15-21 Haziran 2015 haftalık burç yorumları

Burcunuz bu hafta sizin için neler söylüyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yakın çevrenizdeki faaliyetler sizi meşgul edecek, kısa yolculuklarda görüşmeleriniz olabilir. İkizler burcunda yeniay yakın çevrenizle ilgili bir yenilik, değişim getirebilir. Yeni konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgili sosyal ortamlara girebilirsiniz. Aşk hayatınız renkleniyor bu hafta. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konular yeni konulara ayırdığınız vaktinizden çalabilir. Satürn akrep burcuna geri dönüyor. Ocak ayından önce uğraştığınız ortaklaşa konular veya başka kaynaklarla ilgili konuları sonuçlandırabilmeniz için fırsatlar olacaktır.

BOĞA

Maddi konularla ilgili yapmanız gerekenler, araştırmalar veya görüşmeler bu hafta sizi meşgul edecektir. Salı ikizler burcunda yeniay gelir kaynaklarınızla ilgili yenibir fırsatı size getirebilir. Yeni adımlar atabilirsiniz. Aile içersinde önemli bir kutlama, bir davet gerçekleştirebilirsiniz. Evinizde yenilikler yapabilir, evinizi güzelleştireceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Satürn ocak öncesi bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. İlişkilerinizle ilgili yaşadığınız sorunların, zorlukların sonuçlarını alacabileceğiniz bir dönem olacaktır.

İKİZLER

Salı burcunuzda yeniay meydana geliyor. Kendinizi ortaya koyacağınız yeni pozisyonlarda veya ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendiniz için, hayatınızda ilerlemek istediğiniz konularla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerce istediğiniz ilgiyi ve de değeri göreceğiniz kişilerle görüşeceksiniz. Yeni konularda yeni ilişkiler veya bağlantılar kurabilirsiniz. Satürn ocak ayı öncesi bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. İşleriniz, çalışma şartlarınız, çalıştığınız konular veya kişilerle ilgili nihai durumlarınızı oluşturacağınız bir döneme giriyorsunuz.

YENGEÇ

Hayatınızda zorlandığınız veya kendinizi ifade edemediğiniz konularla ilgili yeni bir girişiminiz olabilir. Bu girişim veya çalışma kendi içinizde yapacağınız bir faaliyet olacaktır. Maddi konularda bu hafta artış olabilir. Bir gelir kapısı açılabilir. Satürn ocak ayından önce bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. Bu dönemde kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla tekrar ilgilenecek ve sonuçlandıracaksınız. Başladığınız ve üzerinde çok çalıştığınız konularla ilgili sonuçlar elde edebileceksiniz.

ASLAN

Sosyal hayatınızda, içinde bulunduğunuz gruplarda yeni bir faaliyete başlayabilirsiniz. Salı ikizler burcunda yeniay farklı ortamlara girmenize, yeni organizasyonlarla ilgilenmenize sebep olabilir. Bu gruplarda sizi önemli yerlere taşıyacak kişilerle tanışabilirsiniz. Satürn ocak ayından önce bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. Hayatınıza vermek istediğiniz yönü belirlerken yaptığınız mücadelelerin, hayatınızın temellerini atarken ki çabalarınızı sonuçlandıracağınız bir döneme giriyorsunuz.

BAŞAK

İş veya toplumsal hayatınıza girecek bir yenilik, yeni bir durum, açılacak yeni bir kapı sonrasında gruplarla veya yeni kişilerle birlikte yapacağınız girişimlerle ilgilenmeye başlayacaksınız. İkizler burcunda salı yeniay meydana geliyor. Toplum içersinde olmayı istediğiniz pozisyonu elde etme fırsatınız doğabilir. Satürn ocak ayı öncesinde bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. Yakın çevrenizle, görüşmeler yaptığınız kişilerle veya varsa eğitim konularındaki çalışmalarınızı tamamlayacak, mücadele verdiğiniz konuları sonuçlandıracaksınız bu dönemde.

TERAZİ

Hayatınıza bakış açınızla ilgili yenilikler olabilir. Yabancıların olduğu konularda, uzak bağlantılarınız veya yolculuklarınızla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Salı ikizler burcunda yeniay meydana geliyor. Sizin için yeni bir bakış açısıyla planlar yapmak, varsa hukuksal konularınızda yeni bir durumun ortaya çıkması veya işlerinizle ilgili bağlantılarınızı gerçekleştirmek için adımlar atacağınız yeni enerjiler içerebilir. Sosyal ortamlara girerseniz keyif alacaksınız. Satürn ocak ayı öncesinde bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili uğraşlar verdiniz, çok çalışmış olabilirsiniz, tasarruf etmiş olabilirsiniz. Şimdi ektiklerinizi biçeceğiniz zaman olacaktır.

AKREP

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili görüşmelerinizden, yatırımlarınızla ilgili araştırmalarınızdan yeni haberler alabilirsiniz. Salı ikizler burcunda yeniay meydana geliyor. Ortaklaşa işlerinize dair konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir ve iş hayatınızla ilgili sizi memnun edecek yükselme yaşayabilirsiniz. Satürn ocak ayından önce burcunuzda idi. Sizin için ortaya çıkardığı zorlukların meyvesini toparlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili aldığınız kararları veya mücadele verdiğiniz ve etrafınızdaki çemberde daralttığınız alanın bu dönemde size neler kattığını göreceksiniz. Hayatınızın yönünü belirlediğiniz konularda sonuçlara ulaşacaksınız.

YAY

Salı ikizler burcunda meydana gelecek yeniay ile beraber ilişkilerinizde yeni durumlar oluşabilir. Hayatınıza yeni birisi girebilir. İlişkilerinizde veya görüşmelerinizden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Yabancılarla bağlantılar kurabilir yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Seyahatleriniz zevkli geçecektir. Satürn ocak ayı öncesi bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. Zihninizde kontrol etmek istediğiniz konularda kendinizi sorguladınız. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz durumları netleştirdiniz, özgürlüğünüzü kısıtlayan konuları belirlediniz. Şimdi zihninizin, kararlarınızın netleşmesi ve hayatınıza girecek yeni sorumluluklar için son hamlelerinizi yapacağınız bir döneme giriyorsunuz.

OĞLAK

Gündelik hayatınız, çalıştığınız ortam, hizmet verdiğiniz konular veya kendi kabiliyetlerinizle ilgili yaptığınız her işle ilgili uğraşlarınızı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Salı ikizler burcunda yeniay meydana geliyor. Yeni bir iş veya müşteri, çalışma şartlarınızı veya kişileri ilgilendiren yeni enerjiler, yeni olaylar ortaya çıkabilir. Bu yenilik ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklar veya yatırımlarla ilgili müthiş fırsatlar olabilir. Kısmetler gelebilir. Yönetici gezegeniniz satürn ocak ayı öncesi bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. Sosyal gruplarda aldığınız sorumluluklarla, girdiğiniz gruplardaki görevlerinizle ilgili verdiğiniz mücadelenin meyvelerini toplayabilirsiniz.

KOVA

Varsa çocuklarınız, özel zevkleriniz veya kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili araştırmalarınızı tamamlamış olabilirsiniz. Salı ikizler burcunda yeniay meydana geliyor. Ön plana çıkabileceğiniz, bireysel çabalarınızı ortaya koyabileceğiniz veya yeni zevkler edineceğiniz yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeniay size ciddi adımlar atacağınız aşkı da getirebilir. Aşık olabilirsiniz. Aşıksanız ilişkinizle ilgili adımlar atabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz satürn ocak ayı öncesi bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. İş hayatınızda ve toplumsal hayatın içinde mücadele verip de oluşturduğunuz yapıyı veya kazandığınız olgunluğun ne olduğunu size ne kazandırdığını veya sonuçlarını bu dönemde göreceksiniz.

BALIK

Salı günü ikizler burucnda meydana gelecek yeniay ev ve aile konularında, yaşamsal alanınızdaki uğraştığınız konularla ilgili taze enerjiler getirecektir. Evinizle ilgili yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili ortaya çıkacak yeni durumlar sağlık konularında iyileşme getirebilir, düzeninizle ilgili memnun olacağınız gelişmeler olabilir. Kendi yaşamınıza dair tavır ve davranışlarınıza olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Gündelik hayatınızda veya işlerle ilgili konu ve kişilerden size destek gelebilir. Satürn ocak ayı öncesinde bulunduğu akrep burcuna geri dönüyor. İş hayatınızda alacağınız sorumluluk öncesinde hazırlıklarınız, iş sebebiyle yaptığınız seyahatlaer ve kurduğunuz bağlantıların sonuçlarını veya tamamlanması için gerekli şartları oluşturacaksınız bu dönemde.

Gamze Avcu