15 Ocak Çarşamba günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İstediğiniz güveni sağlamak için ilişkilerinizde problem yaşasanız bile, ortaklaşa işlerinizle ilgili kişiler ve tutarlı işler sizin iş hayatınıza dair ilişkilerinizi çözmenize yardımcı olacaktır. Siz daha baskın çıkabilirsiniz.

BOĞA

Planlarınız, bağlantılarınızla ilgili baskılar sizin gün içinde gerilmenize koşturmanızasebep olabilir. Ancak siz daha önceki yazışmalarınıza güveniyorsunuz. Karşılıklı problemleri çözerek gün sonunda istediğiniz çözüme ulaşabilecek ilişkilerinize dair bir sorunu halletmiş olacaksınız.

İKİZLER

Başkalarından gelen kaynaklar konusunda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Ancak önceki durumlardan dolayı güvence altında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Maddi konularda hazır olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak istediğiniz şartlar konusunda mücadele verebilir, ilerleyen saatlerde de çalışma şekliniz hakkında, çalışanlarınızla birlikte probleminizi çözebileceksiniz.

YENGEÇ

Karşınızdaki kişiler dolayısıyle baskı altında hissedebilirsiniz. Ancak önceki konulardan gelen bir iyimserlikle hareket edebileceğinizi düşüneceksiniz. İlişkileriniz hakkında durumu gözden geçirerek ilerleyen saatlerde yapmak istediklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

ASLAN

Sağlık konusunda, çalıştığınız konular hakkında, çalışma ortamınızda üzerinizde baskı yaratan konular olabilir ancak içinizden gelen bir his sorunu çözebileceğinizi düşündürtebilir. Sizin birçok kişiyle görüşme, kısa yolculuklar yapmanız gerekebilir. Önceki desteği arkanızda bulamadığınızı düşünseniz de ilerleyen saatlerde evinizde çalışarak veya yapmanız gerekenleri yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.

BAŞAK

Arkadaşlarınızla veya gruplarla ilgili iyimsersiniz ancak özel hayatınızda bazı problemleriniz var ve üzerinizde baskı yaratıyor. İlişkilerini sizi düşündürüyor olabilir. Yapacağınız organizasyon problemlerinizi çözmenize yardımcı olabilir.

TERAZİ

Evinizdeki durumlar sizi zorluyor olabilir. Evdeki kişilerle ilişkilerinizdeki problemleri ilerleyen saatlerde çözmenize destek olacak yardımlar sizi bilen tanıyan kişilerden gelebilir.Maddi olarak işinize yarayacak bu yardım.

AKREP

Bazı haberler, görüştüğünüz kişilerle ilgili bazı konular size baskı yapıyor olabilir. Arka plandaki çalışmalarınız sizi yorabilir. Önceki bağlantılarınızı kullanarak işin ucunu bırakmazsanız sonuca ulaşabileceksiniz.

YAY

Maddi konularda bir durum size baskı yapıyor olabilir. Çalıştığınız kuruma, eşinizin kaynaklarıyla ilgili eskiden gelen konumuna güveniyor olabilirsiniz. Ancak içinde bulunduğunuz gruplarla bazı sorunlar yaratabilir. Bazı bilgileri gizli bir şekilde elde edebilir ve problemlerinizi çözebilirsiniz.

OĞLAK

Davranışlarınız ve kontrol isteğiniz ilişkilerinizde baskı unsuru olabilir. Bu durum iş hayatınızdaki uğraşlarınızı da etkiliyor. Karşınızdaki kişilerin beklentilerine dikkat edebilirseniz ilişkilerinizle ilgili uğraşlarınız grupsal çalışmalarınıza olumlu yansıyacak.

KOVA

İçsel problemleriniz, kendinizi geri çekmeniz çalıştığınız kişiler için baskı unsuru yaratıyor olabilir. Planlarınız bir türlü ilerlemiyor olabilir. Çalıştığınız kişilere ve önceki çalışmalarınıza güvenerek iş hayatınıza dair çözümleri bulabileceksiniz.

BALIK

Arkadaş veya gruplarla ilgili durumlar üzerinizde baskı unsuru olabilir. Ortaklaşa çalışmalarınızda sizi yorabilir. Önceki tecrübeleriniz sizin kendi planlarınızı uygulamaktan alıkoyan zorluklara çözüm olacaktır.