11-17 Mayıs 2015 haftalık burç yorumları

Yılın 20. haftasında sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yakın çevrenizdeki faaliyetler, varsa eğitim konularında girişimler, kardeş veya yakınlarınızla ilgili konular hızlanıyor. Mars ikizler burcuna geçiş yapıyor. Kısa yolculuklar artacaktır bu hafta. Yabancılarla olan bağlantılarınız, yurtdışı işleriniz hareketlerinizi veya yeni konular hakkında yapmak istediklerinizi duraklatabilir. Yeni konularla ilgili istek ve arzularınızı frenlemeniz gerekebilir. Ancak siz kendinizi kısıtlanmış hissetmek yerine faaliyetlerinizi sonra gerçekleştirmek üzere planlayacaksınız. Haftasonu evinizde keyifli vakit geçirebilir ve hayal ettiğiniz huzuru bulabilirsiniz.

BOĞA

Bir süredir sizi hareketlendiren, faaliyetlerinizi devam ettirmenize destek olan mars bu hafta ikizler burcuna geçiyor. Maddi konularda girişimleriniz hızlanabilir, bir çok yerden bilgi edinebilirsiniz ancak iyice araştırmadan harekete geçmeyin. Yatırımlar ve başka kaynaklardan, ortaklaşa işlerden gelecek olan maddi imkanlar bu hafta sizi zorlayabilir. Gelir kaynaklarınızı oluşturmak için ailenizden destek alabilir ve öncelikle araştırmalarınızı yapabilir, planlarınızı oluşturabilirsiniz. Haftasonu yakın çevrenizde tanışacağınız kişiler sosyal gruplar içersinde sanatsal faaliyetleri getirebilir. Aşkı yakın çevrenizde bulabilirsiniz.

İKİZLER

Mars 25 hazirana kadar kalmak üzere salı burcunuza giriş yapıyor. Sizi oldukça hareketli günler bekliyor. Etrafınızda yapmayı arzu ettiğiniz birçok konuda faaliyete geçebilir, işlerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta yönetici gezegeniniz de burcunuzda yeraldığı için görüşmeler oldukça fazla olabilir. Hep anlatacak, bilgi alacak ve vereceksiniz. Spor yapabileceğiniz bir hafta olacaktır. Zihinsel faaliyetler ön planda. Yapmayı arzu ettiğiniz faaliyetlerle ilgili ikili ilişkiler sizi duraklatabilir. Bir takım kısıtlamalar veya engeller çıkarabilir karşınızdaki kişiler. Ancak yeni konularınızla ilgili, yakın çevrenizdeki kişilerin desteğiyle derdinizi doğru anlatarak ikna edici olacaksınız. Haftasonu maddi imkanlarınız veya harcamalarınız toplumsal faaliyetleriniz için gerekli olacaktır. Zevk aldığınız konularla ilgili harcamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Salı mars ikizler burcuna geçiyor. Kendinizi rehabilitee edeceğiniz, istek ve arzularınızı bir süre arka planda geliştireceğiniz, yazı yazmanız için uygun bir dönem olacaktır. Zihinsel çalışmalar ve araştırmalar yapabilirsiniz. Arka planda çalışmalarınızı hazırlayabilirsiniz. Merkür de ikizler burcunda bu hafta sizin için planlar yapmak daha kolay olacaktır. İş ve çalıştığınız konular, ortamınız veya sağlık konularındaki zorluklarınız hareketinizi engelleyebilir ve geçmişten gelen konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Haftasonu yabancılar, başka kültürler veya kendi gelişiminizle ilgili kişilerle tanışabilir veya sanatsal faaliyetlerin de olduğu faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Su olan yerlerde bulunmanız keyif katacak ve kendinizi huzur içinde hissedeceksiniz.

ASLAN

İş hayatınızda son dakika çıkan sorunlar, ağır hareket eden işleriniz bu hafta hızlanıyor. Mars salı ikizler burcuna geçiyor. Sosyal ortamlar, arkadaşlarınızla faaliyetler, görüşmeler, gruplar içersinde zihinsel faaliyetler, organizasyonları yönetmeniz için çok uygun bir dönem olacaktır. Bireysel isteklerinizi ve kendinizle ilgili yapmak istediğiniz konular sizi gruplar içersinde zora sokabilir. Kısıtlanmış hissedebilir, istediğiniz gibi ilerlemediğini düşünebilirsiniz. Ancak gruplar içersinde iyimser ve olumlu olursanız coşkunuzu etrafınıza da aşılayarak bu zorlukları aşabileceksiniz. Haftasonu bir takım ortaklaşa işleriniz, bazı fedakarlıklarınız konusunda beklenmedik destekler alabileceğinizi göreceksiniz.

BAŞAK

İş ve toplumsal hayatınızda hareketlenme, görüşmeler, faaliyetler, girişimler, bilgi edinme, paylaşma gibi zihinsel aktiviteleriniz hızlanıyor. Mars salı ikizler burcuna geçiş yapıyor. İş veya toplumsal hayatınızda söylediklerinizi, istek ve arzularınızı dinletmek, ele almak ve faaliyetlere başlamanız için uygun bir dönem olacaktır. Görüşme trafiğinizin artışından yorulabilirsiniz bile. Eviniz veya ailenizle ilgili konular sizin sosyal ve toplumsal yaşamınıza ayıracağınız vakti bir süre kısıtlayabilir bu hafta. Gerçekleştirmek istediğiniz faaliyet, araştırma, sunum gibi konuları planlarsanız sizin için sorun olmayacaktır. Haftasonu birlikte olduğunuz kişiyle özel ve zevkli anlar geçirebilir ve arkadaşlarınızla beraber sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında kendinizi adayabileceğinizi düşündüğünüz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ

Yurtdışı seyahatleriniz, yabancılarla bağlantılarınız, kendi gelişiminiz için gerçekleştirmek istediğiniz faaliyetler sizi meşgul etmeye başlıyor. Mars salı ikizler burcuna geçiş yapıyor. Kurduğunuz bağlantılar veya uzak kişilerle olan faaliyetlerinizde bu hafta bazı konularda kısıtlanabilirsiniz. Yolunda gitmediğini düşündüğünüz konularda gruplar içersinde destek alabileceğiniz kişiler olacaktır. Varsa akademik konular hukuksal faaliyetler de bir süre gündeminizde olabilir. Kuracağınız uzak bağlantılarda ticaret veya anlaşmaları yapabilirsiniz bu hafta. İş yerinizde, çalıştığınız kişilerle ilgili fedakarlıklar konusunda size yardımcı olacak kişiler olacaktır. Haftasonu toplumsal yaşamınızda zevk alacağınız, göz önünde olacağınız ve yeni ilişkiler kuracağınız davetlere katılmanızda fayda var.

AKREP

Mars salı ikizler burcuna geçiş yapıyor. Başka kaynaklar, ortaklaşa işler, yatırımlar bu dönemde artacaktır. Bu hafta yatırım fırsatlarını araştırabilir, faaliyetlerinizde, girişimlerinizde zihinsel olarak paylaşımda bulunmak istediğiniz konular olabilir. Ortaklaşa hareket etmek isteyeceksiniz bir süre. Gelir kaynaklarınızla ilgili kısıtlamalar size yatırımlarınızda sorun çıkartabilir veya maddi konularda başka kaynaklarla ilgili istediğiniz şekilde harekete geçemediğinizi düşünebilirsiniz. İş hayatınızda elde ettiğiniz yükseliş veya yanınızda duran kişiler aracılığıyla başka kaynaklarla ilgili sorunları daha kolay çözeceksiniz. Haftasonu yurtdışı seyahatlerinizden zevk alacaksınız. Faaliyetleriniz sevdiğiniz kişiyle beraber olabilir veya yabancıları da kapsayan ortamlarda istediğiniz aşkı bulacaksınız.

YAY

İlişkilerinizde bu hafta karşılıklı zihinsel faaliyetleriniz artabilir. İsteklerinizi birlikte olduğunuz kişiyle, ortağınızla, danıştığınız kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zihinsel olarak baskın olabilirsiniz. Ortak arıyorsanız bu hafta anlaşabileceğiniz birisi çıkacaktır karşınıza. Ortaklığınızı açıklayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde faaliyetlerinizi kendi kurallarınızla kısıtlama koyma eğiliminiz olabilir. Hayatınıza istemediğiniz kişi ve konuları almamak adına karşılaştığınız kişilerle zihinsel olarak tartışma ortamları olabilir. Ancak güvendiğiniz ve fikirlerine değer verdiğiniz kişilere danışabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Haftasonu ailenizle veya paylaşımlarda bulunduğunuz kişilerle zevk alacağınız faaliyetler olabilir.

OĞLAK

İş ortamınız, çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili faaliyetleriniz, görüşmeleriniz artıyor. Gündelik işleriniz bitmiyor gibi gelebilir. Mars salı ikizler burcuna geçiş yapıyor. Daha fazla çalışabilir ve koşturmalar haberleşmeler olacaktır. Zihniniz sizi yorabilir bu dönemde. Bu hafta sağlık konularında kendinizi zorlayacak noktalara gelirseniz tedavi gerekebilir. İşlerinizle veya müşterilerinizle ilgili konularda sizi kısıtlayan düşünceler içersinde girebilir ve hiçbir şeyi yeterli görmeyebilirsiniz. Bu konuda eşinizin kaynaklarından faydalanabilir, işlerinizi sizinle paylaşacak destek kişiler veya ortamlar bulabilirsiniz. Haftasonu yakın çevrenizde aşkı bulacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizde, su kenarlarına yapacağınız kısa yolculuklarda karşınızdaki kişilerin nezaketi size keyif verecektir.

KOVA

Özel hayatınız hareketleniyor. Mars salı ikizler burcuna geçiyor. Faaliyetleriniz içersinde hareketli sporlar olabilir ve bu dönemde elle gerçekleştireceğiniz hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarda faaliyetleriniz artacaktır. Zihinsel açıdan bireysel gelişiminizi sağlayacak konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bireysel zevklerinizi ve isteklerinizi yapma konusunda gruplar içersindeki sorumluluklarınız veya konumunuz sizi duraksatabilir bu hafta. Ancak ikili ilişkileriniz aracılığıyla vaktinizi ve isteklerinizi organize edebileceksiniz. Haftasonu

BALIK

Mars salı ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde evinizde faaliyetler, tamiratlar, görüşmeler ve de aile içersinde zihinsel olarak paylaşımlar artacaktır. Yaşamsal alanınız sizi yorabilir. İş ve toplumsal hayatınızda aldığınız sorumluluk ve yükler evinizle veya ailenizle ilgilenmeniz konusunda zorluklar getirebilir bu hafta. Vaktinizi ail eve iş arasında ayarlamanız gerekebilir. Çalıştığınız kişiler veya müşterilerinizin desteği ile bu konuda zorlukları aşabileceksiniz. Haftasonu varsa çocuklarınızla görsel faaliyetler sizi memnun edecektir. Özel zevklerinizle ilgili faaliyetler, aşk ile ilgili aldığınız sinyaller hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

Gamze Avcu