaktinizi onlar için harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizde ilişkilerinizi geliştireceğiniz kısa yolculuklar yapabilir, faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yeni ilişkilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda bir dönemece gelmiş olabilir bazı kararlar alabilirsiniz.

YAY

Çevrenizle olan sosyal hayatınızda çevrenizdekilerden beklentileriniz abartılı olabilir. Sosyal bir yaşamı devam ettirmeniz sizi yorabilir. Hayatınızda ev, aile veya yaşamsal şartlarınızı istediğiniz, hayal ettiğiniz duruma getirmek için isteklerinizi tartabilir ve netleştirebilirsiniz. Arka planda hazırlıklar yapabilirsiniz. Maddi konularda çabalarınız, araştırmalarınız olabilir ancak risk almamaya dikkat etmenizde fayda var. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle beraber vakit geçirebilirsiniz. Yeni ilgi alanlarınız oluşabilir, eğitim konuları gündeme gelebilir. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Yabancılar, başka kültürler, inandığınız konulardaki karşılaştığınız konularda veya kendi gelişiminiz açısından ilgilendiğiniz konularda sonuçlanan ve sizi kararlar almaya iten durumlar olabilir.

OĞLAK

İnandığınız konular, paylaşmak istediğiniz bilgiler veya kabul görmüş fikirlerden beklentileriniz abartılı olabilir ve sizi iyimserliğe itebilir. Kendiniz de araştırmaya özen göstermelisiniz. Gruplar içersindeki yapmayı istediğiniz konulardaki mücadelenizde yakın çevrenize de destek olabilirsiniz. Yaşamınızı oluşturan çevrenizde yaşadığınız belirsizliklerin mücadele gösterdiğiniz gruplarla beraber desteğe döndüğünü görebilirsiniz. Kendi değişiminizi farketmeniz ve kendinizi bir düzen içersinde ifade etmenizle birlikte yaşamınızdaki kişilere bağımlı kalmadığınızı göreceksiniz. Kendi yöntemlerinizle ev, aile veya yaşamsal şartlarınızı devam ettirmek isteyebilirsiniz. Güneş kova burcuna ve venüs burcunuza geçiyor. Hayatınızda sosyallik artacaktır. Maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni ilişkiler geliştirebilirsiniz. Zevkleriniz için, kendinizi hoşnut etmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Eşinizin kaynakları, başkalarından veya resmi yerleren gelen gelirler konusunda bir sonuçlanma durumu olabilir. Sizin alacağınız kararlar olabilir.

KOVA

İçinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlıklar, organizasyonlarda kurduğunuz ilişkilere dayanarak ortaklaşa işlerden, başka kaynaklardan beklentileriniz abartılı olabilir. Ya da beklentilerinizi karşılamayabilirler. İş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirme çabalarınız yaratıcılığınız sayesinde maddi kaynak elde etmenize yardımcı olabilir. İş hayatınızda mücadele ettiğiniz sürece gelirlerinizle ilgili belirsizlikler sona erebilir. Kendinize dönük değerlendirmeleriniz veya yazdığınız konular sizi farklı çevrelere sokabilir veya bulunduğunuz çevreden koparabilir. Güneş burcunuza ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Kendinizi ön planda bulabilir ve kendinizi göstereceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Kendinizle ilgili keşiflerinizde size destek olacak kişiler çıkabilir. Platonik ilişkileriniz gündeme gelebilir. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa ilgilendiğiniz kişilerle ilgili nasıl hareket edeceğinizi anlayabilirsiniz. Her tür birebir ilişkinizde bir dönemece gelmiş olabilirsiniz.

BALIK

Toplumsal yaşamınızda ve iş hayatınızda kuracağınız ilişkileriniz faaliyetlerde bulunmanıza yardımcı olabilir. Ancak ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerin beklentilerine cevap vermeniz bekleniyor olabilir. Kendinizi ve yaratıcılığınızı ifade edebilmek uğruna başka kültürlerde, paylaşımlarda bulunarak, genel kabul görmüş inançlarla mücadele ederek kendi gelişiminizi sağlayabilirsiniz. Her konunun derinine inmeniz gerekebilir. Gruplar içerisndeki araştırmalarınız, bilgilendiğiniz gizli konular maddi konularda gelirlerinizde değişimler yaratabilir. Güneş kova burcuna ve venüs oğlak burcuna geçiyor. Bir süre kendi içinize dönmek ve arka planda kalmak isteyebilirsiniz. Gruplar içersinde yeni ilişkiler geliştireceksiniz. Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Çalıştığınız şartlar, konular veya kişilerle ilgili bir dönemece girmiş olabilirsiniz. Çalışma ortamınızla ilgili bitişler yaşayabilir veya kendiniz için faydasınız göremediğiniz konularda kararlar alabilirsiniz.

Gamze Avcu