10-16 Nisan 2017, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Maddi konularla ilgili planlarınızı değiştirmek ve yeniden düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Para kaybınızın veya boşa harcamalarınızın başkalarından kaynaklandığını düşünebilirsiniz. Terazi burcunda dolunayın ilişkileriniz hakkında sonuca ulaşacağınız veya karar vereceğiniz etkileri olabilir. İş ilişkiniz varsa sona erdirebileceğiniz kişiler olabilir. Kendinizle ilgili bir konuda bağımsız kalmak adına hemen harekete geçeceksiniz.

BOĞA

Gruplar içinde ilişkilerinizi düzeltecek girişimleriniz olabilir. Yanlış anlaşılabilirsiniz ve sorunları çözmek için uğraş vereceğiniz ilişkileriniz olabilir. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade ederken eski konular gündeme gelebilir. İfadelerinizi yanlış değerlendirenler olabilir. Geç kaldığınız durumlar olabilir. Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Başkalarıyla yaptığınız işlerle ilgili sonuçlanan, sonlandırdığınız hizmetler olabilir. Başkalarıyla beraber faaliyet gösterdiğiniz konular sonuca ulaşabilir.

İKİZLER

Yönetici gezegeniniz merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Bu dönemi kendinize dönük olarak kafanızdakileri toparlama ve organize olma konusunda kullanabilirsiniz. Terazi burcunda dolunay bireysel isteklerinizi gerçekleştirirken gruplar içinde de ani değişimler yaşamanıza sebep olabilir. Bireysel faaliyetleriniz ve özel yaşamınıza dair kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ

Terazi burcunda dolunay yaşamınızdaki huzuru, uyumu bireysel veya başkalarıyla yakalama konusunda isteklerinizi değerlendirmenize ve ev, aile konularında kararlar almanıza, iş hayatınızla ilgili radikal değişimleri de göze almanıza sebep olabilir. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Gruplar içinde, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde, başkalarıyla beraber faaliyetlerinizde sizi geciktiren konular, kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla tekrar irtibata geçebilirsiniz.

ASLAN

Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizle ilgili uyum sağlamaya çalıştığınız ancak yakın çevrenizden, varsa kardeşlerden, ilgilendiğiniz konu ve kişilerden bireysel beklentilerinizi de gözardı edemeyeceğiniz konularda kararlar alabilirsiniz. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. İş ve toplumsal yaşamınızda bitmemiş konular tekrar gündeminize gelecektir. Eskiden beri gelen konularda açıklamalar yapmanız gerekebilir. Söylemlerinizde düzeltmeler yapmanız gerekebilir. Eski anlaşmalar gündeme gelebilir. Yeni anlaşmalar için merkürün düzgün hareketini beklemenizde fayda var.

BAŞAK

Maddi konularda kararlar alacağınız, maddi ilişkilerinizi etkileyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Kazançlarınızla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için başkalarının etkilerini gözönünde bulundurarak kararlar alabilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz veya başka kaynaklarla ilgili ani değişimler olabilir. Yönetici gezegeniniz merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Yeni bağlantılar kurmak yerine, yabancılarla olan bağlantılarınızı, kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili düşüncelerinizi, görüşmelerinizi tekrar gözden geçirmek gerekebilir.

TERAZİ

Burcunuzda meydana gelen dolunay kendinizle ilgili çevrenizden beklentilerinizi değerlendirmenize ve bazı kararlar almanıza sebep olabilir. Kararsız kaldığınız konularda, işlerde kendiniz için iyi olanı değerlendirme ve fikirlerinizi olgunlaştırma imkanı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde ise ani değişimlere etkisi olabilir alacağınız kararların. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerle ve başka kaynaklarla ilgili uzun dönemli planlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir fırsat olabilir bu dönem. Başka kaynaklarla ilgili planları iyice dinlemeden kabul etmemenizde fayda var.

AKREP

Başkalarıyla olan ilişkilerinizi değerlendireceğiniz ve onlardan beklentilerinizle örtüşmeyen konularda kararlarınızı olgunlaştıracağınız etkiler olacaktır. Terazi burcunda dolunayın yaptığınız işlerle ilgili de çalışma şartlarınızın değişimine yönelik etkileri olacaktır. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. İlişkilerinizde sizi etkileyen ve sorun yaratan konuları ele almanız için fırsat olacaktır. Karşınızdaki kişilerin sizi etkilemesiyle ilgili görüşmeler yapabilir ve anlaşmazlıkları çözebilirsiniz.

YAY

Gruplar içinde, organizasyonlarda başkalarından beklentilerinizle ilgili konularda kararlar almanıza sebep olacak dolunay terazi burcunda gerçekleşiyor. Bireysel riskler almanız gruplar içindeki konumunuzla ilgili aldığınız kararlardan etkilenebilir. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Yaptığınız işlerde, çalışma şartlarınızla ilgili veya gündelik hayatınızda gecikmeler, eski konularla beraber sorunlar karşınıza çıkabilir bu dönemde. Çalışmalarınızla ilgili düzeltmeler olabilir.

OĞLAK

Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınız veya toplumsal yaşamınızda alacağınız kararlar başkalarının etkilerini içeriyor ve siz kendi beklentilerinizin gerçekleşip gerçekleşmediğini sorguluyorsunuz. Bazı sonuçlara varacaksınız ve ev, aile yaşamınızı, yaşamınızla ilgili şartları aniden değiştirecek veya farklı şartlar yaratacak kararlar alabilirsiniz. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Bireysel zihinsel gelişmelerle ilgili konularda, özel yaşamınızda kendinizi ifade ettiğiniz konularla ilgili sorunları çözebilir, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

KOVA

Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Yabancı kültürler, yabancı bağlantıları içeren konular, kendinizi ortaya koymak istediğiniz, başkaları için yayınladığınız, anlattığınız, eğitim verdiğiniz veya sizi etkilediğine inandığınız, etkilediğinizi düşündüğünüz konu ve kişilerle ilgili bazı sonuçlara ulaşabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz. Yurtdışı konulardan, hukuksal durumlardan, kendi gelişiminizi ilgilendiren faaliyetlerden beklentilerinizi gözlemleyebilir ve isteklerinizi netleştirebilirsiniz. Alacağınız kararlar yeni ve farklı konulara girmenize ya da yakın çevrenizde ani değişimlere de sebep olabilir. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Aile, yaşamsal alanınız veya evinizle ilgili konularda tekrar görüşmeler, evden yapacağınız çalışmalar, düşüncelerinizi ifade edeceğiniz ailevi ortamlar sizle ilgili gecikme yaşayacağınız konular olabilir.

BALIK

Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili beklentilerinizin sonuçlarını alabileceksiniz. Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Başka kaynaklar, paylaşımlar veya yatırımlarınızla ilgili beklentilerinizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar maddi kaynaklarınızla ilgili ani değişimlere sebep olabilir. Merkür boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Yakın çevrenizde, kısa yolculuklarda, ilgilendiğiniz konularla ilgili iletişime geçtiğiniz unsurlarda gecikmeler, yeniden planlamalar gerektirecek durumlar oluşabilir. Elektronik ortamlarla ilgili istenmeyen durumları yaşayabilir ve aynı zamanda sorun olan konuları çözme fırsatı da bulabilirsiniz.

Gamze Avcu