15-21 Ağustos 2016, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızda atacağınız adımlar, yaptığınız işler ve çalıştığınız kişilerle ilgili değişimlere sebep olacaktır. Çalıştığınız kişiler ve gruplarla yeni anlaşmalar, yeni gruplarla ilişkiler, ticaretle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güçlü ilişkiler kuracaksınız. Kendinizi ifade ettiğiniz bireysel konularda farklılıklar yaratacağınız girişimleriniz olabilir. Bağımlı olmadığınızı göstermek isteyeceksiniz. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Yeni gruplara girebilir, içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeraldığınız organizasyonlarda konumunuz değişebilir. Büyük gruplar içersinde bireysel hareket etmeye başlayabilirsiniz.

BOĞA

Bazı gruplarda bireysel kabiliyetlerinizi, yeteneklerinizi gösterme fırsatı bulacaksınız. Gruplara hitap etme, kabul görmüş fikirleri etkileme durumunuz olabilir. Kendinizi ortaya koyacağınız yayınlar olabilir. Hayatınız veya yaşamsal şartlarınız hakkında düzenlemeler yapabilir veya gerçek isteklerinizin neler olduğunu anlayabilirsiniz. Özel hayatınızda sizi etkileyen bir kişiyle derin bağlar kurabilirsiniz. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. İş hayatınızda ilişkilerinize yansıyacak kararlar alabilirsiniz. İlişkileriniz yardımıyla iş hayatınızda değişiklikler gerçekleşebilir.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili attığınız adımlar, evinizde, aile içersinde veya yaşamsal şartlarınızda farklı gruplarla birlikte olmanıza, hayatınızla ilgili yeni kararlar almanıza sebep olabilir. Yaşamınızdan beklentilerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle yeni temaslar kurabilir ve farklı gruplarla beraber olabilirsiniz. Yaşamınızda yer alacak yeni ilişkiler sizi dönüştürecek ilişkiler olabilir. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Yurtdışı veya yabancılarla ilgili konular, uzak yolculuklar, kurduğunuz uzak bağlantılar veya kendi gelişiminizi gerçekleştirdiğiniz konularla ilgili kararlar alacaksınız. Bağlı olduğunuz bağlantılar içersinde bireyselliğiniz ön planda olacaktır.

YENGEÇ

İlişkilerinizle ilgili atacağınız adımlar, gerçekleşecek durumlar yakın çevrenizde yeni gruplara girmenize yardımcı olacaktır. Yeni ilişkiler yeni konularla ilgilenmenize destek olacaktır. Yeni anlaşmalar yapacağınız kişilerle karşılaşabilir veya danışmanlıklar kurabilirsiniz. Maddi kaynak sağlayacağınız yeni işler veya iş hayatınızda farklı konularla ilgili adımlar atabilirsiniz. Karşınıza ani kazanç yolları çıkacaktır. Yakın çevrenizde güçlü bağlantılar kuracaksınız. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Bireysel yeteneklerinizi kullanarak kazanç sağlayacağınız kaynaklar bulabilir veya bağlı olduğunuz kaynaklarla, ortaklaşa işlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yine farklı kulvarlarda işlerle ilgili fırsatlar çıkabilir karşınıza.

ASLAN

Çalıştığınız konularda, şartlarla veya yaptığınız işlerle ilgili girişimleriniz, yeni gruplar aracılığıyla kazanç sağlamanıza destek olacaktır. Yeni anlaşmalar, ticaret, iletişim konularıyla ilgili kazanç fırsatları doğabilir. Kendinizi farklı söylemlerle ortaya koyacaksınız ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı da etkileyecek bu kararlar bir ilişkiyi bitirmek veya yeni bir ilişkiye başlamak üzerine olabilir. Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili faaliyetleriniz, kendi maddi kaynaklarınızı oluşturmak için kuracağınız ilişkileri ortaya koyacak.

BAŞAK

Özel hayatınızdaki faaliyetleriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili hareketleriniz kendinizi farklı gruplarla ifade etmenize sebep olacaktır. Çevrenizle olan diyaloğunuz, anlaşmalarınız, etrafınızı etkilemek için fikir ve düşüncelerinizi ortaya koymanız bireysel çıkışlar yapmanıza sebep olabilir. Bu çıkışlar kendinizle ilgili düzenlemek istediğiniz konuları yoluna koymanız için başlangıç olabilir. Ortaklaşa işlerinizdeki ani değişimler kendinizle ilgili istediğiniz şartları oluşturmak üzere planlar yapmanıza destek olabilir. Ortaklıklarınızla ilgili anlayacağınız yeni konular sizi şaşırtabilir. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Yaptığınız işler ve çalıştığınız şartlarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Ortaklıklarınızla ilgili değişimler yaşamınıza vereceğiniz yönü de değiştirebilir.

TERAZİ

Ev, aile veya yaşamsal şartlarınızla ilgili girişimleriniz, hazırlık yaptığınız ve planladığınız konuları kendi içinizde düşünmenize sebep olacaktır. Grupsal faaliyetlerde ilişkiler kurmak, kendinizle ilgili değerlendirmelerde bulunmak planladığınız konular içerisinde yeralıyor. Farklı ilişkiler, ilişkilerinizde sizi aydınlatacak tavırlarla karşılaşmanız gruplar içerisindeki konumunuzu da düzeltmenize veya gruplarla beraber faaliyet göstermenize sebep olacaktır. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Bireysel girişimlerinizle, varsa çocuklarınızla ya da kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bireysel faaliyetler yerine gruplar içersindeki durumunuzu farkına varacaksınız. Maddi konularınız da bu girişimlerinizden etkilenecektir.

AKREP

Yakın çevrenizle, ilgilendiğiniz konularla, iletişim kurduğunuz bağlantılarınızla ilgili girişimleriniz gruplar içerisinde diyaloglarınızın da farklı kulvarla olmasına sebep olacaktır. Yeni gruplardan yeni şeyler öğrenecek konuma gelebilirsiniz, geleceğinize dönük planlarınızda yabancı kültürlerle beraber faaliyetler içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi ortaya koyduğunuz konulardaki çalıştığınız kişiler ve işlerle ilgili değişimler olabilir. Çalışma şartlarınızın değişimi iş hayatınızda kendinizi ortaya koymanıza sebep olacaktır. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Yaşamsal şartlarınız, aileniz veya evinizle ilgili konularda kararlar alacaksınız. Yaşadığınız yer değişebilir, şartlarınız değişebilir. Bu değişimler çalıştığınız ortama da yansıyacaktır.

YAY

Maddi kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz iş hayatınızda bazı gruplar tarafından kabul görmenize destek olacaktır. Yeni anlaşmalarla göz önünde olabilirsiniz. Başarılara imza atabilirsiniz. Fikirleriniz ve görüşleriniz belli bir düzeni de ortaya koymanızı sağlayacaktır. Bireysel olarak farklı uğraşlarınız başkaları tarafından da görülecektir. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. İlgilendiğiniz konular, yakın çevrenizdeki şartlarla ilgili kararlar verebilirsiniz. Bireysel çıkışlarınızı da etkileyecek konularla ilgili sonuçlara ulaşabilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizde gördüğünüz gücü çevrenizdeki gruplarla paylaşarak etkileyici konuşmalarda bulunacaksınız. Kendinizi geri çektiğiniz konuları açığa çıkartıp, bakış açınızı yenileyecek adımlar atabilirsiniz. Farklı gruplardan etkilenebilir veya bakış açılarını anlamaya yönelik araştırmalarınız olabilir. Kuracağınız ilişkiler içerisinde yabancılar veya farklı kültürlerden insanlar olabilir. Yaşamınızdaki değişimler kendinizi ortaklaşa işlerle veya başka kaynaklarla ilgili konularda ortaya koymanıza sebep olacaktır. Paylaşımlarınız diğerlerini de etkileyebilir. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Maddi kazançlarınızla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar içinde bulunduğunuz gruplarla beraber yaptığınız faaliyetlere de etki edecektir.

KOVA

İçinize dönük olarak değerlendirdiğiniz konularla beraber, ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili veya yatırımlarınızı içeren durumlardan beklentilerinizi paylaşabilir ve bazı gruplarla olan ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili teklifler alabilirsiniz. Farklı çevreler ve çevrenizdeki değişimler, ilişkilerinizle ilgili karşınızdakilerin de beklentilerini göz önünde bulundurmanıza sebep olacaktır. Burcunuzda ay tutulması meydana geliyor. Kendinizle ilgili alacağınız kararlar, yakın çevrenizde de değişimlerin yardımıyla iş hayatınızı etkileyecektir. Kendinizle ilgili bazı sonuçlara ulaşabilir ve yönünüzü belirleyeceğiniz kararları alabilirsiniz. Kararlarınızın sonuçları iş hayatınızı da etkileyecektir.

BALIK

İçinde bulunduğunuz gruplarla olan faaliyetleriniz ilişkilerinizde yeni gelişmelere sebep olacaktır. Bazı gruplarla anlaşabilir veya danışmanlık alacağınız kişilerle biraraya gelebilirsiniz. Çalıştığınız konularda kendinizi ortaya koymanız maddi kaynaklarınızla ilgili şaşırtıcı değişimler getirebilir. Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Bireysel alışkanlıklarınız, kendinizi özgür hissetme isteğinizle ilgili planlarınız olabilir. İsteklerinizin ne olduğunu anlayabilirsiniz. Maddi kazançlarınızda yaşadığınız değişimler kendinizle ilgili planlarınızı da değiştirebilir. Bazı kararlar alarak isteklerinizin gerçekleşip gerçekleşmediğine bakarak kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar uzak bağlantılarınızı, yabancıların olduğu konuları, kendi gelişiminizle ilgili konulara da yansıyacaktır.

Gamze Avcu