10 Şubat Pazartesi burç yorumları

Sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Kafanizdan geçen hayalleriniz ve evinizle ilgili faaliyelteriniz beklentilerinizi maddi konularda yardım ederek çözebilirsiniz. Paylaşım konusunda bir adım daha atacaksınız.

BOĞA

İleriye dönük planlarınız, arkadaşlarınız ve yaptığınız görüşmeler sizin kendinizle ilgili kararlar almanıza ve ilişkilerinizde bir adım daha atmanıza yardımcı olacak.

İKİZLER

Maddi konularla ilgili faaliyetleriniz, iş hayatınızdaki hayallerinizle ilgili ilerlemeler, bazı konulardaki kontrolünüzü bırakıp, iş ortamınızla ilgili konularda bir adım ilerlemenize yardımcı olacak.

YENGEÇ

Hayal ettiğiniz konularla ilgili duyacaklarınız sizi heyecanlandırabilir. Planlarınızın gerçekleşmesi sizin etrafınıza olan ilgilinizi arttırabilir. Geleceğe dönük planlarınızı değiştirebilir ve yeteneklerinizi kullanmakla ilgili bir adım daha atabilirsiniz.

ASLAN

Yardım etme isteğiniz, ortaklaşa işlerle ilgili yapmayı düşündükleriniz, iş hayatınızla ilgili değişikliklere sebep olabilir. Bu değişiklikler evinize de yansıyacak. Evinizle ilgili istediğiniz adımları atmanıza yardımcı olacak.

BAŞAK

İlişkilerinizle ilgili düşünceleriniz, arkadaşlarınızın da yardımıyla, ileriye dönük planlarınızla beraber hayatta inandığınız bazı konularla ilgili değişim ihtiyacına sürükleyebilir sizi. Yakın çevrenize, gündelik yaptığınız işlere dair olumlu bir adım daha atmanıza yardımcı olacaktır.

TERAZİ

İş hayatınızdaki faaliyletlerle, iş ortamınızda hep yapmak istediğiniz değişim düşünceleriyle beraber ortaklaşa işlere dair konularda değişiklikler yapabilirsiniz. Sizin için anlam ifade etmeyen durumları bırakabilirsiniz. Kendinizle ilgili maddi kaynaklarınızı geliştirecek bir adım atabilirsiniz.

AKREP

Yurt dışı planlarınız veya yüksek eğitim konularınız, yani özel hayatınızla ilgili hayal ettiğiniz önemli konularla ilgili olumlu gelişmeler, bazı ilişkilerinize son vermenize, kendinizle ilgili kararlarda önemli bir adım atamnıza sebep olabilir.

YAY

Yatırımlarınizla ilgili, ortaklaşa işlerinizle ilgili faaliyetleriniz, ilerlemeler, sizin ne istediğinizi anlamanız ve bunu ailenizle paylaşmanız gibi etkilerle iş yapış şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bazı önemli kararlarınız sizi rahatlatabilir.

OĞLAK

Hazırladığınız sunumlar, çevrenizle yaptığınız görüşmelerle ilgili hayallerinizi, ortaklıkla sonlandırma isteğiniz, tek başınıza harekete geçmek yerine gruplarla faaliyet göstermenize yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz sizi arkadaşlarınızla ilgili olumlu

adımlar atmanıza yardımcı olacak.

KOVA

Maddi konulara dair görüşmeleriniz hayal ettiklerinizle ilgili bilgi almanıza, özel hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmasına ve evinizle ilgili değişiklik yapmanıza yardımcı olacak. İş hayatınızla ilgili önemli bir adım atıyorsunuz.

BALIK

Bugün dışadönük olmanız, fikirlerinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilmeniz, yeteneklerinizi kullanarak faaliyetler gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Kendinizi daha fazla kişiye ifade edebileceğiniz adımları atabilirsiniz.

Gamze Avcu