15- 21 Eylül haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta yakın çevreniz, eviniz aileniz ve kendinizle ilgili konular gündemde. Yakın çevrenizde ilişkilerinizle ilgili konularda çözümleri siz bulabilirsiniz. Salı günü tüm gün ay boşlukta olacağından işler, görüşmeler, kısa yolculuklar, kardeşlerle ilgili konular sonuç odaklı olmamalı. İş hayatınızla ilgili otorite gördüğünüz kişilerle ilişkiler konusunda bu hafta bir sürtüşme yaşanabilir. Tavırlarınız çalıştığınız kişilere karşı umursamaz olabilir. Biraz alttan almalısınız. Hafta sonu sizin için daha rahat geçecektir. Zevk alacağınız faaliyetlerle geçecektir. Aşırı ilgi bekleyebilirsiniz.

BOĞA

Hafta başı maddi konular gündeminizde olabilir. Salı günü ay boşlukta olacağından maddi konularla ilgili ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Kararlar vermeyin. Sonuç almanız zor olabilir. Hafta ortasında gruplarla olan ilişkilerinizde bilgi alışverişi olabilir ve sizi zorlayan ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Risk gerektiren işlerle ilgili girişimlerinizde beklenmedik durumlar olabilir dikkatli olmanızda fayda var. Hafta sonu ailenizin size suprizleri olabilir. Aile içersinde kalabalıklarla beraber güzel vakit geçirebilirsiniz.

İKİZLER

Pazartesi gününe hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Sosyal olacaksınız ancak istediğiniz verimi Salı günü alamayabilirsiniz. Salı günü ay boşlukta olacaktır. Kendinizle ilgili ve etrafınızda ilgilendiğiniz konularla ilgili sonuçları alamayabilirsiniz. Hafta ortasında maddi konularla ilgili konular sizi stress altında bırakabilir. Bu konuyu çalıştığınız kişiler, yaptığınız işler aracılığıyla çözebileceksiniz. Evinizle veya ailenizle ilgili konularda bazı kişilerle anlaşmazlıklarınız olabilir. Cuma günü ve hafta sonu yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili güzel haberler olabilir. Kalabalık sosyal bir çevrede veya kısa yolculuklarla kendinizi iyi hissedeceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz.

YENGEÇ

Hafta başında kendi başınıza kalmanız ve çalışmanız içinizdeki husuzrluk için daha yararlı olabilir. Salı günü ay boşlukta olacağından sizi meşgul edecek ancak sonuç odaklı olmayacak işler, mesela kitap okumak gibi, size daha iyi gelecektir. İş veya toplumsal hayatınızla ilgili sizi strese sokacak ilişkiler olabilir yakın çevrenizde. Hafta ortasında daha dışadönük girişken ve canlı olacaksınız. Kendinizle ilgili zorluk çektiğiniz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Cuma günü maddi konularınızla ilgili gelişmeler olabilir. Haftasonu kendinizi şımartacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN

Gruplarla, arkadaşlarınızla, organizasyonlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı günü gruplar içersindeki faaliyetleriniz ay boşlukta olacağından sonuçlanamayabilir. Hafta ortasında ailenizden birisi ile ilgilenmeniz gerekebilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda müdahele edemeyeceğiniz konular gündeme gelebilir. Cuma günü ve hafta sonu sizin için supriz sayılacak buluşmalar olabilir. Gideceğiniz sosyal ortamlarda yeme içme konusunda kendinize aşırı yüklenmeyin.

BAŞAK

Hafta başında toplumsal hayatınız ve iş hayatınızla ilgili konularda göz önündesiniz ancak salı günü ay boşlukta olacağından girişimleriniz sonuç vermeyebilir. Maddi konularda çözümler üzerine çalışabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili konular sizi zorlayabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu konuda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Ya da yakın çevrenizle ilgili konularda olayları çözüme ulaştırdığınızda sizi zorlayan anlaşmazlıkları da çözebileceksiniz. Cuma günü beklemediğiniz yerlerden size destek olacak etkiler gelebilir. Kendinizle başbaşa kalmanız sizi rehabilite edebilir.

TERAZİ

Hafta başında görüşmeleriniz, kendi gelişiminizdeki fayda sağlayacak faaliyetleriniz yoğun olabilir. Salı günü ay boşlukta olacağından keyif alacağınız ve bilgileneceğiniz konular ve kişilerle ilgilenmeniz, sonuç odaklı, ciddi gürğşmelerinizi ertelemeniz yerinde olacaktır. Hafta ortasında iş ve toplumsal hayatınız hareketleniyor. Maddi konulardaki çözümleriniz, işiniz ve evinizdeki ilişkilerinizde yaşadığınız stresi de hafifletebilir. Düzene koymak istediğiniz ilişkilerinizle ilgili konularda bazı pürüzler çıkabilir. Hafta sonu arkadaşlarınız veya gruplarla beraber yapacağınız faaliyetler sizin için verimli ve güzel geçecektir.

AKREP

Ortaklaşa işler, bağlı olduğunuz kaynaklar, yatırımlar konusunda ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Salı günü bu konulardaki girişimleriniz sonuç vermeyebilir. Ancak üzerinde planlarınızı yapabilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kişi ve durumlarla ilgili sonuçlar Salı günü alınamayabilir. İş ortamınız, çalıştığınız kişiler veya yaptığınız işlerle ilgili maddi konularda geleceğe dönük pürüzler olabilir. Gruplar içersinde kişilerle ilişkilerinizde sizi zorlayanlar olabilir. Kesip atmayın hemen. Uzak yolculuk, kişisel gelişiminizle ilgili planladığınız konularda zorlansanız da hayatınıza yön vermek istediğiniz çizgide ilerlemelisiniz. uygulamakta Cuma günü ve hafta sonu yine göz önünde olacaksınız. Toplumsal hayatınız renkleniyor.

YAY

Yeni gruplarla beraber ikili ilişkileriniz de artabilir. Salı günü karşınızdaki kişileri fazla zorlayamamanız yerinde olur. Ay salı günü boşlukta olacağından ilişkilerinizde mücadele verdiğiniz konularda ilerleme olmayabilir. Görüşeceğiniz kişi sayısı çok fazla ancak kalıcı olanlar az sayıda olabilir. Hafta ortasında iş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili konulardaki anlaşmazlıkları çözmek için bağlı olduğunuz kişiler veya kaynaklardan destek alabilirsiniz. Bireysel çıkışlarınız ilişkilerinize zarar verebilir. Kontrol altında tutamadığınız konular olabilir. Hafta sonu yabancılarla ilgili, kendi gelişiminizi sağladığınız size yol gösteren kişilerle beraber oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

OĞLAK

İşlerinizle ilgili otorite gördüğünüz kişilere fikirlerinizi anlatmanızın tam sırası. Salı günü ay boşlukta olacağından hemen sonuç alamayabilirsiniz ancak sunumlarınızı yapabilir, görüşmelerinize hazırlanabilirsiniz. Hafta ortasında gruplar veya organizasyonlar içersinde çözemediğiniz problemleri ikili görüşmelerle pozitife çevirmeniz mümkün. Uzak yolculuk planlarınız, yabancılarla olan ilişkilerinizde, planladığınız gelişim konularıyla ilgili konularda eviniz veya ailenizle ilgili bir değişim sebebiyle erteleme yaşamanız mümkün. Hafta sonu bağlı olduğunuz, güvendiğiniz kişilerle birlikte faaliyetleriniz olabilir.

KOVA

Kendi gelişiminiz için yapacaklarınızı planlayabilirsiniz. Uzak yolculuklarınız, hobilerinizi gerçekleştirebileceğiniz alanlar gibi konularda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Salı günü ay boşlukta olacağından başvurularınızı, herkese duyurmak istediğiniz konuları ertelemenizde fayda var. İstediğiniz etkiyi uyandıramayabilirsiniz. Konu dağılabilir. Hafta ortasında işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler iş hayatınızı da geliştirecek yönde fayda sağlayabilir. Ortaklıklar konusunda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar çıkacaktır. Ortaklıklarınızla ilgili değişimler yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde pürüzler yaratabilir. Hafta sonu ilişkilerinize vakit ayırmanızda fayda var. Sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk kapınızı çalabilir.

BALIK

Yatırımlarınız, ortaklaşa işleriniz konusunda ailenizden destek görebilirsiniz. Pazartesi günü maddi konularda ailenizle ortaklaşa kararlar alabilirsiniz. Salı günü ay boşlukta olacağından evinizle ve ailenizle ilgili konularda girişimleriniz sonuçlanmayabilir. Ciddi konuları kararlaştırmak için Salı günü uygun olmayacaktır. Hafta ortasında bireysel yapmak istediğiniz konularda gruplar içersinden sizi zorlayacak kişiler olabilir. Sizi zorlayan konularda bilenlere danışarak, bilgi edinerek veya daha çok çalışarak çözüm yaratabilirsiniz. Hafta sonu sağlık veya gün içersindeki işlerinizle ilgili kolaylıklar sizinle olabilir. Yardımlar bu sefer size gelebilir. Keyifli faaliyetler midenizi yorabilir.

gamze avcu