10 Aralık Salı burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İşinizle, toplumsal hayatınızda canlılık var. Bir iltifat almış olabilirsiniz. Öğleden sonra karşınızda tartışma heyecanı yaşayacağınız kişiler olabilir ve siz fikirlerinizi özgürce ifade edeceksiniz. Ya da fikirlerinizi planlarınızı özgürce ifade ettiğiniz için tartışma durumunda bulabilirsiniz kendinizi.

BOĞA

Kurduğunuz bağlantılardan geri dönüş alabilir sevinebilirsiniz. Öğleden sonra ise tam faaliyetlerinize başlamak için enerji bulmuşken yapmanız gereken işler sizi bunlardan alıkoyabilir. Method değiştirmeniz gerekebilir.

İKİZLER

Ortaklarınızla ilişkilerinizin düzeldiğini görebilir iyi hissedebilirsiniz. Öğleden sonrasında ise planlarınızı uygulamaya geçtiğinizde özel bir durumunuzla ilgili yapmanız gerekenler sizi uygulama konusunda durdurabilir.

YENGEÇ

Sizin çabalarınızdan etkilenen, yayınlanan bilgileriniz üzerine olumlu sözler söyleyen etkili insanlarla karşılabilirsiniz. Gücünüzü gösterdiğinizi düşünebilirsiniz. Öğleden sonrasında sizing için hareketli zamanlar başlıyor. İş hayatınızla ilgili veya toplum önüne çıkmanızı gerektiren bir hareketlenme yaşayabilirsiniz ancak bazı konularda yavaşlatan birileri olabilir.

ASLAN

Sabah saatlerinde iyi ilişkilerle hoş sohbetlerle geçebilir ancak öğleden sonra katıldığınız ortam ve faaliyetlerde sizing savunduğunuz konularla ilgili sizi tereddüte sokan kişiler adım atmanızı engelleyebilir. Sizin genel anlamda bakış açınızı sorgulayabilirler.

BAŞAK

Sabahtan ilişkilerinizde yaşadığınız uyum, geçireceğiniz verimli zamanlar öğleden sonra yerini bağlı bulunduğunuz kişilerle uğraşmakla geçebilir. Sizin bir harcamanıza karşı çıkabilirler. Alacağınız bir şey siz anlamadan gereksiz maddi kayıba yolaçabilir. Ya da birşeyin değeri hakkında birileriyle tartışmaya girebilirsiniz.

TERAZİ

Siz sabahtan evle, evdekilerle ilgili tüm işlerinizi halletmiş olmanın mutluluğunu yaşarken öğleden sonra karşınızdaki kişilerin sizden beklentileri sizin savunmaya geçmenize sebep olabilirler.

AKREP

Özel hayatınızla ilgili kurduğunuz ilişkiler yakın çevrenizden kısmetleri size getirecek. Ancak öğleden sonra iş ortamınızda, çalıştığınız konularla ilgili hareketlenmeler, yoğunluk, iş ortamınızdakilerin beklentileri sizin faaliyetlerinizi kısıtlayabilir. Tüm sorulara karşılık vermek için tek başınıza hazırlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.

YAY

Değer verdiğiniz birisi sizi ziyarete gelebilir. Sabah saatlerinizdeki olumlu hisleriniz öğleden sonra özel hayatınızla ilgili hareket başlıyor. Kendi yeteneklerinizi ortaya koymak, zevk aldığınız konularda faaliyet göstermek isterken bunları iptal ederek gruplarla ilgili yardıma gitmek durumunda kalabilirsiniz. Fanatik fikirlerle çözümler bulmaya çalışabilirsiniz.

OĞLAK

Görüşmeler, yazışmalar, istediğiniz ilişkileri kurmanıza yardımcı olacak. Sabah sizi mutlu edecek ikili ilişkiler var. Öğleden sonrasında ise evinizdeki işlerle ilgilenmek isterken işinizle ilgili veya toplumsal hayatınızdaki kişilerin sizi meşgul etmesiyle zamanınızı çıkan pürüzleri halletmekle geçirebilirsiniz.

KOVA

Beklemediğiniz birinden kısmet alacaksınız. Gizli tuttuğunuz platonic takıldığınız birisi ile ilgili güzel duygular yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise iletişiminiz hızlanıyor. Vereceğiniz sözlerin fazlasını sizden talep edebilirler. Yazışmalarınızdaki durumlara karşı koyanlar olabilir. Mücadele etmenizi gerektiren kişiler olabilir.

BALIK

Sabah saatlerinizi arkadaşlarınızla veya gruplar içersinde ilişkilerinizi geliştirerek geçirebilirsiniz. Öğleden sonra ise gelir kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekecek. Başkalarından gelen talepler sizi uğraştırabilir. Bağımlı kalabilirsiniz. Tek başınıza harekete geçemeyebilirsiniz.