11-17 Ağustos 2014 burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta kendinizle ilgili konularda daha faal olabilirsiniz. Hafta başında yeteneklerinizle ilgili, kendinizle ilgili ilişkilerinizi ilgilendiren yapmak istediklerinizle ilgili sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili ilerleme sağlayacaksınız. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda fark edileceksiniz. Büyük bir aşk yaşama şansınız oldukça yüksek olacak, değerlendirmenizde, etrafınıza bakınmanızda fayda var. Zevk aldığınız konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeteneklerinizle ve çekiciliğinizle parlayabilirsiniz. Lüks hayatınızın parçası olabilir. Çarşambadan sonra sosyal faaliyetleriniz artıyor. Hayattan zevk alacaksınız. İlişkilerinizde ayrılık varsa birleşme olabilir. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Ayaklarınız yere basacak ve maddi konularla ilgili planlar yapacaksınız. Merkür başakta iken detaylı işlerle ilgilenebilirsiniz. Sorunları gidermeniz için uygun bir dönem olacaktır.

BOĞA

Gruplar içersinde ilişkilerinizle ilgili problemler varsa, sizi durduran kişilerle ilgili konularda çözümler bulabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili konularla ilgili görüşmeler yapacaksınız. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Evinizde ailenizle ilgili konularda onay alabileceğiniz destek görebileceğiniz durumlar olacaktır. Evinizle ilgilenebilir ve herkesi evinize davet edebilirsiniz bu dönemde. Aile içersinde ilişkilerinizin düzeleceği bir dönem ve sizi şımartacakları zamanlar olacaktır. Evinizi yen aldıysanız veya dekore edecekseniz Çarşamba sonrası çok uygun olacaktır. Evinizle ilgili yapacaklarınızda ani fikir değişimleri olabilir. Lükse kaçabilirsiniz. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor ve bu dönemde kendinizle ilgili geliştirmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Fikirlerinizi sunabileceğiniz ortamlar olacaktır. Planlı programlı olabilir, kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda hazırlanabilirsiniz. Araştırmalar için uygun olacaktır. Vasrsa çocuklarınızın düzeni ile ilgili harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER

İş hayatınız ve toplumsal hayatınızda idealize ettiğiniz konularda çalışmalarınızı yapmak için istekli ve tutarlı olacaksınız. Zorlandığınız konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz merkür kendinizi ifade edebilmeniz için fırsatlar sunacak. Size anlatılanlar, araştırmalar kendi gelişiminizde önem kazanacak. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Yakın çevrenizde, kardeşlerinizle ilgili güzel olaylar gerçekleşebilir. İlişkiler sebebiyle kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde ilgi görebilirsiniz. Hoşlanacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Sosyalleşeceksiniz. Lüks yerlerde görüşmeler yapabilirsiniz. Bu dönemde yakın çevrenizde yeni ilişkiler kuracağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Çarşambadan sonra gruplar içersine giriyorsunuz. Eski bir olay gündeme gelebilir ve çözemediğiniz bir konu artık kapanabilir. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda organize olmaya başlayabilirsiniz. Evde yapacağınız çalışmalarınız olacaktır bu dönemde. Yazılarınızı yazabilir, araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Hayatınızda atacağınız temelleri düşünebilirsiniz. Yapacaklarınız sonucunda sizi olgunlaştıracak ya da tatmin edecek sonuçlara odaklanabileceksiniz.

YENGEÇ

Bireysel yetenekleriniz, kendinizi ifade etmek istediğiniz konulardaki tıkanmalar, gecikmeler çözümlenebilecek. İstek ve arzularınızı ifade edebileceksiniz. Ya da şekillendirebileceksiniz. Bireyselliğinizi ortaya koyuşunuzla ilgili bakış açınız değişecek. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Maddi manevi sahip olduğunuz değerlerle ilgili sizi cesaretlendirecek kişiler olabilir. Maddi olarak kaynak sağlayabilirsiniz. Ancak lüks harcamalarınız bu dönemde sizi bütçenizi aşabilecek durumlara getirebilir. Perşembe günü işlerinizle veya toplumsal hayatınızla ilgili hareketlenme harcamaları getirebilir veya maddi konularda size fırsatlar sunabilir. Görüşmelerinizde istekleriniz büyük olabilir. Toplumsal hayatınızda sizi heyecanlandıran eski bir konu sizin için tamamlanabilir. Yani sonucunu görebilir ve geçmişte bırakabilirsiniz. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Yakın çevrenizde, kısa yolculuklarda, iletişim kurduğunuz kişilerle sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Yeni bir projeyi planlamaya başlayabilirsiniz bu dönemde. Eğitim konuları var ise araştırmalar ve hazırlayacağınız sunumlar için çok uygun bir dönem olabilir. Çalışmalarınız size yeni uzmanlıklar kazandırabilir. Gruplarla beraber faaliyetleriniz, yolculuklarınız olabilir.

ASLAN

Ortaklaşa konularda, başkalarının kaynaklarıyla ilgili durumlarda, yatırımlarla ilgili ailenizden alamadığınız desteği alabileceksiniz. Yakın çevrenizdeki gelişmeler sizi geliştirebilir. Fikirlerinizi yakın çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz. Salı günü venüs burcunuza geçiyor. Etrafınızla olan ilişkileriniz artıyor. Çekiciliğinizle etrafınızdakileri büyüleyebilirsiniz. Sosyalleşme isteğiniz artabilir. Kendinizle ilgilenebilir ve güzelleşebileceğiniz faaliyetler yapabilirsiniz. Uzaklardaki kişiler, yabancılar veya gelişiminiz için girdiğiniz farklı ortamlarda eski konularla ilgili bir bitiş yaşayabilirsiniz. Yüksek eğitimle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Kendinizi başkalarıyla birlikte heyecanlanacağınız durumlarda bulabilirsiniz. Sizi değiştirecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftasonu toplumsal hayatınız canlanıyor. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Bu dönemde bütçenizi organize edebilecek, yeni gelir kaynakları için anlaşmalar, görüşmeler yapabileceksiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler gelişebilir.

BAŞAK

İlişkilerinizle ilgili gelişmelerle yakın çevrenizde yaşadığınız kısıtlamalar, problemler ve başarmak istediğiniz konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili sizi yönlendirecek çalışmaları ve hazırlıkları yapabileceksiniz. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Bu dönemde beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Kendinizi huzurlu ve çoşkulu hissedebilirsiniz. Çalışmalarınızı ilerletmek için ortaklaşa işlerinizdeki kişilerden destek alarak yapabilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili eski durumlar çözüme kavuşacaktır. Cuma günü yönetici gezegeniniz merkür burcunuza geçiyor. Bu dönemde istediğiniz düzene kavuşabileceksiniz. Belki diyete başlarsınız, belki kendinizi organize edersiniz. Sağlık kontrolleriyle ilgilenirsiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde ayaklarınız yere basacak ve detaylı çalışmalar yapabileceksiniz. Görüşmelerinizde sizi beğeneceklerdir. Söylediklerinizi tutarlı bulacaklar.

TERAZİ

İş ortamınız veya çalıştığınız kişiler ve müşterilerle ilgili adımlarınız maddi konularda tıkandığınız noktalarda çözüme kavuşturabilir. Gruplar içersindeki düşünceler, fikirler bireysel olarak sizi kararlar almaya itebilir. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Girdiğiniz gruplar, geleceğe dönük planlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Tanışacağınız yeni kişiler size bu konularda destek verebilir. İstediğiniz gibi ilişkiler kurabileceksiniz. İşinizden gelen maddi kaynaklar artabilir. Arkadaşlarınızla geçireceğiniz ve sizi yükseltecek kişilerle olan faaliyetlerinizden zevk alabileceksiniz. Gruplarla beraber faaliyetlerinizde ilişkileriniz önemli rol oynayacak, eski bir konuyu da karşılıklı çözümleyebilirsiniz. Etrafınız çok kalabalık olabilir. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Bu dönemde kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Yazılar yazabilirsiniz. Kendinizle ilgili geliştirmek ve uzmanlık kazanmak istediğiniz tatmin olamadığınız konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Nasıl bir düzen istediğiniz konusunda yoğunlaşabilirsiniz.

AKREP

Kendinizle ilgili çözemediğiniz, tıkanıp kaldığınız konularla ilgili yeteneklerinizi kullanabilir ve çözümler bulabilirsiniz. Belki de kendinizden ödün vermeniz gerekecektir. Çalıştığınız kişiler ve işlerle ilgili eski bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. İş hayatınızda çalıştığınız kişiler ve yaptığınız işlerle oldukça parlayacaksınız. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Toplumsal hayatınız hareketleniyor. Sosyalleşiyorsunuz. Görüşmek, tanışmak istediğiniz kişiler sizing çevrenizi saracaklar. İlişkileriniz sizi tepeye taşıyacaktır. İsteklerinizi gerçekleştirecek kişilerle olacaksınız. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Bu dönemde gireceğinşz gruplarda sözünüzü geçirebileceksiniz. Grupları organize edebilir. Fikirlerinizle karşınızdaki kişilerde etki yaratabilirsiniz. Kalıcı ilişkiler başlayabilir. Arkadaşlarınız sizin organizasyonlarınızdan zevk alacaktır. Ayaklarınız yere sağlam basmaya başlayacak.

YAY

Kontrol edemediğinizi düşündüğünüz, isteklerinizi gerçekleştiremediğiniz, yetersiz hissettiğiniz konularda ailenizden veya evinizi paylaştığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Bazı fedakarlıklar size beklemediğiniz kapıları açabilir. Girdiğiniz gruplar sizin için geliştirici olabilir. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Yabancılarla ilişkiler kurabilirsiniz. Herkesin imreneceği tatil planlarınızı gerçekleştirebilir, başka kültürlerden kişilerle aşk yaşayabilirsiniz. Yolculuklarınız oldukça keyifli ve konforlu geçebilir. Özel hayatınızda sizi yoran eski konulara noktayı koyabilirsiniz. Kendinize bakış açınız değişecek. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. İş hayatınızla ilgili planlarınızı uygulamaya koyabilir. Çalıştığınız kişilerden destek görebilirsiniz. İşlerinizi ve toplumsal faaliyetlerinizi organize edebilir. Uzman olduğunuz bir konuyu üstlerinize sunabilirsiniz. Bu dönemde çalışmalarınız detaylı bir şekilde devam edecek.

OĞLAK

Gruplar içersinde, arkadaşlarınızla olan durumlarda sizi kısıtlayan, arzularınızı ve isteklerinizi yavaşlatan sorunlar veya pürüzlerle ilgili yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Edineceğiniz bilgiler, kuracağınız iletişim şekli fedakarlık gerektirebilir ancak sizi daraltan konularda gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Ortaklaşa konular, yatırımlarla ilgili konularda oldukça şanslısınız. Alacağınız tavsiyeler, ortaklaşa işlerle ilgili adımlar, anlaşmalar iş hayatınızda gelişiminizi sağlayacak. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Ortaklaşa konular, başka kaynaklar, eşten gelen maddi imkanlarınızda artış veya fırsatlar yaşayabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili aileniz size destek olabilir. Evinizle ilgili yatırımlarda oldukça kısmetli olabilirsiniz. Satmak istediğiniz gayrimenkullerinizi aniden elden çıkarabilirsiniz. Başkalarını da ilgilendiren konular sizin için çözüm dolu olacak. Evinizden birisi ayrılabilir. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Bu dönemde kendi yetenek ve zevkleriniz, gelişiminizi sağlayacak konularla ilgili olumlu ve akılcı adımlar atabilirsiniz. Herkes söylediklerinizle ilgilenebilir. Siz yabancılarla ticaret için anlaşabilirsiniz. Tez yazabilir, yüksek eğitim konusunda kendi gelişiminizi sağlayacağınız adımlar atabilirsiniz.

KOVA

Maddi konularla ilgili fedakarlığınız, yaratıcılığınız sizi iş hayatınızda yaşadığınız kısıtlamadan veya isteklerinizi geciktiren durumlardan kurtaracaktır. İlişkilerde takındığınız tavır ve konuşmalar sizin için geliştirici olacaktır. Sizi faydalanacağınız gruplara, oluşumlara sokabilir. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. İlişkilerde çok olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evlenebilir veya seveceğiniz kişiyi bulabilirsiniz. Bu kişinin coşkusu sizi hayata bağlayabilir. Ortaklığınız varsa veya kuracaksanız istediğiniz şartlarda fırsatlar olabilir bu dönemde. Yakın çevrenizde eskiden gelen bir konu, bir ilişki sizing için artık önemini yitirebilir ve bitebilir. Yakın çevrenizde değişiklik imkanı bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili ilişkilerde her ne sorun var ise çözümleyebileceksiniz. İlk adım sizden gelecektir. Cuma günü merkür başak burcuna giriyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklar ile ilgili konularda detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Ortaklaşa konular, yatırımlarla ilgili artaştırmalara başlayabilirsiniz. Başka kaynaklar bulabilir veya yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

BALIK

Etrafınızla ilgisiniz ve onlar da sizinle ilgileniyor. Herkesle paylaşmak istediğiniz konuları artık paylaşma zamanınız geldi. Kendinizi ifade edebilirsiniz. Çalıştığınız ortamla ilgili konularda ortaklaşa işlerinizi paylaştığınız kişiler size destek olabilirler. Ya da siz gruplara çalışma ortamı sağlayabilirsiniz. Salı günü venüs aslan burcuna geçiyor. Her tür çalışma ortamı şartlarınız kabul edilebilir. Müşteri konusunda yeni fırsatlar doğacak, ilişkilerinizi geliştireceksiniz. Sağlığınız konusunda sıkıntı yaşıyorsanız iyileşme gerçekleşebilir. Maddi konularla ilgili bitireceğiniz bir durum sizi rahatlatabilir. Size işlerinizde başka kapılar açabilir. Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. İlişkilerde sizin için görüşme, diyalog zamanı başlıyor. Karşınızdaki kişilerin fikirleri önem kazanabilir. Ayaklarınızın yere basmasını sağlayabilir bu dönemde. Yeni iletişim yolları bulabilirsiniz ilişkilerinizde.

gamze avcu