12 Mart Çarşamba Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Güne enerjiyle başlayacaksınız. Kendi isteklerinizi yapmak isteyebilirsiniz ancak gruplar içersinde kurduğunuz ilişkiler sizi meşgul edebilir.

BOĞA

Evinizle işiniz arasında kalabileceğiniz bir gün. Evde işlerinizi halletmek ve ailenize ilgi göstermek isterken iş hayatınızla ilgili kişilerle görüşmeleriniz sizi alıkoyabilir.

İKİZLER

Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz ancak karşınızda herşeye farklı bakan kişiler var. Arada kalabilirsiniz. Çok zorlamayın.

YENGEÇ

Maddi konularla ilgili kendinize fazla güveniyorsunuz. Ortaklaşa yatırımlarda diğerlerinin istekleri sizin isteklerinizi yavaşlatabilir. İstekleriniz konusunda ısrarcı olmayın.

ASLAN

Etrafınızla ilgileneceğiniz yoğun bir gün olabilir. Herkes sizinle olmak isteyebilir ancak sevdiğiniz kişi de sizden ilgi bekliyor olacak. Arada kalmanız mümkün.

BAŞAK

Kendi başınıza kalmak isterken bazı kişilerin size ihtiyacı olabilir. İş ortamınızda görüşmeniz gereken kişiler olabilir. Kendinizi kapatmamanızda fayda var.

TERAZİ

Gruplarla hareket etmek istyerken, bazı organizasyonlara katılmak isterken, özel hayatınızda size dertlerini anlatmak isteyen, görüşmek isteyen kişilerle birlikte olmanız gerekebilir.

AKREP

İş hayatınızda enerjik olacaksınız. Kendi dediklerinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Toplumsal faaliyetlere girebilirsiniz. Ancak eviniz ailenizle ilgili kişiler de sizden ilgi bekleyeceklerdir.

YAY

Kendi planlarınızı uygulamak, sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek, kendi gelişiminiz için çeşitli ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak bilgi alabileceğiniz, görüşmeler yapmanız gereken kişiler olabilir. Ya da varsa kardeşleriniz sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir.

OĞLAK

İstediğiniz başkalarıyla yapılan işlerle ilgilenmek olabilir. Bu konuda başkalarını ikna edebileceğiniz enerjiniz var ancak kendi maddi konularınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

KOVA

Bugün karşınızdaki kişileri şımartabilecek enerjiniz var. Ya da sizing ilginize ihtiyaç duyan kişiyle ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak sizi arayan ve birçok yere davet eden kişiler sizi meşgul edebilirler.

BALIK

Birçok işinizi halletmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız ortamla ilgili konularda yapacağınız işler olabilir ancak bazı görüşmeler konusunda veya sadece sizin bildiğiniz bir kişi ile ilgili zaman harcamanız mümkün.

gamze avcu