17 Aralık Salı burç yorumları

Bugün sizi ne bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hazırladığınız sunumları, projeleri artık herkesle paylaşacağınız zaman geldi. Yazılı olan, konuşulan ne varsa artık karara varma zamanı. Yolculuklar konusunda planlama yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden size şimdiye kadar göremediğiniz destek geliyor.

BOĞA

Maddi konularda kendinizi yenilemeniz, ödenmemiş faturaları ödemeniz, başka kaynaklardan gelen gelirler konusunu tekrar gözden geçirip ona göre önlem almanız faydalı olacaktır. Maddi kaynaklarınız ve sahip olduğunuz şeyler hakkında bugün son durumunuz ortaya çıkacaktır.

İKİZLER

Karşınızdaki kişilerin fikirlerini kabullenebilir ve anlaşmaya durumuna gelebilirsiniz. Onların söylediklerine göre kendinizi konumlandırabilirsiniz. Yenibir ortaklık görüşmesi de olabilir.

YENGEÇ

İş ortamınızla ilgili yenibir gelişme olabilir. Bu değişimin ne olacağı konusu açıklığa kavuşabilir. Sağlık konusunda dikkat etmeniz ve çözmeniz gereken durumları çözebilirsiniz. Birilerine hastane konusunda yardım etmeniz gerekebilir. Bazı kayıplarınız konusunda ne yapacağınıza dair kararlar alma dönemine girebilirsiniz.

ASLAN

Özel hayatınız, çocuklarınız, zevkleriniz veya kendinizi ortaya koymak istediğiniz sebepler sizin arkadaşlarınızla ilgili, katıldığınız gruplarla ilgili konularda bitişler yaşama durumuna gelmiş olabilirsiniz. Bu sebepler sizin planlarınızda değişiklikler meydana getirebilir. Ne istediğinizi netleştirecektir.

BAŞAK

Eviniz, yaşam alanınız, ailenizle ilgili sebeplerden dolayı iş hayatınız ve toplum hayatınızla ilgili kararlar verebilir bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Evinize daha fazla vakit ayırmak, evden iş yapmak gibi değişimlere de karar verebilirsiniz.

TERAZİ

Uzun yolculuklar, yurtdışı bağlantılarla ilgili kararlarınızı alma zamanınız geldi. Plan yaptığınız ve herkese duyuracağınız konularda hareket etmek için size gelen bilgileri kullanacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler sizin planlarınızla ilgili değişiklikleri yapmanıza sebep olacak.

AKREP

Kullandığınız diğer kaynaklar, çalıştığınız şirketle ilgili bir değişim bekleyebilirsiniz. Gelirlerinizle ilgili değişimler, sebepler sizin şirketiniz ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle ilgili bir takım kararlar almanıza sebep olabilir.

YAY

Karşınızdaki kişinin size karşı hareketleri veya tavırları sebebiyle ilişkiniz hakkında bir değerlendirme yapma zamanınız geldi. İkili ilişkilerinizle ilgili bir sonlanma, tavır değişikliği yapma kararı verebilirsiniz. Biraz daha kendinizi düşüneceğiniz kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK

Bir alışkanlığınızı bırakmak istiyorsanız çok uygun bir gün. İş ortamınızdaki çalışanlarla, hergün yaptığınız ritüellerle ilgili bir değişim istiyordunuz ve tam zamanı geldi. Sağlığınızla ilgili check-up imkanı yaratabilirsiniz. Bu konularda çözümler için ne yapmak istediğinize karar vereceksiniz.

KOVA

Kendinize ayırdığınız vakti biraz kısıp grup aktivitelerine vakit ayırmaya karar verebilirsiniz. Özel hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle yaşadığınız problemler ayrılmanıza sebep olabilir. İlişkiniz tekrar gözden geçireceksiniz.

BALIK

Evinizdeki zamanınızı biraz da işinize harcamaya karar verebilrisiniz. Artık biraz da iş hayatınız için efor sarfetmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Evinize ait problemler sizin yaşam alanınızı değiştirmenize sebep olabilir.