16 Mart Pazar Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bugünkü dolunay sizin ortaklaşa işleriniz, bağlılık, başkalarıyla olan beraber hareketleriniz hakkında kendinizi ne kadar kurban olarak gördüğünüz, ne kadar fedakar olduğunuz hakkında ve ne istediğinizi düşünmenizi sağlayacak.

BOĞA

Bugünkü dolunay kendi isteklerinizle gruplar arasındaki durumunuz hakkında düşünmenizi sağlayacaktır. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınızda onlara biraz daha önem vereceğinizi kendinizi biraz daha geri plana çekebileceğinizi görebilirsiniz.

İKİZLER

Bugünkü dolunay, yaptığınız projelerle birlikte yenilerini ekleyerek uzun dönemli projelerinizi gerçekleştirmeye yardımcı olacak ve iş hayatınızla ilgili hız kazanmanıza yardımcı olacak bir dolunay olacaktır.

YENGEÇ

Bugünkü dolunay kendinizi geliştirme, öğrendiğiniz fikirlerin, yeni bakış açısının kendinizi geliştirme açısından faydası olacaktır. Kendinizle ilgili keşiflerinizle ilerlemeniz için kendinize katkıda bulunabileceğiniz ortamları getirecektir.

ASLAN

Bugünkü dolunay sizin ortaklaşa işlerle ilgili konulardaki eğilimlerinizi arttıracaktır. Evinizle ailenizle ilgili sorumlulukları paylaşma konusunda savunmalarınızı aza indireceksiniz. Başkalarıyla birlikte hareket etme kararları almanız mümkün.

BAŞAK

Yakın çevrenizle ilgili kendinizi zorladığınız konularda ilişkilerinize ağırlık vermeniz bugünkü dolunayın sizin için kolaylaştırıcı etkilerini arttırıyor. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Daha fazla kişiyle birlikte olmak sizin için işleri kolaylaştırabilir.

TERAZİ

Bugünkü dolunay maddi konulardaki zorluklarınızı kendinizi arka planda bırakmaktan vazgeçip durumu ele almaya karar verdiğinizde kolaylaşacak. İş ortamınızdaki durumlarla daha fazla ilgilenmeye karar verebilirsiniz.

AKREP

Gruplar, organizasyonlar içersindeki durumunuzla ilgili kararlarınızı bugünkü dolunay tetikliyor. Kendinizle ilgili istekleriniz hakkında ilerleme için kendinizi daha fazla ifade etmeye kimseden destek almadan kabiliyetlerinizle kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

YAY

Bugünkü doluany toplumsal hayatınız iş hayatınızla ilgili kararlarınızı korkmadan alabilmenizi, eviniz ve ailenize olan ilgilenme eğiliminizi arttıracak bir dolunay olması umudunuzu arttıracaktır.

OĞLAK

Gruplarla beraber yürüttüşünüz projelerinizdeki koşullarınızı hafifletecek olan dolunay bakış açınızla ilgili değişiklikler yaratacaktır. Kabul görmüş methodlardan ziyade yeni yollar aramaya doğru gidebilecek ve de çalışma koşullarınızı hafifletebileceksiniz.

KOVA

İş hayatınızda yaşadığınız sorumluluklarınız başkalarıyla paylaştığınız konularlaki dozu ayaralayabildiğiniz zaman hafifleyecektir. Bugünkü dolunay başkalarından gelen destek konusunda kararlar almanıza sebep olabilir. Kendi kaynaklarınızı da düşünmeniz için fırsat olacak.

BALIK

Yapmak istedikleriniz ve planlarınız hakkında zorlandığınız konuları da içeren bugünkü dolunayın yardımıyla ortaklarınız hakkında sizi rahatlatacak kararlar alabilirsiniz. Kendinizi daha faal bulabilir, ön plana çıkma isteği duyabilirsiniz.

gamze avcu