14 Aralık 2013 burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftasonu sabahtan sigorta, mecbur olduğunuz ödemeler konularında size hatırlatmalar gelebilir. Ödemeler konusunda bazı pürüzler olabilir ancak size ailenizden gelen kısmetler veya fırsatlarla bu pürüzleri giderebileceksiniz. Öğleden sonra gününüz harcamalarınız veya bütçenizle ilgili düzenlemelerle geçebilir.

BOĞA

Birlikte olduğunuz kişiyle, eşinizle veya ortaklığınızla ilgili sabahtan bazı problemler çıkabilir sizi kısıtlayabilirler. Paylaşımda onunla olmadığınız konusunda size sitem edebilirler. Yakın çevrenizden ilişkileriniz konusunda yardım gelecektir. Kardeşlerinizin yardımıyla da çözüme ulaşabilirsiniz. Belki beraber kısa bir yolculuk iyi olabilir.

İKİZLER

Çalışma ortamınızdan, işyerinizdeki çalışanlardan yana bazı sıkıntılar veya engeller size yansıyabilir. Sabahtan siz bu konularda çalışmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınız konusunda da bugün biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Ancak sizi bu konularda zorlayan şartların daha sonra sizi motive edecek maddi kaynaklara dönüşeceğini görebilirsiniz.

YENGEÇ

Eğlenmek istiyorsunuz ancak eğlence hayatınız bile görev gibi oluyor sizing için bu aralar. Kendinizi göstermeniz gereken konular üzerine çalışmanız gerektiğini düşünerek arkadaşlarınızla beraber olma isteğinizi yerine getirin. Sizin için önemli olan her ikisini de dengeli yapmanız. Size faydalı olacak kişilerle güzel vakit geçirebilirsiniz. Görev gibi gördüğünüz ziyaretler size fayda olarak geri dönecek.

ASLAN

İş hayatınızla veya toplum içersindeki hareketli zamanlar ancak sizi kısıtlayan engelleyen bazı durumlar ki bu evinizle ilgili aldığınız sorumluluk da olabilir. Toplumsal hayatınızda kendinizi ortaya koymak için zamanlar gelecektir. Şimdilik bu sorumluluğunuzu yerine getirmeniz faydalı olacaktır.

BAŞAK

Yakın çevrenizde gelişen olaylar, size olan ihtiyaçları sizin de tüm planlarınızı, seyahatlerinizi, herkesle paylaşmak istediğiniz konularda tam anlamıyla hareket edemediğinizi gösteriyor. Ancak siz bu planlarınızla ilgili görüşmeler, yazışmalar, arkadaşlarınızdan destek alarak ilerlemeye devam edin. Planlarınızı oluşturun daha sonra gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz.

TERAZİ

Bireysel maddi gelirlerinizle ilgili kısıtlamalar, yapmanız gereken tasarruflar sizin ortaklaşa işlerle, eşinizin maddi kaynaklarıyla ilgili hareketlerinizi kısıtlayabilir. Daha az miktarlarla yapmaya çalışabilirsiniz. Ancak sizin tasarrufunuz daha sonra sizin yararınıza olacak. Size iş hayatınızda toplum hayatınızda başka kapılar açacaktır. Ya da size bunu yapabileceğiniz fırsatları sunan varlıklı insanlar yardımcı olabilir.

AKREP

İlişkilerinizle ilgili yapmak istedikleriniz var. Onlara belki de suprizler yapmak onların ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsunuz ancak kurduğunuz yeni düzen sizi kısıtlıyor olabilir. Kendinizi zora sokacağınız bir durumda kalabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak kişiler sizin kendinizi herkese anlatma fırsatı yaratabilecek kişilerden çıkabilir. Uzak bir yolculuk planlayarak sevdiğiniz kişiyi sevindirebilirsiniz.

YAY

Bugün sabahtan işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz ancak sizi engelleyen sürekli bitmeyen pürüzler işlerinizi tamamlamanıza engel olabilir. Akışına bırakın, birileriyle beraber işin ucundan tutun size yararı olacak kişiler mevcut. Sağlık konusunda hastane vb işlerinizi bitiremeyebilirsiniz ancak bu konuda da danıştığınız doktora güvenebilirsiniz.

OĞLAK

Tek başınıza sosyalleşmek istediğiniz birşeyi yapmak istiyorsunuz ancak arkadaşlarınız veya sorumlu olduğunuz gruplar sizing yalnız kalmanızı engelleyebilir veya vaktinizin bir kısmını da onlara ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Gruplar içersinde bulunan sevdiğiniz kişiler vardır. Onlarla sohbet veya onların yardımı sizi bir ölçüde rahatlacaktır. Görevinizi o sevdiğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz. O da bir ucundan tutacaktır.

KOVA

Cumartesi çalışmak istemeseniz de evinizde kalmanıza engel olacak veya kafanızı meşgul edecek sorumluluklar sizi rahat bırakmayabilir. Gününüzü beraber geçireceğiniz kişiler sizin rahatlamanız için yardımcı olabilirler. Onlarla bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

BALIK

Siz bugün kısa yolculuklar planlarken, yakın çevrenizle faaliyetler düşünürken yapmanız gereken sunum, planlamanız gereken görevler sizin bu planlarınızı kısa tutabilir. Herkesle paylaşmak istediğiniz konuları hazırlayıp daha sonrasında çocuklarınızla ilgili faaliyetlere katılmayı düşünebilirsiniz. Akşam için bir davet alabilirsiniz.