14 Ocak Salı günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

14 Ocak 2014, salı

KOÇ

Ortak projelerde, gruplara karşı kendi fikirlerinizi savunacaksınız. Aynı fikirde olmadığınız durumları içinizde tutamayabilirsiniz. Ailenizin evinize gelen kişilerin size destek olmasıyla moral bulabilirsiniz.

BOĞA

İlişkilerinize dair toplum içersinde tartışma yaşayabilir veya olumsuz fikirlerinizi söyleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakarlık yapabilir. Onlar için bazı bağlantılar kurabilirsiniz.

İKİZLER

Bugün hayalettiğiniz konuları hayal ettiğiniz gibi konuşacaksınız. Kendinizden emin konuşmanız çalıştığınız kişilerle gerginlik yaratabilir. Maddi konularla ilgili gruplardan istediğiniz haberleri alabilirsiniz.

YENGEÇ

Sosyal hayatınızda, hoşlandığınız konularda paylaşım yaptığınız kişilerle ortaklaşa işleriniz hakkında bir konuşma yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. İçinizdekileri dışarı vuracaksınız. Özel hayatınızda hayal ettiğiniz bir gruba ortama girebilir ve verimli vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN

Ailevi konularla ilgili aileniz veya eşinizle konuşmanız gerekebilir. Planlarınızla ilgili değişimleri henüz kimseye söylemeyeceksiniz. Ev konularında güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz.

BAŞAK

Çalıştığınız kişilerle, iletişime geçtiğiniz konularda konuşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bazı yanlışları bildiğiniz gibi direkt söylemeniz ortamı gerebilir. Bazı bilgileri paylaşmanız ortaklaşa işlerde bazı konuları değişikliğe uğratabilir. İlişkilerinizdeki fedakar tavır ve tutumunuzu arkadaşlarınız için iletişim ve bağlantılar kurarak gösterebileceksiniz.

TERAZİ

Özel yaşamınızdaki kişilerle veya çocuklarınız hakkında maddi konularda konuşmalar yapmanız mümkün. Kendi fikirlerinizi Kabul ettirme çabası içinde olabilirsiniz. Sosyal hayatınızdan tanıdığınız kadınlardan veya bir kadından gündelik yaşamınızdaki fedakarlık yaptığınız konularla ilgili yardım alabilir ve maddi konularınız hakkında da çözümü bulablirsiniz.

AKREP

Evinizdeki kişilerle yapacağınız konuşmalar sizing ilişkilerinizi ve sizi de etkileyecektir. Alacağınız kararlar, konuşmalarınız ilişkilerinize son verip kendi ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik olabilir. Bu şekilde özel hayatınıza dair isteklerinizi yapabilecek hale gelebilirsiniz.

YAY

İletişimde, planlarınızda, sunumlarınızda beklemediğiniz değişimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Özel hayatınıza dair de değişiklikler sizi yorabilir. Eşinizin veya ortaklaşa işlerle ilgili gelirlerinize dair olumlu bir gelişme olacak. Ve evinizle ilgili hayal ettiğiniz konularda isteklerinizi yapabileceksiniz.

OĞLAK

Maddi konulara dair planlarınız geleceğe dönük planlarınızı etkileyebilir. Gireceğiniz gruplarda maddi konularla ilgili gerçek fikirlerinizi anlatmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgili kafanızdaki netleştirmek için birlikte olabilir onların beklentilerini anlamaya çalışabilirsiniz.

KOVA

Kendinizi iş hayatınızla ilgili konulardaki isteklerinizi ortaya koyarak ifade etmeye çalışacaksınız. Çalışma şeklinizi ortamınızı değiştirerek maddi konulara dair çözüm bulabileceksiniz. İş hayatınıza da olumlu yansımaları olacaktır.

BALIK

Ne yapmak istediğiniz, nasıl ilerlemek istediğiniz konusunda kafanız karışabilir. Özel hayatınıza dair durumlar sizi istediğiniz konuma getirecektir. Kuracağınız bağlantılar kendinizi ve hayallerinizi ortaya koymanıza yardımcı olacak.