17 Şubat Pazartesi burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

17 Şubat 2014, Pazartesi Burçlar

KOÇ

Gündelik işleriniz, iş ortamınızdaki detaylı çalışmalarınızla haftaya başlıyorsunuz. İşlerinizin yoğunluğu arkadaşlarınızla olan planlarınızı gerçekleştirmenizi ve görüşmenizi engelleyebilir.

BOĞA

Yakın çevrenizle ilgilenecek ve onlarla bilgi alışverişinde bulunacağınız faaliyetler yapacaksınız. Bu konuşmalar gelişiminiz açısından önemli olabilir. Meşguliyetleriniz sizi iş hayatınızdaki görüşme ve çalışmalarınıza vakit ayıramamanıza sebep olabilir.

İKİZLER

Evinizle ilgili konular sizi bugün meşgul edecektir. Maddi konularınızla ilgili evde çalışmalar yapabilirsiniz. Yaratıcı planlarınıza vakit ayıramayabilirsiniz.

YENGEÇ

Kendinizi geliştireceğiniz konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bilgi toplayıp araştırmayla haftaya başlamanız mümkün. Ortaklaşa işlerle ilgili konularda çözmeye çalıştığınız konular henüz bekleyecek.

ASLAN

İçinizden geçenlere sahip olmak için çaba sarfedeceksiniz. Ancak henüz gerçekleşmeyebilir. Maddi olarak bütçenizi düzenlemeniz gerekebilir. İlişkilerinizle ilgili uğraştığınız konuları erteleyebilirsiniz.

BAŞAK

Arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. İlgilendiğiniz konuların çözülmesi sizin için de önem taşıyor. Kendinize vakit ayıracaksınız. İşyerinizdeki çalışmalarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ

İş hayatınızla ilgili konularda kendi başınıza kalıp çalışabilirsiniz. Kendi isteklerinizi, özel hayatınıza dair görüşmelerinizi ertlemeniz gerekebilir.

AKREP

Yabancılarla ilgili konularda, yapmak istedikleriniz veya yolculuklarınıza dair konularda planlar yapmak istiyorsunuz ancak kesinleştiremediğiniz durumlar var. Evinizle ilgili konuları, konuşmaları veya evde çalışmalarınızı tamamlamanız gerekebilir.

YAY

Ortaklaşa işlerinizle ilgili sunumlarınızı yapabilir, patronlarınıza açıklamalarda bulunabilir, detaylı bir şekilde çalışabilirsiniz. Önceki sunumlarınız, görüşmelerinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

OĞLAK

İlişkilerinize dair planlar yapabilir veya yaptığınız planlara ilişkide bulunduğunuz kişileri de dahil edebilirsiniz. Önce araştırmanız gereken konular olacaktır. Maddi konularınız bazı planlarınızı gerçekleştirmeniz için sorun olabilir.

KOVA

İş ortamınızdaki talepler beklentiler veya müşteriler için çalışmalarınızın yoğun olacağı bir gün olabilir. Herşeyi detaylarıyla öğrenmeniz ve buna göre hareket etmeniz gerekebilir. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz ancak kendinizle ilgili işlerinizi ertelemeniz gerekebilir.

BALIK

Özel hayatınızdaki konuların ilişkinize yansımalarını konuşabilirsiniz. İlişkilerinizdeki kişilerin sizden beklentilerine cevap vermeniz gerekecektir. Kendi çalışmalarınızı bir süre ertelemeniz gerekebilir.

gamze avcu