11 – 17 Temmuz 2016, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Aile içersindeki kararlar veya konuşmalar sonucunda ne yapacağınız konusunda kararsız kalabilir huzursuz olabilirsiniz. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Zevkleriniz veya varsa çocuklarınızla ilgili planlarınız sizi memnun edecektir. Kendinizi ifade ederken başkalarının hayranlığını kazanabilirsiniz. Çalışma şartlarınızla ilgili konuları evinizden de halledebileceksiniz ancak eksiklikler de olacaktır. Ortaklaşa işlerinizle ilgili anlaşmaları kendi isteklerinize göre düzenleyebilirsiniz.

BOĞA

Yakın çevrenizle olan yakınlığınız başkalarını husursuz edebilir ancak farkında olmayabilirsiniz. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Eviniz aileniz daha çok vaktinizi almaya başlayabilir. Evinizde keyif alacağınız zamanlar geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizde kurduğunuz ilişkiler kendinizi göstermek istediğiniz konularda sizi destekleyecek kişilerle olacaktır. İlişkilerinizde karşınızdakileri ikna edebileceğiniz konuma geleceksiniz.

İKİZLER

Maddi konulardaki anlaşmalarınız gruplar içersindeki konumunuzu etkileyerek sizi huzursuz edebilir. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Yakın çevrenize veya yeni konulara ilginiz artacak. Kısa yolculuklarda çeşitli kişilerle görüşmelerinizde kendinizi göstereceksiniz. Çalıştığınız şartlarla ilgili düzenlemeler ortaklaşa işlerinizi istediğiniz gibi organize etmenizi sağlayacaktır. Maddi konularla ilgilenmeniz ve kazanmak istediğiniz gelir miktarını yaptığınız işlerle gerçekleştirebileceksiniz.

YENGEÇ

Kendinizi göstermek veya kendinizle ilgilenme isteğiniz iş hayatınızla ilgili konularda sizi huzursuz edebilir. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Maddi konularla ilgili olumlu konuşmalar yapabilirsiniz. Söylemlerinizle kazanç elde edebilirsiniz. Hoşlandığınız kişiyle aranızı düzeltmeniz sizi mutlu edecektir. Yakınlarınızda olabilir takip ederseniz görüşmelerinizde anlamlı şeyler paylaşabilirsiniz. İsteklerinizi hoşlandığınız kişiyle paylaşabilir zevklerinizle ilgili faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN

Kendinize dönük değerlendirmeler, kendinizle başbaşa zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Merkür ve venüs aslan burcunuza geçiyor. Bu dönemde kendinizi daha iyi hissedecek sosyal yönden girişken olacaksınız. Söylemleriniz iddalı olabilir. Başkalarının fikirleri sizi huzursuz edebilir ancak karşı çıkamayabilirsiniz. Aile içersinde beklentilerinizi gerçekleştireceksiniz. Maddi konularda kazanç yollarını ve fırsatlarını aileniz yardımıyla yakalabilirsiniz.

BAŞAK

Gruplar içindeki konumunuz ve sosyal faaliyetleriniz ortaklaşa işlerinizde başkalarını huzursuz edebilir. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Kendi içinizde kendinizle ilgili keşifleriniz olabilir. İlişkilerinizi değerlendireceğiniz bir dönem olabilir. Herkesi etkileyeceğiniz ifadelerle yazılar yazabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle yapacağınız faaliyetlerle kendinizi göstereceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplar ve organizasyonlarda ilgilenmek istediğiniz konularla ilgili fırsatlarla karşılaşacaksınız.

TERAZİ

Toplumsal veya iş hayatınızda beğenilmeniz ilişkilerinizde husursuzluk yaratabilir. Ancak maddi kazançlar sağlamanıza destek olacaktır. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Sosyal gruplar içersine girebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya organizasyonlar içersinde övgüler alabilirsiniz. Yeni ilişkiler kuracağınız gruplar içerisine gireceksiniz. Maddi konularda kazançlarınız aile içersindeki zorluklar için fırsat olacaktır.

AKREP

Yurtdışı seyahatleriniz, yabancılarla olan bağlantılarınız sizi memnun edecektir ancak işleriniz, çalıştığınız şartlarla ilgili konular sizi huzursuz edebilir. Hareketli ve kendi gelişiminize oldukça faydalı planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Toplumsal ve iş hayatınızda ön plana geçebilirsiniz. Sizi tanıyacaklar, kendinizi ifade ederken etkileyici olacaksınız. Övgüler alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

YAY

Ortaklaşa işlerinizde yapacağınız anlaşmalar yatırımlarınızı arttırmanıza yardımcı olacaktır. Risk almanız sizi huzursuz edebilir. Aldığınız risklerle ilgili kendi içinizde mücadele verme gücünü bulacaksınız. İş hayatınızda yaşadığınız zorlukları maddi kazanca çevirmenin yollarını bulacaksınız. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Yurtdışı bağlantılar kurabilir, uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. Kendi gelişiminizle ilgili kişilerle karşılaşacaksınız.

OĞLAK

İlişkilerinizle ilgili olumlu bir dönem geçiriyorsunuz ancak yerinizin yurdunuzun değişken olması sizi huzursuz ediyor olabilir. İlişkilerinizle ilgili olumlu dönem istdiğiniz gruplar ve organizasyonlar içerisinde yer almanıza yardımcı olacaktır. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklar veya yetırımlar konusunda tüyolar alabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Kalıcı teklifler söz konusu olabilir.

KOVA

Çalıştığınız kişiler veya konularla ilgili aldığınız destek ilişkilerinizi de düzeltecektir. Ancak yeni konularla ilgilenerek risk alıyor olabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili iş hayatınızda verdiğiniz mücade size olumlu getiriler sunacaktır. İş hayatınızda atacağınız adımlar ortaklaşa işlerde fırsatlar sunabilir, yatırımlar konusunda size kazanç getirebilecek şartları sağlayabilir. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. İlişkilerinizde iyileşmelerin olacağı veya karşınızdaki kişiyi etkileyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

BALIK

Özel zevkleriniz veya varsa çocuklarınızla ilgili konular maddi açıdan sizi zorlayabilir. Ancak kendi gelişiminize, kendinizi de göstermenize olanak tanıyacak zevklerinizi, özelliklerinizi, yeteneklerinizi göstermeniz harcama yapmanıza değecektir. Merkür ve venüs aslan burcuna geçiyor. Çalıştığınız konular ve kişilerle ilgili kendinizi iyi hissedeceğiniz, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi göstermeniz gruplar içersindeki konumunuzu güçlendirecektir.

Gamze Avcu