11 Aralık 2013 burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

http://twitter.com/astrologiae

KOÇ

Farklı fikirlerinizi herkesin dilinizden anlayacağı şekilde anlatabilirsiniz. Heyecan duyacağınız konuları uygulamaya başlamak için harekete geçebilirsiniz. Ancak otorite gördüşünüz kişilerle tartışmayın, hareket kabiliyetinizi kısıtlayabilirler. Size yaptırmak istediklerine sıcak bakmayabilirsiniz.

BOĞA

Birileriyle ortaklaşa yapmak istediğiniz şeyler üzerinden anlaşacaksınız ya da anlaşacağınızı düşünüyorsunuz. Bu konu sizin için henüz gizli çünkü size yapmak istedikleriniz konusuna sizi manipule etmek isteyenler olabilir. Bu kişiler işyerinizden olabilir. Konunun tamamını öğrenmeden adım atarsanız sizin için problem olabilir.

İKİZLER

Prensipte ortaklık yaptığınız kişiyle anlaştınız aynı fikirdesiniz. Heyecanlanarak harekete geçebilirsiniz ancak son anda bazı düzeltmeler gerekebilir. Tartışmanız fayda getirmez onların istediği şartları da uygulamanızı isteyebilirler. Bugün imza atmasanız iyi olur.

YENGEÇ

İş hayatınızla ilgili heyecan duyacağınız gelişmeler, iş ortamınıza dair haberler duyabilirsiniz. Ancak biraz beklemenizde fayda var. Ortağınız, ilişkide olduğunuz veya size karşı olan birisi sizi bu konumlardan durumlardan alıkoymaya çalışabilir. Bu konuyla ilgili Cuma gününü bekleyin.

ASLAN

Akademik eğitim, uzak seyahatler, kendi fikirlerinizi herkesle paylaşabileceğiniz ortamların yaratılması konusunda heyecan duyacağınız, sabırsız olacağınız bir durum gerçekleşebilir. Ancak henüz harekete geçmek için acele etmemelisiniz. Karşınıza sizinle çalışacak kişilerden, müşterilerden kaynaklanan problemler yeni istekler çıkabilir. Onları da bu düşüncelerinize katmalısınız.

BAŞAK

Yatırımlarınızla ilgili girişimleri planlamış olabilirsiniz. Ortaklaşa faaliyetlerde bulunduğunuz kişilerin sizin fikirlerinize katıldığını düşünebilirsiniz. Harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz ancak özel hayatınızdaki bazı gecikmeler, engellemeler sizin bugün atacağınız adımları ertelemenize sebep olabilir.

TERAZİ

Ortaklık yapacağınız kişilerden alacağınız bilgiler sizi harekete geçirebilir. Yapmak istediklerinizi belirlediğinizi düşünürken eviniz ailenizle ilgili problemler adım atmanıza engel olabilirler. Bugün için ortaklık, anlaşma veya danışmanlık konularını gerçekleştiremeyebilirsiniz.

AKREP

İş ortamınızla ilgili veya gündelik hayatınızı kolaylaştıracak yenilikler için yapmak istediğiniz değişiklikler, yatırımlar sizi heyecanlandıracak. Çeşitli fırsatlar yakalamış olsanız da harcama yapmadan önce danışmanız gereken kişilere sormazsanız sonrasında zor durumda kalabilirsiniz.

YAY

Yeni bir hobiye başlamak için görüşmeler yapacaksınız. Özel zevkleriniz için konuşabilirsiniz veya sosyal hayatınızda bir faaliyete katılıp çeşitli kişilerle fikir alışverişinde bulunacaksınız. Yapacağınız özel faaliyet için heyecanla harekete geçebilirsiniz ancak girişimler için biraz beklemenizde ve maliyeti hakkında bilgi edinmenizde fayda var. Birkaç güne çözebilirsiniz.

OĞLAK

Yeni bir eve taşındıysanız vet üm problemleri çözdüğünüzü düşünürken, planlarınızda olmayan tamirat işleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili değişimler sizi heyecanlandıracak ancak sizi zora sokacak, sabır göstermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

KOVA

Yazışmalarınız haberleşmelerinizin yoğun olduğu birgün ve tek bir kişi değil gruplarla beraber çalışıyor olabilirsiniz. Grupların içersinde sizin bilmediğiniz ancak sizi yavaşlatan gizli konular açığa çıkabilir. Çalıştığınız gruplarla ilgili yeniden düzenlemelr yapmanız gerekebilir.

BALIK

Maddi konularda yaptığınız çalışmalarla kazanç elde edeceğinizi düşünüyorsunuz. Sunumlarınızı da beğenmiş olabilirler ancak işin yapılması ile ilgili dönemde olacaklar konusunda sizi zorlayan, kabul etmek istemeyen kişiler olabilir. Bir süre beklemenizde fayda var.