13 Aralık Cuma burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

Bugün sizin için bonusu bol bir gün. Yatırımlarınızla, iş hayatınızla ilgili uzun dönemli fırsat yakalayabilir, eski gelir kaynaklarını bırakıp yenilerini bulabilir, işinizle ilgili olumlu destekler alabilirsiniz. İş hayatınızda şimdiye kadar size zor gelen her şeyin kazancınız olduğunu farkına varabilirsiniz.

BOĞA

Hayatınızdaki kişiyle ileriye dönük ciddi adımları atabileceğiniz, eğitimle ilgileniyorsanız kayıt olmakla kendinize fayda sağlayabileceğiniz, yakın çevrenizden büyük destek alabileceğiniz, sizi bu hayatta birlikte olduklarınızla ilgili memnuniyet duyacağınız ve büyük destek alabileceğiniz birgün. Anlaşma yapacaksanız o konuda da arkanızda büyük destek olacak ve doğru kişiyle ortaklık yapabileceksiniz.

İKİZLER

Çalıştığınız projeler hakkında, çalışma düzeniniz, müşterileriniz hakkında doğru yolda olduğunuzu, anlaşmalarınızı yaptığınız ve bağlı bulunduğunuz kişilerle ilgili memnuniyet duyacağınız birgün. Bugünü iyi değerlendirmek gerek. Maddi konularla ilgili çözülmeler, geçmişi de ilgilendiren yeni gelir kaynakları, değer verdiğiniz maddi manevi konularla ilgili kısmetler ayağınıza geliyor. Geçmişte yaşadığınız endişeler çözülüyor. Ortaklaşa iş yaptıklarınız sizi rahatlatıyor.

YENGEÇ

Dileklerinizin yol bulacağı birgün. Arkadaşlarınız sayesinde eskileri geride bırakabilecek ve geleceğe bakacaksınız. Kendinizi nasıl görmek istiyorsanız ve bu yolda ilerlemeye başlayabilirsiniz bazı kararlarınızı bu doğrultuda alabilirsiniz. Sizin arkanızda güç olacak arkadaşlarınız var. Kendinizi ilerde nerde görmek istiyorsanız bugün dileklerinizi dileyebilir, bu konuda adım atabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirecek adımlar olacak.

ASLAN

İş hayatınızda bugün olacak olan değişiklik, iş ortamınızdakilerden alacağınız yardımlarla, yaşam alanınızı evinizi de değiştirecek şekilde ileriye dönük sizin de istediğiniz bir hale gelecek. Bu değişiklik için belki ilgilendiğiniz bir konu, toplum içersinde sizi tanıdıkları halinizden farklı bir tutum hakkında olabilir. Eski tutumunuzu bırakacak ve yeni olana adım atacaksınız. Sizin farkında olmadığınız ama sizin hayrınıza olan toplum tarafından da benimseneceğinizi gösteren bir değişiklik bekleyin.

BAŞAK

Hukuksal konular varsa bu konudaki bir girişiminiz, haber yaymanız, yakın çevrenizle ilgili bir takım önlemlerinize yönelik girişimler ileriye dönük olarak sizi çok rahatlatacak. Hayal ettiğiniz bir konuda girişimde bulunursanız geleceğinizi güzelleştirecek sağlam adımlar olacaktır. Gireceğiniz ortamlardan sağlayacağınız fayda çok büyük olacak. İşten gelen para olabilir. Yeni konularda sorumluluklar alabilirsiniz, kardeşlerinizi olumlu ilerlemeye sevk edecek ortak hareketlerde bulunabilirsiniz.

TERAZİ

Ortaklaşa iş yaptığınız ve bağlı bulunduğunuz kişiler, kaynaklarla ilgili birşeyi geçmişte bırakarak kendinizi evinizi de ilgilendiren konularda bir yükten kurtarabilirsiniz. Bugün iş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler, adımlar, parlamanız sizin maddi konularda ileriye dönük olumlu adımlar atmanıza sebep olacaktır. Geçmişinizde yaptığınız işle ilgili proje, geliştirme sizin tasarruf etmenizi sağlayacak. Devletten yardım görebilirsiniz.

AKREP

İkili ilişkinizdeki bir çatlak, sizi soğutan bir davranış sizin de bu ilişkideki bazı unsurları devre dışında bırakmanız sizin kendinizi anlamınıza, korkularınızı geride bırakmanıza yardımcı olacak. Yakın çevreniz buna destek verecektir. Kendinizle ilgili yurtdışı planlarınızı bugün devreye sokabilirsiniz. Uzak bağlantılardan kolaylıkla sonuçlar alabilir ve de uzun süreli planlarınızı uygulamanız için fırsat yakalabilirsiniz. Hukuksal bir konuda da adımlarınızı atabileceğiniz birgün.

YAY

Bir alışkanlığınızı, sağlınızla ilgili bir derdinizi geride bırakmak için daha ne duruyorsunuz. Maddi açıdan da size ortada olmayan ve düşünmediğiniz bir kısmet gizli yerlerden gelebilir. Ortaklaşa işlerle veya eşinizin gelirleriyle ilgili ileriye dönük henüz plan halinde olan durumlar var. Geçmişte yapılan bir yatırım daha sonra önünüze gelecek şekilde bugün göz kırpabilir.

OĞLAK

Gruplar içersinde aldığınız sorumluluklarla ilgili size çok yardımcı olacak kişiler var. Bugün onların desteğini isteyebilir veya zaten desteklerinin olacağını anlayabilirsiniz. İkili ilişkiler konusunda eski bir arkadaşınız kapınızı çalarak size kısmet getirebilir. Yetenekleriniz ve kabiliyetlerinizle ilgili kendinizi ortaya koyabileceğiniz bir fırsat yakalayacaksınız. Eski sizden ziyade sizi yeni istek ve taleplerinizle görecekler. Sizin için çok olumlu bir fırsat ayağınıza gelmiş durumda.

KOVA

Yaşam alanınız, yaşadığınız yerle veya kendinizle ilgili güven duyduğunuz bir konumu terketmek üzeresiniz. Yeni amacınız başka güvenli yer bulmak olacaktır. İş ortamınızda çok kısmetlisiniz ve bu kısmetler eskiden yaptığınız işlerden verdiğiniz güvenden kaynaklanıyor olabilir. Bu durum iş hayatınızda size yeni sorumluluklar olarak dönebilir. Siz alacağınız sorumlulukların olumlu sizi geliştiren ve size zenginlik katan bir gelişme olarak görmelisiniz. Devlet ile ilgili bir sorumluluk sizin çalıştığınız ortamı güven veren biryer olarak görmenize sebep olabilir.

BALIK

Eğitimler konusunda veya yakın çevrenizde bir şeyler öğrendiğiniz kişilerle ilgili bir sonlanma bırakma yaşayabilirsiniz. Bu sizin yeni bir güvenli bölge aradığınıza dalalet olacaktır. Tek başınıza değil paylaşarak bu olgunluğa erişebilirsiniz ki siz özel yeteneklerinizi gösterebileceğiniz, paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunma isteğinizi resmi adımlarla gerçekleştiriyorsunuz. Kişisel gelişim konusunda istediğiniz şartların oluşmasını sağlayacak adımlarla bir çizik daha atacaksınız.