16 Ocak Perşembe günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınıza dair ilişkilerinizi sorguluyorsunuz. İstediğiniz saygıyı veya ciddiyeti size göstermediklerini düşünebilir ve hak ettiğiniz gibi davranışlar görmediğinizi düşünerek stres yapabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızda paylaşımda bulunmak istemeyeceksiniz. İş hayatınıza veya toplumsal hayatınıza dair yeni strateji belirleyebilirsiniz.

BOĞA

Hayata bakış açınızı, plan programlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Kurduğunuz bağlantılarla ilgili ilişkilerinizde problemlerin olması, size güven vermemesi bağlantılarınızı yeniden yapmanızı gerektirebilir. Gündelik koşturmanızı gerektirecek stresli durumlar ortaya çıkabilir.

İKİZLER

Maddi durumunuzla ilgili ortaklaşa konulara ait değişimler yapabilirsiniz. Ödemeleri alma şekliniz değişebilir örneğin. Ortaklaşa işlerde şimdiye kadar ki çektiğiniz zorluklar sizing ortaklıklarınızı değiştirmenize sebep olabilir.

YENGEÇ

Kurduğunuz ilişkileri ilgilendiren kararlar alabilirsiniz. Evinizle ilgili faaliyetlerinizi gerçekleştirmeye çalışırken, ilişkilerinizdeki değerlendirmeniz gereken durumlar sizi zorlayabilir. Paylaşımlarınızla ilgili maddi beklentileriniz artıyor.

ASLAN

Çalışma şeklinizi etkileyecek yeni kararlar alabilirsiniz. Gün yüzüne çıkıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerden beklediğiniz ciddiyetin gerçekleşmemesi sizi zorlyabailir. Daha fazla görüşme yapmanız, kendi işinizi kendiniz yapmanız gerekebilir.

BAŞAK

Arkadaşlar gruplar hakkında vereceğiniz kararlar, özel hayatınızı etkileyebilir. Özel hayatınızdaki ilişkileri, özel yaşamınızdaki paylaşımlarınızı sorguluyorsunuz, çünkü maddi anlamda da size kayıplar getiriyor olabilir. Yakın çevrenize dair paylaşımlarınızı azaltmayı düşünebilirsiniz.

TERAZİ

İş hayatınıza, toplumsal hayatınıza dair bir kararınız ev yaşamınızı da etkiliyor. Koşturmanız, yaşadığınız hareket eviniz ve evinizdeki kişilerle ilgili sorunlarınız konusunda sizi zorluyor. Maddi konulardaki paylaşımlarınız size yeterli gelmiyor olabilir. Sizin planlarınız daha büyük.

AKREP

Kurduğunuz bağlantılar, hukuksal konular, akademik durumlar gibi konularda tamamlama noktasına geldiniz. Bu durum sizing tekrar araştırma bilgi toplama konularınıza yansıyacak. Kendinizle ilgili paylaşımlar konusunda artık daha dikkatli olma isteği içine girebilirsiniz. İş hayatınız toplumsal hayatınız sizin parlamanız, bu konuyla ön planda olmanız için daha önemli.

YAY

Eşinizin maddi kaynakları ile ilgili, sizin ortaklaşa işlerinizle ilgili vereceğiniz kararlar kendi gelirlerinizi etkileyecektir. Belki kazanç kaynakları araştırmayı düşüneceksiniz. Gruplarla ilgili konularınız, mücadeleniz maddi gelirlerinizi de etkiliyor. Sizi zorluyor olabilir. Gruplarla ilgili konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekebilir.

OĞLAK

Bazı ilişkilerinizde yolun sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bu sizin yalnız kalmanızı gerektirebilir. Kendi kendinize mücadele etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda da verdiğiniz mücadele istediğiniz saygınlığı ciddiyeti getirmemiş olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili faaliyetlerinizde gruplarla neyi ne kadar paylaşmanız gerektiği üzerine düşüneceksiniz.

KOVA

Bazı alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz, iş yapış şekliniz değişebilir, çalışma ortamınızla ilgili değişimler hakkında kararlar alabilirsiniz. Bu sizin ne yapmak istediğiniz konusunda fikirlerinizi etkileyebilir. Bakış açınız, ilişkilere karşı tavrınız değişmesi gerekiyor olabilir ancak o zaman ilişkiler konusundaki içe kapanıklığınız değişecektir. İş hayatınızdaki paylaşımları azaltıp, ilişkilerinizde daha baskın olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

BALIK

Kendi istekleriniz ve bireysel tavrınızla ilgili alacağınız kararlar gruplar içersindeki durumunuzu da etkileyecek. Ortaklaşa işlerinizde verdiğiniz mücadele ile gruplar içersinde ilişkilerle ilgili karşılaştığınız problemler çatışma yaratıyor. Genel planlarınızı paylaşmadan, iş ortamınızdaki kişilere daha baskın olarak tavır almanız gerektiğini düşünebilirsiniz.