13 Mart Perşembe Burçlar

Bugün neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Kendinize vakit ayırmanız, özel hayatınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili kendiniz çalışarak çözümler üreteceksiniz.

BOĞA

Evinizde yapacağınız işlerle ilgilenebileceğiniz birgün. Ailenizde sizden ilgi bekleyenler olabilir. Organizasyonu szin yapacağınız ve birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız faaliyetler olabilir.

İKİZLER

Görüşmeleriniz toplantılarınız yoğun olacak. Kendi görüşleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. İş hayatınızda yaptıklarınızla kendinizi gösterebileceksiniz.

YENGEÇ

Maddi konularla ilgilenebilirsiniz. İş fırsatlarınız artabilir. Kendinizi geliştirmekle ilgili yeni konular bulabilirsiniz.

ASLAN

Etrafınızdan ilgi bekliyorsunuz. Pek çok kişi de sizinle olmak isteyebilir. Ortaklaşa çalışmalarla evinize ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgili yardım alabilirsiniz. Eve dair yatırımlarınızla ilgili fırsatlar olabilir.

BAŞAK

Biraz yalnız kalmak size iyi gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte kısa yolculuklar düşünebilirsiniz. Bir proje sunumu beraber yapabilirsiniz.

TERAZİ

Gruplar, organizasyonlar, gruplarla ilgili konular sizi meşgul edecektir. Iş ortamınıza dair yapılacak işleriniz olabilir ve sonuçları maddi konularda size yardımcı olacaktır.

AKREP

İş hayatınız ve toplumsal faaliyetleriniz hızlanabilir. Kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Ancak kendinize de vakit ayırmak isteyeceksiniz ve kendi gelişiminize yararlı olabilecek seçimler yapacaksınız.

YAY

Yeni düşünceler fikirler öğrenebilirsiniz. Planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda ön plana çıkabilirsiniz bu da sizi rahatlatacaktır.

OĞLAK

Ortaklaşa işlerinizle ilgileneceksiniz. Yapacağınız sunumlar bilgilerle kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız gruplarla beraber diğerlerini bilgilendirecek çalışmalar olabilir.

KOVA

Sizden ilgi bekleyen kişiyle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili kendinizi göstermek istiyorsunuz bunun için üzerinize düşen görevleri ve sorumlulukları yerine getireceksiniz.

BALIK

Yapacak bir sürü işiniz olabilir. İş ortamınızla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi gösterebileceğiniz, herkesle konuşacabileceğiniz birgün. Etrafınıza enerji saçabilirsiniz ve bu enerjiyle birlikte başkalarının düşünce fikirlerini de etkilemeniz mümkün.

gamze avcu