11 Şubat 2014, Salı burç yorumları

Sizi bugün neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İçsel güvenlik istediğiniz, ilgi beklediğiniz birgün olabilir. Etrafınızdan ilgi bekliyorsunuz. İş hayatınızdaki ilişkiler ve baskılar sizi yoruyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi ve grupsal faaliyetlerde kendinizi rahatlatmak isterdiniz ama ortaklaşa işler veya bağlı olduğunuz yerdeki sorumluluklar sizi rahat bırakmıyor.

BOĞA

Çalışmalarınızda günlük işlerinizde ilerlemek istiyorsunuz ancak bazı konular ve bağlantı kurduğunuz kişiler sizi zorlayabilir. İş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda bazı faaliyetlerinizi yapmak isteseniz de ilişkilerinizle ilgili bazı sorumluluklarınız sizin kendi isteklerinizi yapmanıza engel olabilir.

İKİZLER

Kendi gelir kaynaklarınızla ilgilenmek, başka kaynaklar bulmak için çalışmalar yapmak istiyorsunuz, mevcut digger kaynaklarla ilgili sizi zorlayan durumlar var. İş ortamınızdaki, gündelik hayatınızdaki işler sizin kendi planlarınızı, kafanızdaki faaliyetleri yapmanızı kısıtlıyor olabilir.

YENGEÇ

Siz kendinizle ilgilenmek isterken karşınızdaki kişiler sizi başka konularda meşgul ediyor, zorluyor olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili başka planlarınız var ancak kendi yeteneklerinizi kullanarak yaptığınız işlerle ilgili durumlar sizi kısıtlayabilir bugün.

ASLAN

Kendi başınıza halletmek istediğiniz işlerinizi, bazı kişiler sebebiyle yapmak için zaman bulamayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili konularda kendinizi göstermek ve anlaşma yoluna gitmek istiyorsunuz ancak evinize veya ailevi konulara dair kısıtlamalar sizi rahat bırakmayabilir.

BAŞAK

Özel hayatınızda bazı ilişkiler sizi zorluyor ve grupsal çalışmalar veya arkadaşlarınızla ilgili konularda kendi beklentilerinizi yapmak için vakit bulamıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza güvenme isteğinize özel hayatınızdaki kişiler engel oluyor olabilir. İş ortamınızda rahat olmak, kendi başınıza birşeyler yapmak isterken, yapmanız gereken günlük işlere dair sorumluluklar sizi kısıtlayabilir.

TERAZİ

Evdeki problemler, bazı kişilerle ilişkiler sizi zorlayabilir. İş hayatınızda, toplumsal hayatınızda beklentlerinizin gerçekleşmesini bekliyorsunuz. Özel hayatınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz. Ancak maddi konularla ilgili yerine getirmeniz gereken sorumluluklar sizi bugün kısıtlayabilir.

AKREP

Yurt dışı planları yapmış olabilir veya yapacak olabilirsiniz ancak mevcut işleriniz buna zaman vermeyebilir veya yakın çevrenizdeki kişiler istemeyebilir. Evinizde kalmak sizin için iyi olabilir diye düşünürken diğer yanda sorumluluklarınız var ve planlarınızı ertelemeyi isteyip istemediğinizi düşüneceksiniz.

YAY

Maddi konularda sizi zorlasa da ortaklaşa işlerinize dair daha ılımlı olabileceksiniz. Konuşmalar, görüşmeler yapmak istiyorsunuz ve işleriniz yoğun ancak kendizi bazı konuları paylaşmak konusunda kısıtladığınız için tek başınıza başa çıkmaya çalışacaksınız.

OĞLAK

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ancak yine de karşınızdaki kişilerin beklentileri ile ilgili iyimser olabilecek ve yapmayı düşüneceksiniz. Maddi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak grupsal faaliyetler, geleceğe dönük sorumluluklar sizin fazla açılmanıza izin vermeyebilir.

KOVA

Bazı konularda fazla kontrollü olmanız ilişkilerinizi de zorlaştırıyor. Ancak iş ortamnızdaki beklentileri gerçekleştireceksiniz. Dışadönük birgün geçirmenize ve sosyalleşme ihtiyacı içinde olmanıza ragmen iş hayatınıza dair sorumluluklar sizi meşgul edebilir.

BALIK

Arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili konular sizi zorluyor. Kendinize vakit ayırmayı başaracaksınız. Kendi başınıza kalıp çalışmalar yapmak istiyorsunuz ancak herkesle paylaşmanız gereken işler ve sorumluluklar var ve vaktinizi kısıtlayabilir.