13 Nisan - 19 Nisan haftalık burç yorumları

Yılın 16. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hafta başında gruplarla, organizasyonlar içersinde görüşmeleriniz olabilir. Faaliyetlerde aktif rol alabilirsiniz. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda uzun dönemli anlaşmalar yapabilir, yeni gelir kaynakları araştırabilirsiniz bu dönemde. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir veya yabancılarla kurduğunuz bağlantılar, herkesle paylaşmak istediğiniz konularla ilgili karşınızdaki kişiler sizi zorlayabilir. Ancak karşınızdaki kişileri ikna edeceksiniz. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. İş hayatınızda otoritelerle veya size yük olan konularla ilgili ilerleme durabilir bir süre. Cumartesi burcunuzda yeniay meydana geliyor. Kendinizle ilgili harekete geçeceğiniz yeni durumlar ortaya çıkacaktır. Hafta sonu maddi konularda girişimleriniz olabilir.

BOĞA

İş hayatınızdaki hareketlilik yalnız başınıza çalışmalar yapmanıza destek olabilir. Kendi isteklerinizin neler olduğunuzu sorgulamanız, isteklerinizi belirlemeniz için iş hayatınızdaki gelişmeleri gözlemleyeceksiniz. Gruplar içersindeki idealleriniz için harekete geçebilirsiniz. Merkür çarşamba burcunuza geçiş yapıyor. Kendinizi kabul ettirmek ve söylemek istediklerinizi anlatmak için ve için uygun bir dönem olacaktır. Maddi konularda gelirlerinizin artışı konusunda başka kaynaklar sizi zorlasa da kendiniz kaynak bulma konusunda ilişkilerinizden yararlanabilirsiniz. Yaşamsal alanınızla ilgili beklentilerinizi planlayacaksınız. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Herkesle paylaşımda olduğunuz konular, uzun dönemli planlarınız, yolculuklarınızla ilgili duraksamalar olabilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Sizin için eski alışkanlıklarınızla ilgili değişimler getirebilir. Girişimde bulunmaktan geri durduğunuz konularla ilgili adımlar atabileceğinizi farkedebilirsiniz.

İKİZLER

Hafta başında yeralacağınız aktiviteler, herkesle paylaşmak istediğiniz konular veya karşınıza çıkacak yeni fikirler faaliyetler etrafınızdaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır ve sizinle işbirliğinden memnun olacaklardır. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınızla ilgili konuşulanları derleyip toparlayacak, giriştiğiniz yeni konularla ilgili düzelmeler ve kendi başınıza çalışarak yaratıcılığınızı kullanıp planlarınızı düzenleyeceğiniz bir dönem olacaktır. Bu hafta siz herkesle ilgili olsanız da ilişkilerinizde zorlayacak kişiler olabilir. Anlaştığınız konularla ilgili zorlayacak kısıtlamalar koyabilirler. Ancak gruplar içersindeki faaliyetlerinizle bu sorunları çözeceksiniz. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa konular veya başka kaynaklarla ilgili duraksamalar veya yeniden değerlendirme yapmanız gereken konular olabilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Hayatınızda gruplar veya organizasyonlarla ilgili yenilikler meydana gelebilir. Gireceğiniz ortamlar ve yeni hedefler sizi heyecanlandırabilir.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlerınız, başka kaynaklarla ilgili konular iş hayatınıza hareket getirecektir. Görüşmeler, kendinizi göstereceğiniz ortamlar ve sunumlar olabilir. Bir şekilde işlerinizi anlatacağınız ortamalarda bulunacak ve olumlu dönüşler alacaksınız. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde ilişkilerinizde sorunları çözeceğiniz, gruplar içersinde kendinizi anlatacağınız, organizasyonlarda fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kabul ettirebileceğiniz bir dönem olacaktır. Arkadaşlarınızla sık sık görüşmeler olabilir. Çalıştığınız kişiler tarafından gelecek bazı kısıtlamalar, zorlamalar olabilir. Kendi içinize dönük olarak ilişkilerinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Bu konuda aslında henüz bilmediğiniz kişiler size destek veriyorlar. Bu destek yaşam şartlarınızla ilgili işinizi kolaylaştırıyor. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. İş hayatınızı etkileyecek ilişkilerde tıkanmalar veya duraklamalar olabilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. İş ve kariyer hayatınızda, toplumsal yaşamınızla ilgili yeni bir durum, yeteneklerinizi göstereceğiniz şartlar meydana gelecektir.

ASLAN

Paylaşmak istediğiniz, kendi gelişiminizle ilgili konularda karşınızdaki kişileri etkileme konusunda girişimleriniz olabilir. İlişkileriniz aracılığıyla destek bekliyorsunuz. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiyor. İş hayatınızda kalıcı ve sağlam adımlarla anlaşmalarınız, görüşmeleriniz, kendi işinizi sunacağınız anlatacağınız bir dönem olacaktır. Bireysel olarak kendinizi ifade etmek istediğiniz konulardaki çabalarınız ve çalışmalarınız gruplar içersindeki ilişkilerinizi etkileyebilir ve zorlayabilir. Yabancılarla bağlantılarınız, kendinizi geliştirmek istediğiniz veya planladığınız konularla ilgili girişimlerinizi tamamlayacaksınız. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Yaptığınız işler ve çalıştığınız kişilerle ilgili duraklamalar olabilir. Yaptığınız projeler ve işlerin tekrar gözden geçirilmesi ve yeniden düzenlenmesi konusunda iş hayatınızda araştırmalar yapmanız gerekebilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Yaşamınızı oluşturan şartları ortaya koyacak yeni planlarınız, yeni bağlantılarınız ve bakış açınız olabilir.

BAŞAK

Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili yeni projeler üretebilir, bir çok konuya çözümler bulabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili fikirlerinizi ortaya koyabilecek ortamlar olabilir. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz konularla ilgilenebilecek ve de yeni ilişkiler kuracaksınız bu dönemde. Uuzn dönemli planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyacağınız çalışmalarınız olabilir. Toplumsal hayatınızda ve iş hayatınızla ilgili ilişkilerde hayatınıza atmak istediğiniz temelleri zorlayacak veya kısıtlayacak kişiler olabilir. Ya da siz yaşamınızla ilgili adımlarınızı atarken göstermek istediğiniz özen sebebiyle toplumsal ilişkilerinizde zorlanacağınız durumlar olabilir. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Kendi yetenek ve gelişimizle ilgili konularda, aşk hayatınız, zevkleriniz konusunda ilerleme durabilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Hayatınıza yeni bir ortaklık girebilir, başka kaynaklarla ilgili yenilikler olabilir. Bu durum yakın çevrenize yansıyacaktır.

TERAZİ

Özel hayatınızda göstereceğiniz çabalar ilişkilerinizden gelen beklentileri, istekleri karşılamaya yönelik olacaktır. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Ortaklaşa işlerinizde görüşmek istediğiniz konuları göndeminize alabilir. Başka kaynaklarla ilgili planlarınızı yapabilirsiniz. Yatırımlar konusunda araştırmalarınız olabilir. Yakın çevrenizde sizi kısıtlayan konular uzak yolculuklarınızı, kurduğunuz yabancı bağlantılarıları etkileyebilir. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Eviniz, aileniz ve yaşamsal alanınızı etkileyen konularda çözümleriniz çabuk sonuçlar vermeyebilir. Bazı sorunlara başka açılardan bakmanız gerekebilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay ilişkilerinizle ilgili yeni durumlar ortaya çıkartabilir. Maddi konularınızı etkileyecek ortaklarla görüşmeleriniz olabilir.

AKREP

Eviniz, aileniz ve yaşamsal alanınızla ilgili konular sizi meşgul edecektir. Çalışmalarınızı, gündelik hayatınızdaki faaliyetleri düzenleyebilirseniz yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerinizde fikir ve düşünceler ortaya konabilir. Karşınızdaki kişilerin de ne düşündüğünü öğreneceksiniz. Ortak arıyorsanız kendinizi anlatacağınız kişilerle uzun dönemli ortaklıklar kurabilirsiniz. İş hayatınızda danışmanlık yapabileceğiniz bir dönem olabilir. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. İşlerinizle ilghili görüştüğünüz kişilerle iletişiminizde, planladığınız kısa yolculuklarda, varsa eğitim konularında duraklamalar, daha içe dönük sorgulamalar, değişimler olabilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. İş ortamınız çalıştığınız kişi ve konularla ilgili bir yenilik olabilir. Yeni durumlar sizi ve dışarıya karşı tavırlarınızı etkileyecektir.

YAY

Özel hayatınız, çocuklar, zevkleriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz ve ya risk almayı düşündüğünüz konularla ilgili yakın çevrenizde fırsatları yakalamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz konuları kısa yolculuklarda yakalayabilirsiniz. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Yaptığınız işler, çalıştığınız kişi ve konularda ve de sağlığınızı ilgilendiren durumlarla ilgili görüşmeler, araştırmalar yapabilirsiniz bu dönemde. Yapmak istediğiniz işleri uzun dönemli planlayabilirsiniz. Hayatınızdaki değişimleri gerçekleştirmek ve istediğiniz ortamı oluşturmak için kendinize koyduğunuz kısıtlar ilişkilerinizi zorlayabilir. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Maddi konularla ilgili oluşturmaya çalıştığınız düzenden sonuç beklemek yerine yolunda gitmeyen konularla ilgilenmeniz ve çözmeniz için uygun bir dönem olacaktır. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay size bebek konusu mevcut ise suprizle gelebilir. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgili bir yenilik ortaya çıkabilir. Varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda bir haber gelebilir. Özel hayatınızla ilgili bir takım konuları farkedeceksiniz.

OĞLAK

Maddi konularla ilgilenmeniz, aile içersinde konuşulan konuları çözüme götürecektir. Eviniz, aileniz ve ayaşamsal alanınızı etkileyecek ve size destek olacak maddi kaynaklar için çaba göstereceksiniz. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde özel hayatınızda, kendi gelişiminizle ilgili konularda kontrol altına almak istediğiniz şartları oluşturabilirsiniz. Zevkleriniz ve hobilerinizle ilgili uzun dönemli araştırmalar, çalışmalar, anlaşmalar yapabilirsiniz. Çevrenizde ve yaşamınızda temzilemek istediğiniz, artık yükünü taşımak istemediğiniz bazı konular gündelik hayatınızda veya çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili sizi zorlayacak şartlar olabilir. Pluto cuma burcunuzda geri hareketine başlıyor. Bu dönemde kendi içinize dönebilir, kendinizle ilgili kontrol etmek istediğiniz şartları düzenleyebilir ve çözümler bulabilirsiniz. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili bir yenilik olabilir. Yeni durumlar gruplar içersindeki konumunuza da yansıyabilir.

KOVA

Etrafınızla olan bağlarınız, kendi talep ve beklentileriniz yakın çevrenizdeki konumunuzu güçlendirecektir. İlgileneceğiniz yeni teknolojik konular ortaya çıkabilir. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiyor. Şimdiye kadar bulamadığınız uygun yaşamsal şartları duyacağınız haberler sayesinde oluşturabilirsiniz. Evinizde çalışmalarla işinizi geliştirebilir, yaşadığınız ortamda veya aile içersinde konuşamalar, fikir alışverişleriyle uzun dönemli güven ortamı yaratmanıza yardımcı olabilir. Gruplar içersinde aldığınız sorumluluklar, organziasyonlar veya geleceğe dönğk planlarınızla ilgili değişimler, bireysel olarak kurduğunuz ilişkileri etkileyebilir veya zorlayabilir. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Hayatınızda kontrol etmek istediğiniz veya müdahale edemediğiniz konular ortaya çıkabilir. Kendi içinize dönük olarak değişmenizi gereketiren konuları belirleyebilirsiniz. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeni konularla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizde iş hayatınıza da yansıyacak yeni konum elde edebilir, varsa kardeşlerinizle ilgili yeni durumlar olabilir.

BALIK

Bazı çalışmalar, kendi başınıza yaptığınız hesaplar maddi konularda sizi farklı yollara götürebilir. Farklı kaynaklar, surpriz gelir kaynakları sizi şaşırtabilir. Merkür çarşamba boğa burcuna geçiş yapıyor. Varsa eğitim konularında araştırmalar, uzun dönemli çalışmalar, yakın çevrenizdeki kişilerle görüşmeler için uygun bir dönem olacaktır. İş hayatınızdaki sorumluluklar ve yükler sizi aile içersinde zor durumda bırakabilir. Çalışmalarınız evinizde hoş vakit geçirmek konusunda erteleme getirebilir. Pluto cuma oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Gruplar içersinde ve organizasyonlarda, arkadaşlarınızla ilgili durumlarda kontrol edemediğiniz şartlara sebep olabilir. Sizi zorlayacak kişilerle karşılaşabilir ve çözüm için beklemeniz gerekebilir. Cumartesi koç burcunda yeniay meydana geliyor. Maddi konularla ilgili yeni bir konu göndeme gelebilir. Yeni bir fırsatla karşılaşabilir veya şartları değiştirme konusunda yeni bir fırsat ortaya çıkabilir.

Gamze Avcu