15 Mart Cumartesi burç yorumları

Bugün neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftasonunun ilk günü yapmanız gereken işlere ayırabilirsiniz. Kendinizden çok belki sağlık konularıyla ilgili belki de evinizle ilgili ailenizle ilgili konularda öğrenmek istediklerinizi araştıracağınız, cevaplar bulmaya çalışacağınız faaliyetlerde bulunacaksınız. Size güç verecek kişilerle birlikte olabilirsiniz.

BOĞA

Özel hayatınıza biraz daha fazla vakit ayırabilirsiniz bugün, sevdiğiniz kişilerle buluşup konuşmak, onlardan öğreneceklerinizin olduğunu görmek size keyif verebilir ve düşüncelerinizi inançlarınızı kuvvetlendirebilir.

İKİZLER

Bugün gelecekten çok biraz bugününüzü konuşmak ve evde kalan işlerinizi yapmak için vakit harcayabilirsiniz. Maddi konularda beklentilerinizi tartabilir ve de başka kaynakların size kazandırdığı gücü farkına varabilirsiniz.

YENGEÇ

İş hayatınız toplumsal haaytınız bir yana, öğrendikleriniz, yakın çevreniz veya aldığınız eğitimle ilgili faaliyetler kendinize güvenmenizi sağlayacak, ilişkilerinizin kuvvetlenmesine yardımcı olacaktır.

ASLAN

Maddi konularda çalışmalarınızla beklentilerinizin boş olmadığını ve de üstlendiğiniz yüklerin boşa olmadığını düşüneceğiniz bir durum olabilir. Yüklendiğiniz konular sağlık ise çabalarınızın sonuç verdiğini görerek devam kararı alabilirsiniz.

BAŞAK

Bugünü ortaklaşa işlerinize değil kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Size gösterilen ilgi arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin düzelmesini sağlayabilir. Onlardan beklentilerinizin gerçekleşmesini sağlayabilir. Kendinizi ifade ederken daha güçlü hissedebilirsiniz.

TERAZİ

Kafanızdaki düşünceleri hayata geçirebilirseniz iş hayatınızdaki veya toplumsal hayatınızdakş beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz, evinizde de eliniz güçlenecek. Ev aileye dair problemleri kendiniz çözebilirsiniz.

AKREP

Gruplar içersindeki faaliyetleriniz hoşunuza gidecek gelişmeler, yeni bağlantılar, yeni bilgi kaynakları getirebilir. Kendinizi dönüştüreceğiniz bilgiler ayağınıza gelebilir. Bakış açınızı değiştirecek ve planlarınızı istediğiniz şekilde uygulayabileceğiniz yardımlar alabilirsiniz.

YAY

Kalabalık yerlerde tanışacağınız kişiler kaynaklarınızın artmasına, yatırımlarınızla ilgili beklentilerinizi gerçekleşmesine veya yeni ortaklık teklifleri almanıza yardımcı olacaktır. Kendi kaynaklarınızla ilgili değişimlerden olumlu etkileneceğiniz durumlar olabilir.

OĞLAK

Kendinizi dış dünyaya ne kadar açarsanız o kadar çok kişiyle biraraya gelebilirsiniz. Yeni kişiler danışabileceğiniz, size kısmet getirecek kişiler olabilirler. Yabancılar önem kazanabilir hayatınızda. Dış dünyaya karşı zayıf kalmayacaksınız. Kendinizi de güçlü hissedeceksiniz.

KOVA

Ortaklaşa işlerde karşınızdakiler size birçok müşteri getirebilir o sebeple bugün paylaşımda bulunacağınız kişilerle biraraya gelmek isteyebilirsiniz. Gününüz sizing için faydalı olacak kişilerle geçebilir. Herkese şansınızı kullandırma fırsatı olabilir. Dört ayak üzerine düşeceğiniz bir durum olabilir.

BALIK

İlişkiler konusunda titiz davranırsanız szin için zevklerinizi yaşayacağınız birgün olabilir. Gruplarla beraber hareket etmek size güç kazandırabilir. Kendi başınıza yapmak istediklerinizle ilgili danışmanız, konuşmanız sizin için iyi olabilir.

gamze avcu