14 Nisan-20 Nisan 2014, Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkileriniz konusunda gergin bir haftaya giriyorsunuz. İlişkilerinizle ilgili bitişler yaşayabilir kararlar alabilirsiniz. Karşınızdaki kişiler gereksiz güç gösterisinde bulunabilirler. Kavga etmeye meyil var. Sizin için ise karşınızdakileri dinlemek hayal kırıklığı yaratabilir. Siz daha çok bağımsız kalma derdindesiniz. Her şeyi hızlı düşünürken ayrıntıları kaçırmamaya dikkat edin. Salı günü terazide yani ilişkiler evinizde ay tutulması olacak. Bu sizin için ilişkiden ne beklediğinize dair bir tamamlanma aşaması. Kararı size kalmış. İlişkinizin geleceği söz konusu. Size cevap vermeyen ilişkiler yaşıyorsanız ihtiyacınız olmadığını düşünebilirsiniz. Egonuzun isteklerine göre davranışlarda bulunabilirsiniz. Hafta ortasında yaşadığınız gerilimleri paylaşımda bulunarak veya başkalarından destek alarak çözebileceksiniz. Bazı detayları kendinize saklamanız iyi olur. Ne istediğinizle ne olması gerektiğini karıştırmanız mümkün. Tutarlı olmanız yeterli. Beklemediğiniz kişilerden gelen yardımlar sizin otoriteler ve kendi beklentileriniz arasında arabulucu olarak yardımcı olabilir. Yabancılarla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Ya da bağlantılarınızla ilgili kendinizi farklı faaliyetlerde bulabilirsiniz. Hafta sonu başkalarıyla paylaştığınız sorumluluklara ara verip planlarınızı gerçekleştirmek, seyahat etmek, çeşitli bağlantıda olduğunuz kişilerle faaliyetler ağırlık kazanabilir. Pazar günü ise toplumsal faaliyetleriniz hız kazanabilir.

BOĞA

Haftaya iş ortamınız, yaptığınız projeler, ofisiniz veya çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz, sağlık konularında bir olgunluğa gelmeniz gibi konularda harekete geçecek olan ve gerilim yaratabilecek hareketlenmeler gündeme gelecektir. İşinizle ilgili ayrıntıları, gelen bilgileri kaçırmamanız iyi olur. İsteklerinizin ne olduğu konusunda zorlanabilirsiniz. İş ortamınızda gerilim yaşayabilirsiniz. Gizli olan bilgilerin açığa çıkması sizi zor duruma sokabilir. Salı günü tüm bu konuların üzerine terazi burcunda, sizin ofisiniz, iş yapış şekliniz, alışkanlıklarınız, sağlık, çalıştığınız kişiler gibi konularda ay tutulması yaşayacaksınız. Bir sonlanma veya tamamlanma olabilir bu konularda. Bazı kararlar almanız mümkün. Ofisinizin dış etken olarak değişmesi kapanması da mevzu bahis olabilir. Hafta ortasında fikirlerinizde ters düşebileceğiniz bir ortam olabilir. Ancak ilişkileriniz konusunda gruplar içersinde kendinize destek bulabilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınızla ilgili yardımlar alabilirsiniz. Bazı kişilere karşı sorumluluklarınızı yerine getirmek durumunda kalabilir veya ilişkide bulunduğunuz kişiye karşı ketum durabilirsiniz. Cuma günü gireceğiniz ortamlar gruplar sizin için çok önemli kişilerle birlikte olmanıza yarayabilir ve sosyal bağlantılar kurabilirsiniz. Eğitim konuları var ise alacağınız yardımlar eğitim konularınızı çözmenize destek olacak türden. Hafta sonu kendi seviyenizde görmediğiniz kişilerle karşılaşabilir ve güven duymayabilirsiniz. Pazar günü kendinizi ortaya koyacaksınız ve dışarıda faaliyetler yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER

İsteklerinizi gerçekleştirmek, sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, kendi isteklerinizi bulma çabalarınız karşısında gruplar içersindeki sizi zorlayan sebepler haftaya krizlerle başlamanıza sebep olabilir. Ortaklaşa işlerinizdeki bağımlılıklarınız veya sizin onları kendinize bağımlı hale getirmeniz, değer verdiğiniz konulardaki beklentilerinize engel oluyor olabilir. Yaşadığınız zorluklar sizin gelece dönük planlarınızla ilgili değişimler yapmanız gerektiği konusunda sizi harekete geçirebilir. Salı günü gruplar içersinde fikirlerin, projelerin hızlanması bazı detayların gözden kaçmasına sebep olabilir. Ancak daha önemlisi sizin kendinizi ifade etmek istediğiniz konularla ilgili, isteklerinizi gerçekleştirmekle ilgili, özel hayatınızı, bireysel zevklerinizle ilgili konuları gündeme getirecek olan terazi burcunda ay tutulması gerçekleşecek ve bu konularda bir sonuca, karara varacaksınız, belki isteklerinizle ilgili bazı konulardan vazgeçeceksiniz. Belki de verdiğiniz mücadelede hakkınızı alamadığınızı görebilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili konularda da bir tamamlanma durumuna geleceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili değişimler olabilir. Gruplarla tartışma içersinde olma eğilimi olabilir. Çarşamba günü iş hayatınızdaki ilişkileriniz, size projeler, güç veren ortaklıklar veya maddi gelir olarak döneceği fırsatlar sunacaktır. Bunun ardından bir takım ciddi hazırlıklarınız olabilir. Cuma günü beklediğiniz maddi konular hakkında kısmetlerinize kavuşabilir veya şartlarınızı Kabul ettirebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla beraber olabilir ve bilgileneceğiniz, yeni fikirler edineceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Pazar gününüzü kendinize ayırmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ

Eviniz, aileniz, yaşam alanınızla ilgili sıkışacağınız konular olabilir ve iş hayatınızla ilgili bağımsız kalma isteğiniz, kendinizle ilgili beklentileriniz ve de ilişkiler sizi dörtbir taraftan sıkıştıran konular olabilir. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili yapmak istediklerinizle ilgili harekete geçmenizi gerektiren şartlar oluşabilir. Yaşam alanınızla ilgili mücadeleniz boşa olabilir. Ancak bazı taşların yerleri değişmeye başlıyor. Özellikle salı günü yaşam alanınız, evinizle ailenizle ilgili uğraşlarda veya kendinizle ilgili mücadelenizde sizi bir dönemece getiren bir ay tutulması olacak. Terazi burcunda olacak bu ay tutulması sizin yaşam alanınızı değiştirmenize sebep olabilir. Ancak iş hayatınız veya toplum içersinde nasıl yer almak istediğinizle ilgili hızlı düşünceler, haberler olabilir ve kendinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Bu bir iş teklifi bile olabilir ancak sizi zorlayacaktır. Sizi çağıran kişilerin egolarıyla mücadele etmeden dinlemeniz faydalı olacaktır. Hafta ortasında kendinizi ifade edebileceğiniz bir fırsatla ilişkilerinizi geliştirebilir ve bazı kişilerin size destek olmasını talep edebilirsiniz. Kendinizi nasıl ortaya koymak istediğinizi, başkalarının sizi nasıl göremelerini istediğinizi düşünme fırsatı bulabilirsiniz. Cuma günü yabancıların olduğu bir ortamda ilişkilerinizi geliştirebilir veya başkalarının gücüne bilgi edinerek öğrenerek cevap bulacağınız yollar keşfedebilirsiniz. Sizin için farklı deneyimler elde edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu toplumsal faaliyetler içersinde hareketli ve bilgi edineceğiniz faaliyetlerde geçirmeniz mümkün. Pazar günü gireceğiniz gruplarda kendinizi gösterebilir ve ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

ASLAN

Eğitim konularında, kardeşleriniz veya yakın çevrenizle ilgili, işlerinizi yapma şekliniz, iletişim konularınız, kısa yolculuklarınız, bir süredir bu konulardan hangisinde yavaşlama, takılma, sorunlar yaşıyorsanız hafta başında bu konularda zorlanabilirsiniz. Karşınızda bağlantılarınızla ilgili değişimleri de getiren, kurduğunuz bağlantıları zorlayan ve de planlarınızı değiştirebileceğiniz konularla başlayabilirsiniz haftaya. Yapacağınız işleriniz size yük olarak dönebilir. Gelen haberlere veya projelere göre kendi başınıza çalışmanız gerekebilir. Karşınızdaki durumun resmini oluşturup netleştirmeniz gerekebilir. Hızlı bir şekilde bilgi edinmeniz gerekebilir veya hızlı gerçekleşen olaylar durumlar salı günü sizin işinizi yapma şekliniz, iletişim konularındaki tavrınızı veya yakın çevrenizi değiştirme, karar verme gibi sonuçlara götürecek durumlara sebep olabilir. Salı günü sizin için bu konularda terazi burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Çarşamba günü aileden, yaşam alanınızdaki kişilerden alacağınız destekler, veya yatırımlarınız için kendi bulduğunuz çözümler sizi biraz rahatlatabilir. Üzerinizdeki yükü azaltabilir. Ancak sorun yaşadığınız durumlarla ilgili acele hareketlerden kaçınmalı, durumu anlamalısınız. Eviniz veya ailenizle ilgili bir takım sorumluluklarınız zaman olarak sizi kısıtlayabilir. Evinizle ilgileneceksiniz. Cuma günü ortaklaşa hareket ettiğiniz kişilerin veya yatırımlarınızın size yüklerinizi azaltmanız konusunda fırsat sunabileceği bir gün. Hafta sonu sosyal faaliyetleriniz özel hayatınızda görüştüğünüz kişilerle olabilir. Pazar günü teklifler alabilir toplum içersinde faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

BAŞAK

Haftaya maddi konularınız, yatırımlarınız, destek aldığınız konularla ilgili sizi sıkıştıran ve harekete geçiren bunun devamında özel hayatınızla ve geleceğe dönük beklentilerinizle ilgili de düşünmenizi gerektiren zorlu durumlar olabilir. Harcamalarınız sizi zorlayabilir. Ortaklıklarınız veya bağlı olduğunuz kişiler durumlarla ilgili planlarınızı düşünmek ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. Salı günü maddi konular, değer verdiğiniz her ne varsa o konularda, aldığınız destekler konusunda sizi etkileyen terazi burcunda ay tutulması geröekleşiyor. Ortaklaşa işlerinizle ilgili, eşten gelen maddi durumlar veya yatırımlarla ilgili durumların hızlanması, sizi harcamalarınız konusunda değişikliğe gitmenize, bazı durumları bitirmenize veya artık kararlar alamnzıa sebep olabilir. Çarşamba günü karşınızdaki kişiler veya bağlı olduğunuz durumlarla ilgili mücadele etmeden, ilişkide olduğunuz kişi sayesinde veya birlikte atacağınız adımlarla gelecek konusundaki beklentilerinize cevaplar bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili durumları düzeltmeniz için fırsat olacaktır. İletişim kurduğunuz kişiler veya konularda sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Cuma günü özel hayatınızdaki yüklerinizi hafifletmeniz, karamsarlığınızı azaltmanız için birlikte olduğunuz kişiyle beraber gruplar içersinde göstereceğiniz faaliyetler önem kazanacak ve sizi mutlu edecek jestlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir ve size destekleriyle ilgili haberlerini öğrenebilirsiniz. Pazar gününüzde ayaklarınız daha yere basar şekilde planlarınızı yapmak için kendinizi ifade etmek istediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ

Bu hafta başında ilişkilerde karşı tarafın isteklerini yapmak isterken kendinizi kısıtlamış olabilir ve kendi ihtiyaçlarınıza cevap bulamamak sizi gerilime sokabilir. Bu gerilim eviniz ve iş hayatınız veya toplumsal hayatınızda olmak istediğiniz yeri korumaya çalışırken kendinizle ilgili kısıtlmaları da yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Hafta başında kendinizi zorlayabilirsiniz. Salı günü terazi yani yükselen burcunuzda ay tutulması gerçekleşecek. Sizin kendinizle ilgili kararlar almanız mümkün. Kendinizle ilgili bir devir kapanabilir ve kişisel kararlarınız için zaman gelmiş olabilir. İlişkilerdeki istekler ve beklentiler hızlanıyor. Olan biten herşeyi karşınızdakilerden bir anda duyabilirsiniz. Karşınızdakilerle mücadele size yarar sağlamayabilir. Sakin kalmalı konuları tam anlamalısınız. Çarşamba günü maddi konularla ilgili işlerinizde yapacaklarınız iş ve ev konularında çözüme ulaşmanızı sağlayabilir. Maddi konularda bazı önlemler almanız gerekebilir. Cuma günü iş ortamınızla veya müşterilerinizle ilgili, işlerinizle ilgili bir jest olabilir. Veya görüşeceğiniz kişilerle bir anlaşma yapabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevreniz arkadaşlarınızla kısa yollar, görüşmeler olabilir. Pazar günü evinizde ortaklaşa konular hakkında konuşmalar yapılabilir.

AKREP

Haftabaşında yaptıklarınızı ortaya çıkaramamak, arka planda kalmanız, iş ortamınıza dair konularda sizi kısıtlayan konularda yaşadığınız zorluklar veya çalışma şartlarınızın değişimi de sizi zorlayacaktır. Yaptığınız işler, iletişim kurduğunuz kişilerle ilgili düzeniniz bozulabilir. Salı günü terazi burcunda sizin müdahele edemediğiniz konularda, ortaya koyamadığınız işlerle ilgili ay tutulması olacaktır. Bazı durumlar değişebilir ve bud a çalışma şeklinizi etkileyebilir. Bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Çarşamba günü iletişimde olduğunuz kişiler, bağlantı kurduğunuz kişiler veya işlerinizle ilgili planlarınızı yola koyabileceğiniz bir fırsat olabilir. Bir şekilde kendinizi kısıtlamak durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Özel hayatınızda kurduğunuz ilişkiler sayesinde işleriniz, bağlantılarınız veya iletişim kurduğunuz kişilerle ilgili güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Çok olumlu bir gelişme olabilir. Yabancı birisileriyle aşk olabilir. Haftasonu yapacağınız faaliyetler sizin harcama yapmanızı gerektirebilir. Pazar günü değer verdiğiniz kişiyle görüşebilirsiniz, sizinle düşüncelerini paylaşabilir.

YAY

Hafta başında içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili problemler sizi zorlayabilir. Kendinizi göstermek isterken gruplar içersindeki mücadeleniz sizi zora sokabilir. Yatırımlarınızla ilgili konularda da, ortaklaşa işlerinizde gelir kaynaklarınızı etkileyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Salı günü gruplarla ilgili evinizde terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Hayatınızda ortaklaşa yatırımlarınızla ilgili kısmetleriniz var ancak siz gruplarla beraber çalışmalarınız konusunda veya içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili değişimler, kararlar önünüze gelecek. Bu konularda bir dönemece gelmiş olabilirsiniz. Kendi başınıza ilerlemek mi yoksa gruplarla beraber devam etmek mi istediğinizi düşünebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizle ilgili çok şeyi farkedebilirsiniz. Hafta ortasında fikirlerinizle karşınızdakilere üstünlük sağlamak isteyebilirsiniz ancak mücadele etmeniz pek faydalı olmayabilir. Gruplar içersinde sakinliğinizi koruyup durumu anlamaya çalışmanız iyi olur. Maddi kaynaklarınız konusunda beklemediğiniz destek fırsatı bulabileceksiniz. Cuma günü ailenizden bir destek gelebilir. Evinizde vereceğiniz yemek daveti ile de ortaklaşa iş yapabileceğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz. Haftasonu özel hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Hoşlanacağınız bir kişiyle sohbet edebilir ve çok etkilenebilirsiniz.

OĞLAK

İş hayatınızdaki kısıtlamalar, yapmak istedikleriniz konusunda ilerleme olmaması, engellere takılmanız sizi zora sokabilir. Bu durum evinize, yaşam alanınıza da yansıyabilir. İlişkilerinizde güven arayışlarınızla ilgili sorunlar da sizi zorluyor olabilir. Salı günü iş hayatınız, toplumsal hayatınızla ilgili konuları etkileyecek olan terazi burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Bu değişim sizin yaşam alanınız, kendiniz ve de ilişkileriniz konusunda etkileri olacak kararlar almanıza, bir dönemece geldiğinizi gösterebilir. Çarşamba günü ilişkiler konusunda arkadaşlarınız veya gruplar içersinde alacağınız tavsiyeler durumlar çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. İş hayatınızda mücadele etmek yerine sakinliğinizi koruyup durumun detayını anlamak için zaman kazanmanız iyi olur. Bazı sorumluluklarınız sebebiyle organizasyonlarda yeralmanız gerekebilir. Cuma günü yakın çevrenizden gelen teklifleri değerlendirmeniz sizing için hayırlı olacaktır. Görüşeceğiniz kişilerle uzun dönemli ilişkiler size fayda sağlayacaktır. Cumartesi evinizde çalışmalarla geçebilir ancak pazar gününüzü dışarda geçirebilirsiniz.

KOVA

Haftanın başında varsa hukuk konularında, yabancılarla ilgili durumlarla, akademik veya yayıncılık konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. Uzak yolculuklar planlıyorsanız bu konularda engeller çıkıyor olabilir. Genel olarak hayatınızda bağlantıda olduğunuz kişiler, işlerinizin düzeni, çalışma ortamınız ve diğer konularla bağlantılı olarak gündelik düzeninizi değiştirecek bir ay tutulması yaşayacaksınız. Ay tutulması terazide ve Salı günü gerçekleşecek. Kendi bağımsız çalışma şeklinizle ilgili fikirlerinizi normalleştirme yoluna giderken karşınızdaki engeller çıkaran kişilere karşı sakin kalmaya çalışmanız iyi olur. İleitşiminiz hızlanıyor. Hafta ortasında müşterileriniz, yaptığınız işlerle ilgili otoritelerden alacağınız onay, tavsiye sizi rahatlatabilir. Ancak perşembe günü yapmanız gereken sorumluluklarınız olacaktır. Cuma günü maddi konularda kısmetler gelebilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla ani kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Pazar günü ise evinizle ilgilenerek geçirmeyi düşünebilirsiniz.

BALIK

Haftabaşında ortaklıklarla ilgili konularda, başka kaynaklarla ilgili durumlarda, yatırımlarınızda zorluklar yaşayabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızın değişimini yaşamanızın sebebi Salı günü ortaklıklarınız ve yatırımlarınızla ilgili evinizde terazi burcunda olacak olan ay tutulması olacaktır. Bu durum gelirlerinizle ilgili bir dönemecegeldiğinizi, kendi kaynaklarınızı yaratma zorunluluğunuzu ortaya çıkarabilir. Kendi yeteneklerinizi kullanma isteğiniz olabilir ve bu sebepten girdiğiniz ortamlarda değişime uğrayacaktır. Ani kararlar almanız gerekse de ortaklıklarınızla ilgili çıkışlar pek tavsiye edilmez. Sakin olup onları da dinlemeli ve neler olduğunu anlamalısınız. Bazı ortaklıklarınız sona erebilir. Çarşamba günü gruplarla mı kendi yeteneklerinizle bireysel çalışmalar mı tercih edeceksiniz bu konuda görüşlerinizi netleştirecek bilgiler alabilirsiniz. Ancak birçok kişiye kendinizle ilgili bu durumları anlatmanız gerekebilir. Cuma günü toplumsal hayatınız veya iş hayatınız hareketleniyor. Kuracağınız ilişkiler görüşeceğiniz kişiler size kararlarınızla ilgili çok yardımcı olacaklar. Özel hayatınızla ilgili süprizler olabilir. Haftasonu ise maddi konularla ilgili gelişmeler yaşabilir ve başka gruplar içersine girebilirsiniz.

gamze avcu