15 Aralık Pazar burç yorumları

Sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bol bol yazışma görüşme dolu Pazar gününe hazır olun. İletişim yoğun olabilir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişiye yanlış anladığınız veya eksik bildiğiniz konularda direk konuşmalar yapabilirsiniz dikkat edin.

BOĞA

Arkadaşlarınızın size karşı davranışlarını farklı değerlendirip suçları olmadığı halde onların size değer vermediği üzerine konuşabilirsiniz. Yaklaşımlarınız ve hareketleriniz onların sizing neden böyle davrandığınızı anlamamalarına sebep olabilir. Kendi kendinize faaliyetlerle onları dışlayabilirsiniz.

İKİZLER

Dışadönük konuşkan bir Pazar günü sizin için. Odak noktanız da bundan sonra yapmak istediğiniz planlarınız ve hayallerinizle ilgili olabilir. Bugün direk kendinizi yapacağınız işlerle yenibir projeye başlayarak ifade etmek isteyebilirsiniz ancak devamı gelmeyebilir. Ya da konunun dışına çıkmanız muhtemel.

YENGEÇ

İsteklerinizin olmadığını düşünerek bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ya da siz öyle zannediyorsunuz. Faaliyetleriniz evinize ailenize dair olacaktır. Evde tamirat vb işler başlayabilir. Bunları planlamalısınız.

ASLAN

Ortaklaşa faaliyet yapmak istediğiniz güvendiğiniz arkadaşlarınız sizi bugün yarıyolda bırakabilirler. Ancak onların da bazı zor durumlarını size anlatamabileceklerini anlamanız gerekir. Zorlamayın. Siz kendiniz yakın çevreniz kardeşlerinizle ilgilenebilir, planlarınızı onlar üzerine yapabilirsiniz.

BAŞAK

Birlikte olduğunuz kişi, eşiniz, ortağınızla ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Siz toplum içersinde faaliyetler yapmak isterken onun size katılmak istemediği fikrine katılmayabilirsiniz. Ancak onun anlatmak istediği farklı olabilir. Siz iletişim kuracağınız kişileri evinize çağırarak vaktinizi geçirmeyi planlayabilirsiniz ancak bunun için harcama yapmanız gerekebilir.

TERAZİ

Gün içinde heryere yetişmeye çalışabilir ve biraraya gelmek istediğiniz kişilere ulaşmaya çabalayabilirsiniz ancak zamanınız yetmeyebilir, dağılabilirsiniz. Hareketli olmak için başkalarına değil de kendinizi bilgilendireceğiniz merak ettiğiniz konularda faaliyet gösterirseniz dağılan günü toparlayabilirsiniz. Eşinizden de yardım alabilirsiniz.

AKREP

Özel hayatınızdaki kişiyle veya özel hayatınızın istediğiniz hayal ettiğiniz gibi gerçekleşmediğini görerek hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ortaklaşa yapabileceğiniz konularda size katılmak istemediğini zannettiğiniz ama onu da dinlemediğiniz için gününüzü kedni başınıza geçirma kararı vermeniz mümkün.

YAY

Evinizde, aile ile ilgili konularda istediğiniz gibi gitmeyen bir durum olabilir, sizi tatmin etmeyebilir. Evle ilgilenmek yerine arkadaşlarınızla ilgili grup toplantılarına gidebilirsiniz. Evdeki durumlarla daha sonra ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK

Pazar gününüz haberleşme sonucu faaliyetlerle hareketli geçebilir ancak size söylenenleri yanlış anlamış olabilir ve zamanlamanızı iyi yapamamış olabilirsiniz. Beklediğiniz haberler istediğiniz sonuçları içermiyormuş gibi gelebilir. Siz yine de gayretinizi herkese gösterebileceksiniz.

KOVA

Pazar gününüz maddi konularınızla ilgili hayal kırıklığı yaşadığınızı düşünerek yeteneklerinizi kullanarak başka gelirler elde edebileceğiniz konular üzerine eğilerek harcayabilirsiniz. Bir takım yazılar yazarak, kendinizi ancak karşınızdakilere anlatarak yapabileceğiniz konular olabilir. Hukuksal konular, ilişkiler üzerine yazılar, yayınlanabilecek konular bu kapsamda yeralabilir.

BALIK

Kendinizi dağılmış hissedeceğiniz bir gün ancak evdekiler, ailedeki kişilerle konuşmalar sizi kendinize getirebilir. Evinizde ortaklaşa yapmanız gereken konular, maddi konularda planlamalar ilgilenmeniz gereken konular olacaktır.