16-22 Kasım 2015 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

47.hafta 16 – 22 Kasım 2015, Burçlar

KOÇ

Yaptığınız işlerle ilgili gelişmeler gerçekleşebilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili planlarınızı ortaya koyabilirsiniz. Merkür ve güneş yay burcuna geçiyor. Planlarınızda yabancılar, uzak bağlantılar olacaktır. İş için uzak yolculuklarınız başlayabilir. İlişkilerinizde olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Birlikteliğinizde romantik zamanlar olabilir. Yabancıları içeren, kendi gelişiminizle ilgili konularda araştırmalar, görüşmeler yapmaya başlayacaksınız. İş hayatınızla ilgili baskıların ilişkilerinizdeki değerlerin üzerine çıkmanıza izin vermemelisiniz.

BOĞA

İkili görüşmeler, iş hayatınızın hareketliliği içersinde sizin için olumlu ve verimli geçecektir. Kendi gelişiminizle ilgili planlarınız kendinizi göstermek istediğiniz konularda çalıştığınız kişilerden destek göreceksiniz. Güneş ve merkür yay burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili araştırmalar, anlaşmalar olabilir. Bağlı bulunduğunuz işler ve kişilerle ilgili sorgulamanız artacaktır. Kendi gelişiminizle ilgili konularda baskın olmanız çalıştığınız kişiler üzerinde baskı kurmanıza sebep olmasın.

İKİZLER

Yaptığınız işler veya çalıştığınız konularla ilgili gelişmeler farklı gruplara girmenizde yardımcı olabilir. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz onularla ilgili fırsatlar kapınıza gelebilir. Merkür ve güneş yay burcuna giriyor. Yeni ortaklar bulabilir, ortaklarınızı veya ilişkide bulunduğunuz kişileri sorgulayabilirsiniz. Yeni görüşmeler, ilişkiler gündeminize gelebilir. İstediğiniz ve ilgilendiğiniz konularla ilgilenmenizin üzerinde oluşan baskılar ortaklıkların getirdiği şartlar sebebiyle olabilir.

YENGEÇ

İlişkilerinizde ve ortaklaşa işler konusunda, başka kaynaklarla ilgili işlerde kendi gücünüzü dirayetinizi gösterme imkanı bulacaksınız. Sizden beklenenlerle ilgili konularda ilişkileriniz yardımıyla veya karşınızdakilerin de bulunduğu durumları gözeterek ilerleme sağlayabilirsiniz. Güneş ve merkür ay burcuna geçiyor. Hizmet verdiğiniz, ilgilendiğiniz konu ve kişilerle ilgili araştırmalarınız, görüşmeleriniz olacaktır. İlişkilerinizdeki baskının huzurunuzu veya evinizle, ailenizle ilgili durumunuzu etkilemesine izin vermeyin.

ASLAN

Aileniz, evinizle veya yaşamınızdaki görüşmeler bazı konulardan haberdar olmanızı sağlayacaktır. İlişkilerinizdeki hareketlenme yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmenizi sağlayacaktır. Beraber olduğunuz kişiyle kısa yolculuklardan zevk alabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda sizin farklı yönlerinizin ortaya çıktığını görecekler. Güneş ve merkür yay burcuna geçiyor. Özel yaşamınızda ise kendinizi ortaya koyacağınız konularla ilgili adımlar atacaksınız. Yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Üzerinizdeki yükler, yakın çevrenizdeki veya ilgilendiğiniz konularla ilgili kişilerle olan bağlantılarınız üzerinde baskı yaratabilir.

BAŞAK

Yaptığınız işler, hizmet verdiğiniz konularda maddi kaynak elde edebilme konusunda fırsatlarla karşılaşacaksınız. Yakın çevrenizdeki kişilerle görüşmeleriniz aratabilir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Güneş ve yönetici gezegeniniz merkür yay burcuna geçiyor. Hayatınıza vermek istediğiniz yön doğrultusunda eviniz, yaşamsal alanınız ve de ailenizle ilgili konularla daha fazla düşünmeye ve ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Maddi kaynaklar için evden yapacağınız çalışmalar, araştırmalar olabilir. Kendi istediğiniz konularda kendinizi gösterme baskısı maddi konulardaki ilişkilerinize yansıyabilir.

TERAZİ

Maddi konulardaki araştırmalarınız, bütçenizle ilgili düzenlemeleriniz bu hafta sonuç verebilir. Bu hafta cazibeniz üzerinizde olacaktır. Çevrenizdeki faaliyetlerde yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Merkür ve güneş yay burcuna geçiyor. Yakın çevrenizde kendinizi göstereceğiniz faaliyetler, ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitimler sizi meşgul edebilir. Yeni bağlantılar, oluşumlar konusunda size danışabilirler. Evinizle veya yaşamınızdaki yüklerle ilgili konular sizi çevrenizdeki faaliyetlere katılımınız konusunda zorlayabilir.

AKREP

Kendinizi gösterdiğiniz ve ortaya koyduğunuz konularda çevrenizden olumlu cevaplar alabilirsiniz. İsteklerinize ve birlikte olmak istediğiniz kişilere göre şekillendirmek istediğiniz hayatınıza dair planlar yapacaksınız. Merkür ve güneş yay burucna geçiyor. İçinde bulunduğunuz gruplar ve çevre konusunda memnun olsanız da maddi konularda araştırmalar yapacaksınız. Maddi kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekecektir. Yeni kaynak arayışında olabilirsiniz. Yakın çevrenizde veya ilgilendiğiniz konulardaki zorluklar kurmak istediğiniz ilişkilerde adım atmanızı engelleyebilir.

YAY

Maddi konularla ilgili neler yapmanız gerektiğini araştırabilir ve planlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki faaliyetleriniz gruplar içersinde cazibenizi göstermenize destek olacak. İstediğiniz gruplar içersinde yer alacaksınız. Yaşamınızı devam ettirmek istediğiniz şartları oluşturmaya başlayacaksınız. Güneş ve merkür burcunuza geçiyor. Bu dönemde çevrenizde parlayacaksınız. Kendinizi göstereceksiniz. Toplumsal hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili ilerleme başlıyor. Maddi konulardaki değişimler sizi gruplar içersinde, organizasyonlarda zorlayabilir.

OĞLAK

Gruplarla görüşmeleriniz olabilir. Arkadaş ortamında bulunabilirsiniz. Maddi konulardaki faaliyetleriniz sayesinde iş hayatınızda size cazip gelecek işlerle ilgilenebilirsiniz. Toplumsal hayatınızda ilgilendiğiniz kişiler ve çabalarınız size maddi imkanlar getirebilir. Güneş ve merkür yay burcuna geçiyor. Bir süre kendi içinize dönebilirsiniz. Yazıyorsanız bu dönem sizin için kendi başınıza kalarak yazabileceğiniz uygun bir dönem olacaktır. Kendiniz için koyduğunuz sınırlama toplum içersinde size fırsatları getirecek ilişkilerinizi engellemesin.

KOVA

İş hayatınızda ön plana çıkmanız etrafınızdaki faaliyetlerde yeralmanıza yardımcı olacaktır. Başkalarının isteklerini de gözönüne alacağınız yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yabancıları içeren konularda faaliyetlerde bulunabilir ve ilişkiler geliştirebilirsiniz. Uzak yolculuklarınız olabilir. Güneş ve merkür yay burcuna geçiyor. İlişkileriniz ve bağlantılarınız sonucunda gruplar içersinde sorumluluklarınız olabilir. Organizasyonlarda görev alabilirsiniz. Kendi konumunuzla ilgili yapılandırma olarak bakabilirsiniz bu faaliyetlere. Kontrol edemediğinizi düşündüğünüz konular sebebiyle kuracağınız bağlantılardan vazgeçmeyin.

BALIK

Kendi gelişiminizle ilgili konuları paylaşımda bulunabilir sunumlar yapabilirsiniz. Kendinizi bir takım işlere hazırlamış olabilirsiniz. Atacağınız adımlarla ortaklaşa işlerde istediğiniz şartları yakalamak konusunda ilişkilerinizi kullanacaksınız. Merkür ve güneş yay burcuna geçiyor. Iş ve toplumsal hayatınız canlanacaktır. Kendinizi göstereceğiniz işlere ve görüşmelere katılabilirsiniz. Yeni sorumluluklarla yeni işlere girişebilirsiniz. Gruplar içersindeki zorluklarınız ortaklaşa işler veya başka kaynaklar konusunda sizi adım atmaktan alıkoymasın.

Gamze Avcu