17-23 Kasım 2014 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Seyahat planlarınızı organize edebileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Venüs yay burcuna geçti. Sizin için yabancılar, uzak yolculuklar konusunda gerçekçi planlar yapmalısınız. Neptün geri gidişi düzeldi. Hayal ettiğiniz planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkilerde karşınızdakilerin fikirlerinden etkilenmenizde yardımcı olacaktır. Yolculuk planlarınızı perşembeye bırakmayın. Ortaklaşa işleriniz, bağlı olduğunuz kişi ve durumlarla ilgili ciddi çalışmalarınız olacak. Kimseye güven duymayabilirsiniz. İş hayatınızda güç gösterileri yerine becerilerinize güveneceksiniz. Bazı işleri tamamlamanız gerekiyor. İlişkilerinizde geleceğe dönük ilişkiler istiyorsunuz. İlişkileriniz söz konusu olduğunda şartlarınızı zorlayacaksınız. Haftanın ikinci yarısında ortaklaşa işlerinizde ikna edici olacak ve bazı sözler alacaksınız. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana geliyor. Yabancılar, yabancı biriyle aşk, uzak seyahatler konusunda yeni bir durum, hayata bakış açınızla ilgili bir prensip belirlemeniz mümkün. Bazı planlarınız ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kişi veya konuşmaları sebebiyle ertelenebilir.

BOĞA

Ortaklaşa işlerinizde yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yöneticiniz venüs yay burcuna geçti. Ortaklaşa işlerde genişleme, bağlı olduğunuz kaynaklardan gelen kısmetler olabilir. Bağlı olduğunuz kişilere karşı daha dürüst, direkt ancak biraz da kendi felsefelerinizi kabul ettirme niyetine girebilirsiniz. Ahlaki olmadığını düşündüğünüz tavırlar sebebiyle grup içersinde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Neptün düz hareketine döndü ve gruplar içersinde yardımcı olacağınız konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalıştığınız kişiler size ortaklaşa işleriniz ile ilgili destek olacaktır. Hafta başında detaylı işleriniz sizi meşgul edebilir. Diğer yarıda ilişkilerinizle ilgili konularda bazı kararlar alamanızı gerektiren durumlar olabilir. Birlikte olduğunuz kişiden bazı sözler alabilirsiniz. Kesinleştireceğiniz şartlar olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle planlar yapabilirsiniz. Cumartesi günü yay burcunda yeniay meydana geliyor. Evinizle ilgili yatırımlar düşünebilirsiniz. Ortaklaşa işler konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. Ortaklık kurma yönünde cesaretiniz artabilir.

İKİZLER

İşlerinizle ilgili bağlantılarınızdaki gizli ve hesapçı durumlar geçti. Venüs yay burcuna geçiş yaptı. İlişkilerinizde istediğiniz genişlemeyi, iyimserliği kazanıyorsunuz. Beklentilerinizi ve kurallarınızı karşınızdaki kişilere açıkça belli edebileceksiniz. Neptün düzgün hareketine döndü. İş hayatınz ve toplum hayatınızla ilgili belirlediğiniz vizyon çerçevesinde ilerleyebilirsiniz. İlişki kurduğunuz kişilerle ilgili hayallerinizi tekrar gözden geçirin. O kişiler size taahhüt ettikleri pozisyonları gerçekleştiremeyebilirler. İşleriniz, projeleriniz, çalıştığınız kişiler veya hizmet verdiğiniz konularda bazı standartlar koyacaksınız. Çalışmalar yapmak için bu hafta konsantrasyonunuz oldukça uygun. Sizi istediğiniz konuma taşıyamayan kişiler yerine kendi bilginize, yeni konularla ilgili kişilerden fırsatlar yakalayabilirsiniz. Cuma günü çalışmalarınız ve iş ortamınızla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana gelecek. İlişkilerde, ortaklarınızla ilgili konularda yeni durumlar olabilir. İlişkilerde kendi kurallarınızı koymak isteyebilirsiniz. Yabancılar veya sizi geliştirecek ilişkiler hayatınıza girebilir.

YENGEÇ

Venüs yay burcuna geçiş yaptı ve çalışma ortamınızdan zevk alacağınız bir süreç sizi bekliyor. Gündelik hayatınızda kuracağınız ilişkiler size yeni iş konuları getirebilir. Müşteriler konusunda kısmetiniz artabilir. Çalışma şartlarınızda iyileşme yaşayabilirsiniz. Yabancı kültürlerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Sizi destekleyecek çalışma arkadaşlarına sahip olacaksınız. Neptün düzgün hareketine başladı. Hayal ettiğiniz konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Hislerinizi ve yaratıcılığınızı kullanacağınız konuları herkesle paylaşmaya başlayabilirsiniz. Ezoterik konular ilginizi çekmeye başlayabilir. Size gelecek işlerle ilgili sınırlarınızı bu hafta iyi belirlemelisiniz. Ailenizin desteği size işlerinizi yapma gücü verebilir. Evinizde yapacağınız çalışmalar sizin için daha verimli olabilir. Yetenekleriniz, kendinizi ortaya koyma şeklinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Gelişiminiz için bazı şartları yerine getirmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Özel hayatınızı da etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Cuma günü ilişkilerinizde mücadele verdiğiniz konuları dile getirebilir, düşündüğünüz konuları ilişkinizde uygulamaya koyabilirsiniz. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana geliyor. Yaptığınız işler, çalıştığınız ortam ve kişilerle ilgili yenilikler olabilir. Yeni bir müşteriniz olabilir. Evinizle ilgili işler varsa yenilikler yapmayı düşünebilirsiniz.

ASLAN

Özel hayatınız bu hafta canlanıyor. Venüs yay burcuna geçiş yaptı. Karşınıza aşık olabileceğiniz, duygularınızı dışavurabileceğiniz kişi çıkabilir. Özel zevklerinizle ilgilenecek ve sosyal ilişkiler kuracaksınız. Etrafınıza coşku ve iyimserlik saçabilirsiniz. Neptün düzgün hareketine döndü. Ortaklaşa işlerinizde istediğiniz, hayal ettiğiniz konularda yaratıcı olabilir, hislerinizle harekete geçebilirsiniz. Ancak başkalarına bağlı kaldığınız takdirde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bireysel konularda, özel hayatınızda kendi bildiğiniz gibi davranırsanız daha faydalı olacaktır. Ailenizle görüştüğünüz konularda, evinizle ilgili düşüncelerinizde harekete geçebilirsiniz. Sizi rahatsız eden konuları düzenleyebileceksiniz. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana geliyor. Sizin için bir ilişkinin başlangıcı, bir hobinizin, zevk aldığınız bir konunun başlaması, estetiksel konularda kendinizle ilgili bir yenilik olmasını bekleyebilirsiniz.

BAŞAK

Evinizde davetler, görüşmeler başlıyor. Venüs yay burcuna geçiş yaptı. Evinizle ilgili konularda dekorasyon, güzelleştirme, değiştirme kısaca zevk alacağınız hale getirme konusunda harekete geçirebilirsiniz. Misafirlerinizle beraber iyi vakit geçireceksiniz. Ev ve yaşamsal alanınızda rahat ve mutlu olacağınız zamanlar. Neptun düz hareketine başladı. İlişkilerinizde yolunda gitmeyen sizi pasifleştiren durumlarda müdahele edebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiye süprizler yapmaya başlayabilirsiniz. Onun tarzı hareketleri sizi tekrar etkileyebilir. Ancak başbaşa kalmanız zor olabilir. Evdekilerden birisi sizi yanıltabilir. Perşembe günü maddi konularla sizin ilgilenmeniz yerinde olacaktır. Cuma günü yakın çevreniz, kısa yolculuklar veya işlerinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana geliyor. Aileniz, eviniz veya yaşamsal alanınızla ilgili yeni bir durum ortaya çıkabilir. Ailenizden maddi konularla ilgili destek alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizde görüşmeleriniz, yeni tanışacağınız kişiler olabilir. Yöneticiniz venüs yay burcuna geçiş yaptı. İlişkilerinizi geliştirmek için sosyal ortamlara girmek, yakın çevrenizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Varsa kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde duygularınızı rahatça ifade edebileceksiniz. Problemlerinizi çözme zamanınız. İletişiminiz yumuşuyor. İyimserliğiniz artıyor. Kısa yolculuklar size iyi gelecektir. Neptün işlerinizle, çalıştığınız kişilerle, hizmet verdiğiniz konularla ilgili evinizde ve düzgün hareketine döndü. Çalıştığınız kişilere karşı daha fedakar olabilir, paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Maddi konularda kararlar alacağınız bir haftadasınız. Bütçenizle ilgili düzenlemeler ve ayarlamalar yapabilirsiniz. Gündelik hayatınızda sizi yanıltacak kişiler olabilir ancak siz yer aldığınız gruplar içersinde size destek olacak kişilerden destek alabilirsiniz. Evinizle ilgili konularda kararlaştırdığınız maddi imkanlar hakkında harekete geçeceksiniz. Cumartesi günü yay burcunda yeniay meydana geliyor. Yakın çevrenizde yeni gelişmeler, eğitim konularında yenilikler, yeni kısa yolculuklar meydana gelebilir.

AKREP

Maddi konularda kısmetler gelebilir. Venüs yay burcuna geçiş yaptı. Maddi konularda ilişkileriniz aracılığıyla kısmetler elde edebilirsiniz. Aynı zamanda geri döneceğiniz düşünerek kendiniz için harcamalarınızı abartabilirsiniz. İş hayatınızda sizi destekleyen şartlar maddi konularda sizi rahatlacaktır. Neptün düz hareketine döndü. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz, hayalini kurduğunuz konularda ilerleme sağlayabileceksiniz. Konu aşk ise gerçek şartlar yerine biraz hoşnut olduğunuz halinizde kalmayı düşünebilirsiniz. Bu hafta hayatınıza yün verdiğiniz değişimler, kendinizle ilgili konularda kararlar verebilirsiniz. Yakın çevrenizde ilgileneceğiniz kişilerle görüşmeler yapacaksınız. Bu görüşmeler kendinizle ilgili vereceğiniz kararlarda etkili olabilir. Cumartesi yay burcunda yeniay size maddi kaynaklarla ilgili yeni kapılar açabilir.

YAY

Venüs burcunuza geçiş yaptı. Bu sure içersinde çevrenizde beğenilen, ilgilenilen kişi siz olacaksınız. Etrafınızdan göreceğiniz ilgi sizi şımartabilir. İsteklerinizin yapılmasını bekleyebilirsiniz. Neptün düz hareketine başladı. Ailenizden bazı kişileri isteklerinizle bunaltmamanız yerinde olur. Gelişiminize yardımcı olacak bilgili kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta iyimsersiniz. Kontrol edemediğiniz konularla ilgili çabalarınızı kimse bilmiyor. Kendinizi zorlamadan da bazı konulara önem vererek, planlayarak kontrol altına alabilirsiniz. Maddi konularda hazırladığınız çalışmalarınızla beraber harekete geçebilirsiniz. Cumartesi burcunuzda yeniay meydana geliyor. Hayatınıza yön verecek bir durum olabilir kendinizle ilgili bir değişime gidebilirsiniz.

OĞLAK

Hareketli ancak kendi başınıza halletmeniz gereken konularla haftaya başlayabilirsiniz. Venüs yay burcuna geçiş yaptı. Gzili dünyanızda birisi ile ilgili duygularınız ve düşünceleriniz canlanabilir. Cesaretinizi kıran konularda destek bulabileceğiniz kişiler beklemediğiniz kişiler olabilir. İş hayatınızla ilgili size faydaları olacak. Neptün düz hareketine döndü. Merak ettiğiniz konular, kısa yolculuklar, varsa kardeşlerinizle ilgili konularda alttan almanız sizi daha fazla memnun edecek. Gruplar içersinde bazı kararlar alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla ilgili, organizasyonlarla ilgili çalışmalarınız için konsantrasyonunuz yüksek olacak. Cumartesi günü yay burcunda yeniay olacak. Sizi zorlayan konularla ilgili, inisiyatifi ele alamadığınızı düşündüğünüz konularla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Alışkanlıklarınızı da bırakmak için yeni şartlar oluşabilir.

KOVA

Sosyal ortamlar, arkadaşlıklar, yalnız olmayacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Venüs yay burcuna geçiş yaptı. Arkadaşlarınızla aranızdaki problemleri çözmeniz için uygun bir zaman olacak. Gruplar içersine girebilir çeşitli organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Neptün düz hareketine döndü. Maddi konularda elinize bulaşan çözemediğiniz sonuç alamadığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Veya maddi konularla ilgili bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınız ve toplumsal yaşamınızda yapmak istediklerinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Sonuçların olumlu olması için iyice ölçüp biçmeli ve harekete geçmelisiniz. İlişkileriniz aracılığıyla yapacaklarınız konusunda destek göreceksiniz. Hayatınızla ilgili yoluna koymak istediğiniz planlarınızı uygulamak için son hazırlıklarınız olacak. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana geliyor. Yeni arkadaşlar, sosyal ortamlar sizi bekliyor. Gruplar veya organizasyonlarda değişimler olabilir. İşinizden gelen maddi imkanlar olabilir.

BALIK

İş hayatınız ve toplumsal yaşantınız canlanıyor. Venüs yay burcuna geçti. İş hayatınızda ilişkileriniz oldukça önem kazanıyor. Son sözü siz söyleyebilir veya kişisel fikirlerinizle karşınızdaki kişileri kazanabilirsiniz. Otorilerle olan ilişkilerinizi geliştirme zamanı. Bir ilişki sebebiyle toplumsal yaşamda sizi herkes kabullenecektir. Neptün düzgün hareketine döndü. Geri giderken hissettiğiniz dağılmışlık, toparlanamama hisleriniz bitti. Yaratıcı olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Etrafınızdaki insanlara yardım etme isteğiniz artabilir. Herkesi ve her şeyi daha fazla farkında olacaksınız. Yabancılarla ilgili, kendi gelişiminize katkıda bulunacak ortamlarda bazı bağlantılar kurabilir ve işe dönüştürebilirsiniz. Cumartesi yay burcunda yeniay meydana geliyor. İş hayatınızda bir yeniliği, bir teklifi, yaşamınızdaki kişinin sizi onore edecek ilişki tekliflerini bekleyebilirsiniz.

gamze avcu