16 Şubat Pazar burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Arkadaşlarınız arasında kendinizi eski konularla ilgili ifade edebilme fırsatı bulacaksınız. İlişkilerde harekete geçebileceksiniz. Toplumsal hayatınızda ilişkilerinize dair çok olumlu faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA

Kalabalık içersinde eski konulara dair veya kendi düşüncelerinizle ilgili konuşmalar sizi tatmin edecek nitelikte olacak. Yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda yabancı biriyle aşk kapınızı çalabilir.

İKİZLER

Hep planladığınız faaliyetlerinizi bugün gerçekleştirebilirsiniz ve özel hayatınıza hareket getirecek görüşmeler yapabilirsiniz. İsteklerinizi herkese ifade edebilecek ve mutlu olacaksınız. Bağlı olduğunuz kişilere duygularınızı somut şekilde ifade edebilirsiniz. Sizin için anlam ifade eden sevgi hareketleri göreceksiniz.

YENGEÇ

Bağlı olduğunuz kişilerle kendi duygularınızı paylaşmanız sizi heyecanlandırabilir. Duygularınızı doğru ifade etme olanağı bulacaksınız. Kendi isteklerinizi kabul ettirme olanağı bulacaksınız. Görüşeceğiniz kişiler arasında sizi tutkulu bir aşka sürükleyen kişiler çıkabilir.

ASLAN

Bilgi için araştırmalarınız, görüşmelerinizi sizi ilişki kurduğunuz kişilere karşı güçlendirecek. Kendi fikirlerinizi kabul ettirebileceksiniz. Karşınızdaki kişiler daha önce de görüştüğünüz kişiler olabilir, bu defa sizi dinleyecekler. İş ortamınıza dair ilişkilerinizden gelen paralar olacak.

BAŞAK

Maddi konulardaki faaliyetleriniz, gündelik hayatınızdaki değiştirmek istediğiniz konularla ilgili harekete geçmenize, görüşmelerinize yardımcı olacaktır. Size anlatılan geçmiş konularla ilgili fikirleriniz değişebilir. Kendizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.Özel yaşamanızıdaki ilişkiler sizin için daha da anlamlı olacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Aşk için birinin kapısına gidebilirsiniz. Somut adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ

Kendinize vakit ayırarak görüşmediğiniz eski arakdaşlarınızla görüşebilirsiniz. Gününüz bu yoğunlukla geçebilir ancak sizi memnun edecek bir yoğunluk. Evinize dair konularda görüştüğünüz kişilerin problemleri beklemediğiniz biçimde çözülebilir. Evinizle ilgili işler için da vakit ayırabileceksiniz.

AKREP

Evinize misafirler çağırabilir ve eski konulardan konuşabilirsiniz. Ya da eskiye dair kişilerle ilgili konuşmala geçebilir. Yakın çevrenizde bulunan ve sevdiğiniz kişilerle beraber faaliyetleriniz sizin yeni ilişkiler kurmanızı ve yeni bilgiler edinmenizi sağlayacaktır.

YAY

Eskiden gelen bir projeniz gruplar arasında çok beğenilebilir. Planlarınızla ilgili liderlik yapmanızı bekleyebilirler. İş ve toplumsal hayatınızdaki faaliyetleriniz size büyük bir maddi getirisi olan ilişkiler için fırsat sunacaktır.

OĞLAK

Herkesin üstünde olmak için gerekli enerjiniz mevcut. Maddi konularınızla ilgili bütçenizi yeniden hazırlayabilirsiniz. Üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Eskiden gelen ticaretle ilgili konularda görüşlerinizi anlatarak konuyu tekrar gündeme getirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili faaliyetleriniz, yeni planlarınız size birçok kişiyle bağlantıları da getirecek.

KOVA

Yabancılar, yeni konular, fikirlerinizi herkese duyurmanız gibi konularda gündeminiz sıcak ve kendinizi ifade etme olanağı bulacaksınız. Kendinizi ifade ederken geleceğe hazırlık yapabilirsiniz. Çok istediğiniz bir ortaklaşa iş veya kaynak konusunda gizli bir destek gelecek.

BALIK

Ortaklaşa işleriniz veya bağlı bulunduğunuz kişilerle ilgili konularda siz daha güçlüsünüz. Kendi çalışmalarınızı ortaya koymaya hazırlanın. İkili görüşmeleriniz gireceğiniz gruplarda sizi destekleyecek gücü getirecektir.

gamze avcu