13 Şubat Perşembe Burçlar

Sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Canlılığınızla herkese enerji vereceksiniz. İşlerinizle ilgili konuları erteleyebilirsiniz. Özel hayatınıza dair konularla meşgul olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda anlaşamadığınız konular olabilir.

BOĞA

Evinizle veya ailenizle ilgilenebilir hatta çeşitli faaliyetler planlayabilirsiniz. Sizin için yapılan planları öğrenebilirsiniz.İş hayatınızda yaptıklarınızla ilgili tekrar çalışma yapmanız gerekebilir. Yanlış anlaşmalar olabilir.

İKİZLER

Yakın çevrenizden yaptıklarınızla ilgili övgüler alabilirsiniz. Gruplar içersindeki durumunuz olumlu yönde değişebilir. Yaptığınız planlar veya herkese anlattığınız konularla ilgili düzeltmeler yapmanız gerekebilir. Henüz son haline gelmemiş olabilir veya tekrar anlatmak durumunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ

Maddi konularla gelişmeler iş hayatınızdaki ani gelişmelerden kaynaklanabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili tekrar eden bir işiniz olacaktır. Başkalarından gelen kısmetlerle ilgili konuşmalarınız ve düzeltmeleriniz olabilir.

ASLAN

Kendinizi göstereceğiniz birgün, herkesi de hareketlendireceksiniz. Plan ve projeleriniz konusunda herkesi heyecanlandıracaksınız. İlişkiler konusunda anlaşmazlığa düşebileceğiniz konular olabilir. Eski ilişkilerinizle görüşmeler olabilir.

BAŞAK

İstekleriniz ve kendinizle ilgili konularda düşünebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizi yoluna koymak için planlar yapıyor olabilirsiniz. Projeleriniz ve gündelik işlerinizle ilgili kontroller tekrarlar yapmanız gerekebilir.

TERAZİ

Arkadaşlarınız arasında sizi onore edenler olabilir. Kendinizi iyi hissedecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Özel hayatınıza dair eskilerden tanıdığınız kişilerle olabilir. Maddi konularla ilgileneceksiniz.

AKREP

İş hayatınızla ilgili konularda parlayacaksınız. İş ortamınızda olumlu değişiklikler olabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili önceden uğraştığınız konular gündeme gelebilir. Evinizde çalışmalar yapmak isteyebileceğiniz birgün.

YAY

Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili farklı bir ortam sizi heyecanlandıracaktır. Değişiklik gireceğiniz ortamlardaki yabancı kişiler ve kültürlerle ilgili olabilir. Evinizle ilgili konularda aksamalar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizden emin olduğunuz fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi farklı biçimde ortaya koymak isteyeceksiniz. Yaptığınız işlerle ilgili kontroller gerekebilir ve bittiği sandığınız görüşmlerinizle ilgili geri dönüşler olacaktır.

KOVA

İlişkileriniz hakkında farklı durumları öğreneceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi yeni bilgilerle heyecanlandırabilirler. Önceden bildiğiniz konuların bildiğiniz gibi olmadığını anlayabilirsiniz.

BALIK

İş ortamınızdaki faaliyetlerinizin ani maddi getirileri olabilir. Kafanızda birçok proje var ancak kendi başınıza çalışmalarınızı bitirmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Gününüz yoğun geçebilir.

gamze avcu