10 - 16 Kasım haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta iş veya toplumsal hayatınızda güçlü kişilerle güç mücadelesine girme cesareti bulacaksınız, size baskı yapan şartlarla sonuna kadar mücadele edebilme enerjisini kendinizde bulacaksınız. Artık güvenliğiniz için savaşma zamanı geldi. Hayal gücünüzü kullanarak ortaklaşa işlerinizde harekete geçme şeklinizi belirleyebilir, gücünüzü gösterme yolunuzu bulabilirsiniz. Yumuşak geçişler yapabilir fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde ilişkilerinizi düzeltebilecek fırsatları bulabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymanız çok kolay olmayabilir ancak şans sizden yana olacak. Ortaklaşa işlerde, başkalarının kaynaklarıyla ilgili ve bağlılıklarınızla ilgili konularda sizi kısıtlayan ilişkilerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Harekete geçmenizin tam sırası. Kendinizi özgür hissedebilmeniz, hareket alanı kazanmak için mücadele edeceksiniz. Kararlarınızla birlikte konumunuzu değişitrecek adımları atabilirsiniz. Kendinizi ifade etme, tavır ve davranışlarınızla kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Hafta sonu işlerinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz. Sağlık konularında yapmanız gerekenler olabilir.

BOĞA

Bu hafta ikili görüşmeleriniz, ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri çözmeniz için fırsatlar olacaktır. Bakış açınızı değiştirebilirseniz herkesin bilmesini istediğiniz konularda etkili olabilirsiniz. Yabancıların olduğu, kurduğunuz bağlantılarla ilgili, herkesle paylaşmak istediğiniz konularla ilgili mücadeleci tavrınız sizi istediğiniz bilgiye, konuma ulaştırabilir. Araştırmalarınızla destekleyerek ikili görüşmelerle ifade etmek istediklerinizi, fikirlerinizi kabul ettirebileceksiniz. Gruplar içersinde görüşlerinizi, sunumunuzu herkesin destek vereceği hale getirmelisiniz. İlişkilerinizde sizi kısıtlayan koşullar ve kişilerle ilgili kararlar alacaksınız. Hareket alanınızı kısıtlayan koşulları ve kişilerle mücadele edebilirsiniz. Ailenizin desteği ve inandığınız konulardaki mücadelenizle zorlukların üstesinden gelebilecek cesaretiniz olacak. Hayatınızda yön vermek istediğiniz konuları ve birlikte olmak istediğiniz kişileri belirleyeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Kendinizi ön plana çıkarmak için mücadele edeceksiniz. Hafta sonu kişisel zevklerinizle, özel hayatınızı düzene koyacağınız konularla meşgul olabilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa işler ve bağlı bulunduğunuz kaynaklarla ilgili sonuna kadar mücadele etme cesaretiniz ve enerjinizle bu hafta yeni adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla ilgili değişimleri mücadele ederek gerçekleştireceksiniz. Yaptığınız işleri, projeler, çalışma şeklinizi yaratıcılığınızı kullanarak kabul ettirebilirsiniz. İş hayatınızdaki konumunuzu hizmet verdiğiniz konuları herkesin kabulleneceği şekilde göstererek koruyacaksınız. Bu şekilde göstermeniz maddi konuları da çözmenize yardımcı olacak. İçinde bulunduğunuz gruplarla ilgili değişimleri gerçekleştirmek için ortaklaşa işlerinizde değiştirmeniz gereken şartlar olacaktır. Muhatap olduğunuz bazı kişilerin sizi kısıtladığı alanları, konuları, işleri değiştirerek çıkış yolunuzu belirleyebilirsiniz. İş yapış şeklinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Araştırmalar yapabilir ve işlerinizi geliştireceğiniz başka yollar bulabilirsiniz. Bu hafta işlerinizle ilgili konularda sizi kısıtlayan şartları belirleyerek bağlı olduğunuz kişi ve durumlarla mücadeleniz çetin olacak. Hafta sonu evinizle ve ailenizle ilgili konular sizi meşgul edecektir.

YENGEÇ

İş ve toplumsal hayatınızda özgürlük ve alan kazanmak istedğiniz konular için bazı kişiler üzerinde güç kazanmak isteyebilirsiniz. Sizi kimse durduramayacak. Toplum içersindeki duruşunuz olmak istediğiniz konum için bu mücadeleyi ve savaşma gücünü herkese göstereceksiniz. Hayatınıza yön vermek için hayallerinizi hayal gücünüzü kullanarak planlar yapabilirsiniz. Girişkenliğiniz ve dışa dönük hareketlerinizle kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. İlişkilerde şimdiye kadar cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda plan yapabilir ve kararlı şekilde adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda da bir düzen oluşturmanız gerektiğini ve abartılı harcamalarınızla ilgili düzen kurmalısınız. Maddi konularda şans sizden yana olsa da zevkleriniz ve özel hayatınız için yaptığınız harcamaları düzene koyabilir, en azından size geri dönüşü olacak konularda harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenize vakit ayırabilir ve danışmak istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN

Hafta başında kendi kendinize kalmak biraz herşeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Ailede veya evinizde sorumlu olduğunuz konular ve kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konularında yanında olmanız gereken kişiler olabilir. Bu hafta yapmanız gerekenler konusunda, çalıştığınız kişiler ve ortamlarla ilgili içinizde büyük bir mücadele gücü bulacaksınız. Evinizle ilgili veya ailenizle olan ilişkilerinizde mücadeleniz olumlu sonuçlar verecektir. Uzak yolculuklar, yabancılarla olan bağlantılarınız, planlarınız değişime uğrayabilir. Ortaklaşa işler yapıyorsanız diğerlerini ikna edici konuşmalar yapabileceksiniz. Yatırımlar konusunda ailenizi ikna edebileceksiniz. Haftanın ikincı yarısında girişkenliğinizle eviniz ve ailenizle ilgili konularda yolunda gitmeyen durumları organize edebilir ve sizi kısıtlayan şartları düzenleyebilirsiniz. Şansınızı kendiniz yaratacaksınız bu hafta. Hafta sonu maddi konularla ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK

Gruplar içersinde ilişkilerinizde kendinizi güzel ifade edebileceğiniz fırsatlar bulacaksınız. Gruplar içersinde sizi harekete geçirecek durumlar olabilir. Bireysel işlerinizde, zevklerinizde, varsa çocuklarınızla ilgili konularda kendinizi ortaya koymak istediğiniz şartları kabul ettirmek için mücadele edeceksiniz. İçinizde yaratmak için büyük bir itici güç bulacaksınız. Yakın çevrenizde yapmak istediklerinizi gerçeklşetirmek için harekete geçebilirsiniz. Her öğrendiğinizi içselleştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde ikna edici yolları da bulacağınız bir hafta olacak. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda bazı şartların değişmesi için isteklerinizi gerçekleştirecek, somutlaştıracak adımlar atmalısınız. Yakın çevrenizde, iletişimde olduğunuz kişilerle ilgili istediğiniz ortamı yaratmak için düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu konuda arkanızda destek olduğunu sonradan farkedeceksiniz. Hafta sonu daha fazla dışarda vakit geçirebilir ve çevrenizde olan bitenle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ

İş ve toplumsal hayatınız bu hafta oldukça hareketli geçebilir. İş hayatınızdaki bir gelişme ilişkilerinizle ilgili adımlar atmanıza yardımcı olan tetiklemeyi gerçekleştirecektir. İçinizdeki büyük gücü, cesareti, gözünüzün karalığını farkedeceksiniz. Hoşunuza gitmeyen davranışları değiştirmek elinizde olacak. Kendinizle ilgili değişimleri de gerçekleştirmek için uygun bir zaman olacaktır. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda mücadele gücünüz çok yüksek. Bildiklerinizi ve isteklerinizi uygulamak için büyük fırsat. Yönetimi ele alabilecek cesarette olacaksınız. Maddi konularda çalıştığınız kişileri ikna edecek senaryolar hazırlayabilirsiniz. Çarşamba günü maddi konularla ilgili destek alabilirsiniz. Maddi gücü elde edebilmek için gruplar içersinde organize edebileceğiniz durumlar olacaktır. Maddi kaynaklarınızı sağlamak için gruplar içersinde yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Hafta sonu kendinize ayırmak istediğiniz zamanlar olacaktır.

AKREP

Hayatınızın akışında duygularınıza gem vurup, ilerlemek istediğiniz yolda kendinize bir vizyon çizebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek isteyeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Yakın çevrenizde, İletişim kuduğunuz kişiler, işlerinizi uygulama şekliniz konusunda mücadele vereceksiniz. Gözünüz başka bir şey görmeden isteklerinizi yakın çevrenizden başlayarak gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. İş ortamınız ve gündelik hayatınızda değişimi gerçekleştirebilmek için sizi engelleyen koşulları, işleri ve kişileri yolunuzdan alıkoyanları belirleyebilir ve adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda büyük bir adım atma cesareti gösterebilir veya genişleme sağlayabileceğiniz, kendinize güvendiğinizi göstereceğiniz bir olayda yeralabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınız veya gruplarla beraber organizasyonlara katılabilirsiniz.

YAY

Başkalarından, bağlı olduğunuz kişilerden veya tanık olduğunuz olaylardan destek alarak içinizde kontrol edemediğiniz için huzursuz olduğunuz konularla ilgili çözülmeler yaşayacaksınız. Güvenmek istediğiniz konular ve kişilerle ilgili çıkış yolları bulabilirsiniz. Maddi konularla ilgili sizi etkileyen durumlar harekete geçmenize ve kimseyi dinlemeden girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızı organize edebilir, size geri dönüşü olmayacağını düşündüğünüz maddi imkanları tekrar elde etmek için çaba sarfedebilirsiniz. Bireysel zevkleriniz, hareketlerinizle ilgili değişimler sizi harekete geçirebilir. Hayal ettiğiniz yaşam şartlarınız için yapamayacağınız yok. Bütçenizi, planlarınızı organize edeceksiniz. Ailenizle ilgili bazı gizli konular açığa çıkabilir. Siz yaylar gelişmek istersiniz. Gelişiminizi ilgilendiren büyük adımları bu hafta atabileceksiniz. Hafta sonu toplumsal hayatınız hareketleniyor. İşinizle ilgili gelişmeler olabilir.

OĞLAK

Sizi zorlayan, kişiliğinizde derin dönüşümler gerçekleştiren durumlarla baş etme gücünü bu hafta bulacaksınız. İçinizde öyle bir güç olacak ki dışardan belli olmasa da taşı sıksanız suyunu çıkaracak şekilde mücadele edebilecek cesaretiniz olacaktır. İdealize ettiğiniz konuları gruplar içersinde paylaşma ihtiyacınız olacak. Kendinizi bulunduğunuz ortamlarda kabul ettirebilirsiniz. Empoze etmek istediğiniz konular hedefini bulacaktır. Gruplar içersinde, organizasyonlarda kurduğunuz ilişkilerle ilgili istediğiniz duruşu sağlayabileceksiniz. Ancak karşınızdakilere uygulayacağınız kısıtlamalarda tutarlı olmalı ve ilişkilerinize yaklaşımınız onların da kabulleneceği şekilde olmalıdır. Karşınızdaki kişilerin de isteklerini farkında olmalısınız. Kendinizle ilgili keşifleriniz olabilir. Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili konularda büyük adımları isteyerek atarsanız gruplar içerisinde kendinizi ortaya koyabilecek ve kabul ettirebileceksiniz. Özgürleşmek istediğiniz şartları değiştirmek için planlı programlı hareket etmelisiniz. Bunun için cesaretiniz en yüksek seviyede olacak. Hafta sonu uzak yolculuklar veya yabancılarla geçebilir.

KOVA

İş ve toplumsal hayatınızla ilgili konularda hayaınızı düzene sokmak veya dönüşüm yaratma isteğiniz bu hafta cesarete dönüşebilir. Bulunduğunuz konum size yeterli gelmiyor olabilir. Sizin için düzeni bilmek önemli. Kendinizle mücadele edebilir ve sizi hoşnut etmeyen şartları tek tek belirleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişimler sizi mücadeleye itebilir. Bütün tilkiler sizin beyninizde dolaşıyor ve başkalarının haberi yok. Somut sonuçlar görmeyince siz de kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. İş hayatınızda maddi imkanlarınızla ilgili hazırlayacağınız senaryoyu sunabilir ve kabul ettirebilirsiniz. Bunu yaparken istekleriniz ve arzularınız sizin için gerçekçi olsun. İstediğiniz şartları oluşturabileceğiniz bir senaryo olmsına dikkat edin. Bu hafta kendinizle mücadele ederken, işleriniz, müşterileriniz, çalıştğınız kişiler sizin için iyilikler yapabilirler. Kariyeriniz için olumlu gelişmeler olabilir. Soyut olan değil somut olanla ilgilenerek rahatlayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili atacağınız büyük bir adım toplumsal hayatınızda ve iş hayatınızda çok işinize yaracaktır. Kendinizi göstereceğiniz bir adım olacaktır. İş hayatında ilişkilerinizi belirli bir ciddiyete taşımanız yerinde olur. Hafta sonu bağlı olduğunuz kişiler, başka kaynaklarla ilgili konular sizi meşgul edebilir.

BALIK

Kendi gelişiminizi ilgilendiren konular, eğitimleriniz, yabancılarla ilgili bağlantılar, herkesle paylaşmak istediğiniz konular gündeminizde olacaktır. Gruplar, organizasyonlar içersinde mücadele vereceksiniz. İçinizde sizi kimsenin durduramayacağı veya size girişimde bulunmanız için destek olacak cesareti bulacaksınız. Gruplar içersinde sizi kısıtlayan konuları aşma enerjiniz olacak. Bunu planlı programlı yaparsanız aşabileceksiniz. Sizi geliştirecek, bakış açınızı değiştirecek kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Konuştuklarınız hayallerinizle örtüşecek cinsten olabilir. Belli bir konuda hazırlıklarınız planlarınız varsa bunları ilişkileriniz yoluyla rayına oturtma somutlaştırma olanağınız olacak. Maddi konularda şartlarınızı değiştirmek için içinde bulunduğunuz gruplar içersinde mücadele vereceksiniz. Yeni hizmetler, müşteriler atacağınız büyük adımlar olabilir. İşlerinizle ilgili konuları da değiştirebilirsiniz. Hafta sonu birlikte olduğunuz kişiyle beraber geçirebilirsiniz.

gamze avcu