14 Mart Cuma Burçlar

Bugün neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Gruplar içersinde veya arkadaşlarınız arasında sizin aklınızı çelenler olabilir, ilişkileriniz konusunda harekete geçebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızla ilgili olumlu bir gelişme bekleyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili hareketlerinize dair arkadaşlarınızın görüşlerini alacaksınız.

BOĞA

İş hayatınıza dair konularda aklınızı çelmek isteyenler olabilir. Siz de gerçekleri öğrenmek için harekete geçerek onlara ikna edici cevapları verebileceksiniz. Araştırmanız onlara en güzel cevap olacak. İlişkinizle ilgili olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

İKİZLER

İşleriniz var ama aklınız başka yerlerde ve sizi dürtüyor. Uzak yolculuklar planlamak için harekete geçebilirsiniz. Projelerinizle ilgili olumlu bir gelişme sizi evde çalışma ve planlar yapmanıza sebep olabilir.

YENGEÇ

Maddi konularda başkalarının sözleri aklınızı karışıtırabilir. Çalışmalarınızla size söylenenleri yapabileceğinizi kanıtlayacaksınız. Özel hayatınızla ilgili gelişmeleri getirecek haberler alabilirsiniz. Yapacağınız faaliyetler sizing özelliklerinizi anlamalarına yardımcı olacak.

ASLAN

İlişkide olduğunuz kişi sözleriyle sizi şaşırtabilir. Onun sizi anlaması için sarfedeceğiniz çaba sonucunda siz haklı çıkacaksınız. Ev veya aileye dair maddi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BAŞAK

Karşılaşacağınız kişilerin düşünceleri sizi etkileyebilir ve kendi kendinize bu düşünceleri çözmeye çalışabilirsiniz. Kendi değer verdiğiniz konulardaki mücadelelerinizi gösterme imkanı bulacak ve size karşı olan sözlerin doğru olmadığını kanıtlayabileceksiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

TERAZİ

Fikirlerinizle gruplar içersinde tepki toplayabilirsiniz. Ancak fikirlerinizi uygulamak için harekete geçeceksiniz. Maddi konularla ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Eğleneceğiniz bir faaliyete katılabilirsiniz.

AKREP

Düşünceleriniz toplum içersinde karşıtlık görebilir. Ancak düşüncelerinizle ilgili kaynakları kendiniz biliyorsunuz. Gruplar içersindeki faaliyetleriniz kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmenize yardımcı olacak.

YAY

Bazı bilgilenmeye çalıştığınız konularda karşınızda farklı fikirler bulabilirsiniz. Bağlantı kurmaya çalıştığınız kişilere karşı olan kişiler çıkabilir. Gruplar içersindeki faaliyetleriniz karşıt düşünceleri bir nebze kırmanıza yardımcı olabilir. Iş hayatınızdaki durumlar kendinizi geliştirmek için fırsat sunabilir.

OĞLAK

Size sunulan kaynakları karşınıza alabileceğiniz gelirler, kaynaklar oluşturmaya çalışabilirsiniz. İş hayatınızda kendi haklarınızı anlatabilirseniz kendiniz için yaratmaya çalıştığınız kaynaklar hakkındaki fikirleriniz destek bulabilir. Yeni öğreneceğiniz konular sizi bazı gruplara girmeniz için istek duymanıza yardımcı olacak.

KOVA

Konuşmalarınızla karşınızdakileri şaşırtabilir. Onların sizden beklentileri konusunda hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Bunun sebebi sizin de haklı görmediğiniz bazı fikirlere ve inanışlara karşı savaşmanız. İş hayatınızda gelişme yaşayacağınız ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

BALIK

Bugün karşılacağınız kişilerin sayesinde kendinizi düşünceler içinde bulabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden sizi ferahlatan açıklamalar öğrenebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiden, ortağınızdan yeniliklerle beraber gelişme sağlayacağınız planlar duyabilirsiniz.

gamze avcu