12 Ocak Pazar günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

12 Ocak 2014, pazar

KOÇ

Yakın çevrenizle iletişime geçerek heyecan dolu konuşmalar yapacaksınız. İleriye dönük fikirleriniz, planlarınız hakkında arkadaşlarınızı dinleyerek sadece gerçek fikirlerini, doğruları duymak istediğinizi söyleyebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız mücadeleler hakkında adımlar atacaksınız. Kısa yolculukları sevdiğiniz kişiyle yapabilirsiniz ve anlaşma sağlayabilirsiniz.

BOĞA

Fikirlerinizi zihninizi iş hayatınızdaki projeler, iş hayatınızla, toplumsal hayatınızdaki ilerlemelere dair planlarınızla meşgul olmaya başlayacaksınız. Neler yapabileceğinizi görmek istiyorsunuz. Maddi kazançlar için çalıştığınız kişilerle hedeflerinizi birleştirmek adına planlar yaparak geçirebilirsiniz pazar gününüzü.

İKİZLER

Kariyerinize de yardımcı olan yeni konular ilginizi çekmeye başlıyor. Araştırma için uygun bir döneme giriyorsunuz. Seyahatler planlayabilir, bir konuda bilgilenmek için görüşmeler ayarlayıp bağlantılar kurabilirsiniz. Kafanıza takılan bir konuda arkadaşlarınızla etrafınızla tartışarak sorgulayarak sohbetler yapabilirsiniz. Kendi hedef ve isteklerinize ne kadar yakınlar bu konuda değerlendirme yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlerinizde başkalarınız averdiğiniz destek ve sizing başkalarınızdan aldığınız destekler üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz. Başkalarına bağlı çalışma, paylaşım konularında kendi içinizdeki isteklere cevap verebilecek kişilerle anlamanız gerektiğini düşünebilir ve planlayabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerin sizi iş hayatınız toplumsal hayatınıza dair heyecanlandırması, sizin de mücadele edeceğiniz eve ait, yapmak istediklerinize ait konularda tek başınıza düşünmenizi sağlayacak.

ASLAN

İlişkileriniz içersinde konuşmaya, görüşlerinizi paylaşmaya, ortaklıklar için anlaşmalar planlamaya ve çeşitli ikili görüşmeler yapmaya başlayacaksınız. Karşınızdaki kişilerle doğrudan, gerçekte ne söylenmesi gerekiyorsa o şekilde konuşmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bulunacağınız faaliyetler sizi heyecanlandıracak. Ortaklıklara dair bilgiler toplamanız ve yoğun iletişimde bulunacağınız birgün geçirmeniz mümkün.

BAŞAK

İş ortamınıza, sağlığınıza ait, iş yapış şekillerinizle ilgili ve de gündelik hayatınızda daha araştırmacı, yenilikleri keşfetmeye çalışan, çalıştığınız, gün içinde birlikte olduğunuz kişilere yardım etmek amacıyla konuşarak karşılıklı ihtiyaçları belirleyeceğiniz bir moda girmeye başlıyorsunuz. Belki alacağınız hizmet görevi araştırma olabilir. Bu da sizin ortaklıklarınıza bakış açınıza yeni bir soluk getirecek ve kariyer açısından sizi heyecanlandıracak. Maddi konularda ise ortaklaia kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ

Ev konularından kafanızı kaldırıp biraz da kendinizi memnun edecek okuma yazma, kendinizi ifade etme, başkalarının ihtiyaçlarına kulak vererek zaman geçirmeye kendi ruhunuzu tatmin etmeye başlayacaksınız. Vaktinizin bir kısmını yeni birşeyler öğrenmeye ayırmak isteyebilirsiniz. Profesyonellikten zevk almaya doğru kayabilirsiniz. Eşinizle, birlikte olduğunuz kişiyle ilgilenebilir, bilgilenebileceğiniz yerleri gezebilirsiniz. Plan program yapmak için uygun bir gün.

AKREP

Ailenizle, beraber yaşadığınız kişilerle, yaşam alanınıza gelen kişiler veya içsel olarak düşündekilerinizle ilgili sorgulama, araştırma, keşfetme moduna girebilirsiniz. Ailenizde çözmeniz gerekenler hakkında konuşmalar ve kendi istediklerinizi direkt söyleme cesaretiniz var. Ortaklaşa iş yaptığınız kişiler kuruluşlardan gelecek iyi haberler sizi heyecanlandırabilir.

YAY

Komşularınızla görüşeceğiniz, kardeşlerinizden haberlerin geleceği bir dönem ve yakın çevrenizle daha fazla ilgileneceksizniz, istediğiniz gibi bir çevre yaratma konusunda çabalarınız olacak, iletişimde hızlanma, sunumlar, araştırmalar var ve de en önemlisi eğitimle ilgili girişimlerde bulunmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlar ve gruplar içersinde bugün sizinle olmak isteyen kendinizi Kabul ettirmekte zorlanmayacağınız bir gün.

OĞLAK

Ticaret yapmayı düşünmeye başlayabilirsiniz. Değer verdiğiniz konularda, maddi açısdan size destek olacak konularda, sahip olmak istediğiniz valıklar hakkında planlar yapmaya başlayacaksınız. İstediğiniz şekilde gelirlerinizi yönlendirebilirsiniz. Kazançlarınız ve bütçeniz hakkında düşünmeye başlıyorsunuz. Ancak planlarınızda uzak bağlantılar varsa seyahat yapmanız gerekebilir. İş ortamınızla ilgili, rutin faaliyetlerinizdeki değişimler iş ve toplumsal hayatınızdaki mücadelelere destek olacak.

KOVA

Kendinizi objektif bakış açısıyla değerlendireceğiniz, ihtiyaçlarınızı etrafınıza anlatabileceğiniz, dışadönük haliniz canlanmanızı sağlayacak. Ne diyorsanız o şekilde sizi algılayacaklar. Hayatınıza birden fazla konu girecek ve sizi meşgul etmeye başlayacak. Önceden kendi başınıza hazırlık yaptığınız, sizi düşündüren konuları artık dış dünyaya anlatabilirsiniz. Seyahat düşüncelerinizi de uygulamaya koyabileceksiniz.Özel hayatınızda iletişiminiz artıyor.

BALIK

Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bir sure dışa açmak yerine kendi kendinize tartabilir, yazabilirsiniz. Zamanı geldiğinde de paylaşmaya başlayacaksınız. Hazırlık dönemine gireceksiniz. Bir konuda çalışmanız kendi kendinize kalmanızı gerektirebilir. Araştırmalarınız da gizli olacaktır. Henüz yüzleşmek istemediğiniz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili ortaklaşa durumlar hakkında aileyle ortak fikirlere ulaşabilirsiniz.