12 Aralık 2013 burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yabancı veya uzak yollardan misafiriniz gelebilir. Evinizde kalabalıklar artabilir. İşinizle ilgili acele ettiğiniz konularda size yardımcı olmak istemeyen birisi olabilir. Evinizle ilgili yatırım var ise bugün beklentilerinizi yüksek tutmayın.

BOĞA

Ortaklaşa işlerde bugün beklentinizi yüksek tutmanız sizi hayalkırıklığına uğratabilir, sonuç alamayabilirsiniz. Konuştuğunuz planlar üzerinde değişiklik yapmak için bazı bağlantılar kurmanız gerekebilir. Hukuksal kişiler bunlardan biri olabilir.

İKİZLER

Anlaşmalarınızla ilgili bugün beklentilerinizi abartmayın. Başka bir fırsat bekleyin. Bu konuda ortaklaşa iş yaptığınız bağlı bulunduğunuz kuruluşlardan size değişiklik istekleri gelebilir. Siz de bu durumda kendinizi biraz dışlanmış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

İş hayatınızla ilgili heyecanınız sebebiyle beklentiniz iyimserliğiniz biraz fazla olabilir. Bağlantıda olduğunuz kişi sizi cesaretiniz konusunda zorlayabilir. Bağlantılı olduğunuz kişiyle ilgili çekinceleriniz olabilir çünkü o kişi geleneksel davranıyor olabilir.

ASLAN

Sizin sunduğunuz bilgi, bakış açısı konusunda sizi zorlamaları, onlar hakkında zor beğenen kişiler olduklarını düşünmenize sebep olabilirler. Sizi zorlayan kişilerle konuları alttan almanız sizin başka fırsatları yakalamanız için yararlı olacaktır.

BAŞAK

Yine arkadaşlarınıza veya içinde bulunduğunuz gruplara bağımlı kaldınız. İstediğiniz özel faaliyetleri görüşmeleri yapamayabilirsiniz. Yine de gününüzün hareketli geçmesi sizi şikayet etmekten kurtaraktır. Zevaldığınız konular için yarını beklemenizde fayda var.

TERAZİ

İş hayatınızdaki beklentileriniz ortak veya anlaşma yaptığınız kişiye bakılırsa yüksek kalıyor. Onlar da sizden bugün fazlasını bekliyorlar. İşinizle ilgili istediğiniz akışı sağlayamayabilirsiniz. Bu durum evinize de yansıyabilir. Ailenizdekiler size eleştirel yaklaşabilirler.

AKREP

Sizi rahatlatacak harcamalarınız için beklentileriniz yüksek olabilir. Haber alacağınız danışacağınız kişiler sizin isteklerinizi tekrar gözden geçirmenizi, küçültmenizi isteyebilirler. Yurtdığı seyahat planlarınızla ilgili aksama yaşabilirsiniz.

YAY

Yatırım yapacağınız bir konunun maddi olarak sizi zorlaması mümkün. Bu sizin için risk oluşturabilir. Alacaklarınızın, yatırımlarınızın değerini ederini tekrar araştırmanız gerekebilir.

OĞLAK

Evinizdeki hareket, terslikler sizing görüşmelerinizi zora sokabilir. Karşınızdaki kişilerden beklentilerinizi bugün kısıtlı tutmanızda fayda var. İlişki kurmak istediğiniz kişilere ulaşamayabilirsiniz.

KOVA

Bulunduğunuz gruplar içersinde size yardımcı olanlar olabilir ancak bugün hiçbir işe yetişemeyebilirsiniz. Sizin farkında olmadığınız konularla kişilerle ilgili problemler düzeltmeler çıkabilir.

BALIK

Arkadaşlarınızla maddi konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Bu durumlar sosyal hayatınız veya özel hayatınızda sizin de beklediğiniz bir konunun ertelenmesine sebep olabilir. Maddi konularda risk almamanız daha doğru olur.