13-19 Ekim, Haftalık Burçlar

Yılın 42. haftasında sizi nelen bekliyor

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkilerinizle ilgili konular bu hafta gündeminizde olacaktır. İlişkilerinizde yaşadığınız durumlar sizi eski konulara, eski ilişkilere veya çözmeniz gereken problemlere götürebilir. Hafta başında evinizde ailenizde ilişkilerinizle ilgili konularda karşıtlıklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise kendi isteklerinizi, alacağınız riskleri planlayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki tavır ve tutumunuz kendinizi ifade edecek duruma gelmenize yardımcı olacaktır. Hayatta istek ve arzularınızla ilgili, planlarınızla ilgili konularda mücadeleniz devam ediyor, kendiniz gibi olduğunuzda coşkuyla başkalarına da ilham verebiliyorsunuz. Bu faktörler ilişkilerinizi yeni boyutlara taşımanız için fırsatlar sunacaktır. Kendinizi ilişkileriniz içersinde bu şekilde özgürleştirebileceksiniz.

BOĞA

İş ortamınız, çalıştığınız kişiler, hizmet verdiğiniz konular, yaptığınız işlerle ilgili konular bu hafta sizi meşgul edebilir. Hafta başında yakın çevrenizle ilgili konular çalışmalarınızla ilgili sizi zorlayabilir. Ortaklaşa işlerdeki enerjiniz ve tutarl tavrınız, eviniz veya ailenizle ilgili konulardaki desteklerinizle istediğiniz işlerinizi yapma konusunda planlarınızı yeniden organize edebilirsiniz. İşlerinizi tekrar organize etme imkanı, eksiklerinizi, yolunda gitmeyen konuları çözme imkanınız olacaktır. İstemediğiniz veya sizi engelleyen işleriniz konusunda değişikliklere gidebilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Haftasonu ailenizle beraber önemli kararlar verebilirsiniz. Ancak harekete geçmek için merkürün düzelmesini beklemelisiniz.

İKİZLER

Hayatınızda bireysel olarak yapmak istediğiniz değişimler, olmak istediğiniz durumlarla ilgili bu hafta vurgular artacaktır. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz konularla ilgili düzenlemeler, planlarınızda değişimler yapabilirsiniz. Hafta başında maddi konular bu değişimlere dair size zorluklar çıkarabilir. İlişkilerinizkonusunda istek ve arzularınızdan vazgeçmeyen tavrınız, yakın çevrenizden alacağınız destek, yeni konulara girmeniz ve öevrenizle ilgili genişleme isteğiniz bireysel konularınızla ilgili yapmak istediğiniz değişimlere destek olacaktır. Bu şekilde gruplar içersinde bırakmak istediğiniz konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak merkür gerilemesi bittikten sonra harekete geçmeniz şimdilik planlarınızı revise etmeniz sizin için daha faydalı olacaktır.

YENGEÇ

Hafta başında dışa dönük zamanlarınız başlıyor. Hareket etmek istiyorsunuz ancak eviniz ve ailenizle ilgili konular planlarınızın gecikmesine sebep olabilir. Aileniz ve eviniz, yaşam alanınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yapmak istediğiniz, işler, iş ortamınız veya hizmet vermek istediğiniz konularla ilgili istekli ve azimli tavrınız, maddi konulardaki destekleriniz, size yardımcı olan kolaylıklar evinizle ilgili konuları kolaylaştıracak ve istediğiniz yaşam düzeninizi kurmak için planlarınızı yapabileceksiniz. Bu şekilde kariyer veya toplumsal hayatınızla ilgili bırakmak istediğiniz şartları bitirmeye hazır olabileceksiniz. Harekete geçmek için merkürün düzelmesini beklemenizde fayda var.

ASLAN

Yakın çevreniz, varsa kardeşleriniz, yaptığınız işler ve çevrenizdeki olaylarla ilgili vurgu bu hafta daha fazla olabilir. Hafta başında kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz ancak gelişen olaylar size vakit tanımaybilir. Bireysel olarak kendinizi ortaya koyma istek ve arzularınız konusunda inatçı tavrınızla, kendinizi dışarı dönük ve etrafınızla ilgili bir kişi olarak görmeniz ve çaba göstermenizle gelecek olan destekler yakın çevrenizle ilgili yaşadığınız konularda değişimler yapmanıza, çevre değişimi yaşıyorsanız yeniden planlar yapmanıza, yolunda gitmeyen konularda da çözümler bulmanıza fırsat sunacak. Yakın çevreniz veya eğitiminiz, görüşmelerindeki tavırlarınızdaki değişimler hayata bakış açınızı da değiştirmenize sebep olabilir. Yapmak istediğiniz çalışmalarınız veya değişimlerle ilgili planlarınızı yapmalı ancak harekete geçmek için merkürün düzelmesini beklemelisiniz.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili vurgu bu hafta artabilir. Hafta başında içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlarınız veya geleceğe dönük olarak planlarınız sizi maddi konularda zorlayabilir. Beklemediğiniz yerlerden gelen destekler, yapmak istediklerinizle ilgili hazırlıklarınız, eviniz, aileniz ve yaşam alanınızla ilgili konularda istekli ve arzulu duruşunuz sizi maddi konularda ilerleme sağlamanız, yeniden planlar yapmanız için destek olacaktır. Maddi konularla ilgili gelişmeleri tekrar gözden geçireceksiniz, eksik veya yolunda gitmeyen kaynakları gözden geçirebilirsiniz. Bunları yapmanız ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili değişimleri de beraberinde getirebilir. Adım atmak için ise merkürün düzelmesini beklemniz faydalı olacaktır.

TERAZİ

Bu hafta çok ön planda olacaksınız. Etrafınızdan göreceğiniz ilgi ve alaka sizi de şaşırtabilir. Kendi gelişiminiz ve etrafınızla ilgilenerek yaşayacağınız hoşnutluk bu haftanın vurgulanacak olan konuları olabilir. Hafta başında iş hayatınız veya toplumsal hayatınızın yoğunluğu sizi zorlayabilir, her yere yetişmeye çalışırken yorulabilirsiniz. Yakın çevreniz veya varsa kardeşleriniz, işleri yoluna koyma biçiminizle ilgili duruşunuz, inatçılığınız, gruplar içersinde kabul görmeniz, çevrenizi, arkadaşlıklarınızı veya organizasyonlardaki yerinizi geliştirmeniz büyütmeniz sizi daha da girişken ve etrafınız için gerekli kılacaktır. Kendinizi gösterme zamanı. Kendinizle ilgili vermek istediğiniz kararlar olabilir ancak merkür geri giderken bunların planlarını yapabileceksiniz. Merkir düzeldiğinde kendinizle ilgili kararlarda adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Bu kararlar ilişkilerinizde yolunda gitmeyen durumları da bitirmenize yardımcı olacaktır.

AKREP

Hafta başında yabancılar, başkalarıyla paylaşmak yayınlamak istediğiniz konular, uzak yolculuklarınızla ilgili konular planlarınızı bozabilir. Maddi konularla ilgili mücadeleniz, faaliyetlerinizdeki ısrarcı duruşunuz, iş hayatınızdaki veya toplumsal hayatınızda gördüğünüz kabullenilme ve onaylanma, işlerinizin genişlemesi ve sizi büyütmesi hayatınıza vermek istediğiniz yönde ilerlemeniz için destek olan konular olacaktır. Kendinizile ilgili biraz inzivada kalıp planlarınızı yapma konularıyla bu hafta daha fazla meşgul olabilirsiniz. Toplumsal ve iş hayatınızdaki gelişmelerin sizi nereye götürdüğü, memnun olup olmadığınız konusunda düşüneceksiniz. Böyle bir fikriniz var ise yazılar yazabilirsiniz. Kitap yazıyorsanız bu hafta ilerleme sağlayabilirsiniz. Merkür geri gittiğinden bazı konuları tekrar gözden geçirmeniz, yolunda gitmeyen konularda düşünmeniz, yeniden planlar yapmanız gerekebilir. Merkür düze döndüğünde sizi husursuz eden konularla ilgili adımlar atabilirsiniz. Yapacığınız yenilikler ve değişimler iş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız veya yaptığınız işlerle ilgili konularda bitişleri de getirebilir.

YAY

Gruplar, organizasyonlar, içinde bulunduğunuz oluşumlarla ilgili vurgu bu hafta artıyor. Girmek istediğiniz gruplar, oluşumlar, arkadaşlıklar konusunda yolunda gitmeyen, işlemeyen durumları tekrar organize edebilirsiniz. Beraber faaliyet yürüttüğünüz kişilerle çalışmalar yapabilirsiniz. Onlara ilham verebilirsiniz. Yüksek enerjiniz, çaba sarfetmeniz, inandığınız değerler, inandığınız kişilerin de yardımıyla içinde bulunduğunuz durumları aşma fırsatlarını bu hafta bulacaksınız. Yapacağınız gelecek planları, gruplar içersindeki etkileşiminiz bireysel olarak yapamadığınız veya sizi zorlayan durumları da terk etmenize yardımcı olacaktır. Hayatınızdaki rutinlerin değiştiğini görebilirsiniz. Planlarınızı yapmanız, youlnda gitmeyen durumları başkalarıyla veya arkadaşlarınızla beraber çözerek merkür düze döndüğünde kendinizle ilgili aşmak istediğiniz konularda adımlarınızı atabilirsiniz.

OĞLAK

İş ve kariyer hayatınız, toplum içersindeki pozisyonunuz bu hafta oldukça hareketli. Olumlu konular gündeme gelebilir. Hafta başında ilişkileriniz iş ve kariyer hayatınızı zorlayabilir. Bir hazırlık yapıyorsunuz ve bunu sadece siz biliyorsunuz. Çalışmalarınız, ortaklaşa işlerde, yatırımlarınızda size destek olan kişiler, size yarayacak fırsatlarla birlikte ve de varsa eşinizin kaynakları sayesinde iş hayatınızda yolunda gitmeyen, değiştirmek istediğiniz, üzerinde çalışmanız gereken konuları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bu çabalarınız sizi yükseltebilir. Merkür düz hareketine döndüğünde iş hayatınızla ilgili pürüzleri de gidermiş olacaksınız. Bu çalışmalar ve sizi yğkseltecek konular aracılığıyla yaşam alanınızda istemediğiniz, evinize dair veya aileyle ilgili konularda da sizi zorlayan şartlardan kurtulmuş olacaksınız.

KOVA

Yeni bir bilince benliğe kavuşabilirsiniz. Hayata bakış açınızda iyimserlik artmaya başlayabilir. Hafta başında çalışma ortamınız, çalıştığınız kişiler ve hizmet verdiğiniz konular sizi zorlayabilir. Ilişkilerinizde sizi yükseltecek kişiler, ortaklıklarınızdan gelen şans ve fırsatlar, arkadaşlarınız, gruplar içersindeki istek ve arzularınızı gerçekleştirme çabasıyla beraber hayatınızdaki şartları daha iyiye götürebileceksiniz. Yolunda gitmeyen konularda bakış açınızı değiştirme, farklılaştırmanız gerektiğini farkedebilirsiniz. Bazı göremediğiniz noktaları anlayabilirsiniz. Sizi etkileyen bilgiler gelebilir. Hayatınıza yabancılar girebilir. Yolculuklarınızla ilgili revise etmeniz gereken durumlar olabilir. Merkür düz hareketine geçtiğinde ise planlarınızı uygulayabilirsiniz. Planlarınız sizi eğitim, yakın çevre değişimi, farklı konularla ilgilenmenizi gerektiren rutin dışı konulara götürebilir.

BALIK

Ortaklaşa işler, yatırımlar, başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda bu hafta vurgu artıyor. Hafta başında bireysel davranışlarınız başkalarıyla ortaklaşa konularınızda sizi zorlayabilir. İş hayatında gösterdiğiniz cesaret, istek ve arzularınızı gerçekleştirme mücadelesi, çalıştığınız kişilerden, çalışma ortamınızdaki fırsatlar ortaklaşa işlerinizde size destek olacak şartları sunacaktır. Ortaklaşa işlerinizle ilgili düzenlemeler, üzerinden geçmeniz konular olabilir. Yatırımlar konusunda araştırmalar yapmanız gerekebilir. Ortaklaşa konularla ilgili imza atmanız gerekiyorsa merkürün düzelmesini beklemenizde fayda var. Bu konulardaki düzenlemeleriniz sonucunda gelir kaynaklarınızla ilgili yolunda gitmeyen sizi zorlayan şartları da değiştirme fırsatını yakalayacaksınız.

gamze avcu