10 - 16 Ağustos 2015 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Jupiter başak burcuna geçiyor. Bir sene boyunca yaptığınız işler, çalıştığınız kişiler veya işlerinizden gelen müşterilerle ilgili isteklerinizi ve beklentilerinizi karşılayacak fırsatları avucunuzda bulacaksınız. Terfi alabilirsiniz veya çalışma şartlarınız iyileşebilir. Zihninizi bulandıran problemlere gerçekçi çözümler bulacaksınız. Aslan burcunda yeniay kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda hevesli, başarılı, yenilikçi olacağınızı gösteriyor. Yenibir aşk hayatınıza girebilir. Eskiden tanıdığınız veya aşk yaşadığınız birisi tekrar hayatınıza girebilir. Hobi olarak yeni aktiviteler edinebilir, eskiden aşk yaşadığınız kişiyi bu faaliyetlerde görebilirsiniz. Heyecan duyacağınız bir konu gündeme gelecektir. İşleriniz veya çalıştığınız ortamla ilgili düzenlemeler sizi rahatlatacaktır.

BOĞA

Kendinizi göstermek istediğiniz, varsa çocuklarınızla ilgili konularda ve zevkleriniz konusunda şanslı ve rahat edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Jüpiter başak burcuna geçiyor. Bir yıl boyunca istediğiniz kabiliyetleri kendinize kazandırabilirsiniz. Oynayacağınız şans oyunlarından kazanma ihtimaliniz biraz daha yüksek olacaktır. Bireysel konularda kendi ifadenizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gruplar içersindeki karışık pozisyonunuzu, olmak istediğiniz grupları tekrardan değerlendireceksiniz. Bireysel olarak hareket ederseniz her konuda kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Aslan burcunda yeniay meydana geliyor. Aile içersinde veya yaşamsal alanınızda eskiden gelen düşüncelerinizi uygulayabilir evinizi dekore edebilir veya problemli olan ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Ya da almak istediğiniz ev karşınıza çıkar ancak fiyatı yüksektir, venüs düzgün hareketine döndüğünde bu fırsatla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta yaşamsal alanınızla ilgili yeni bir fırsat karşınıza çıkacaktır. Bireysel faaliyetlerinizde, kendi gelişiminizi ilgilendiren konularda ne istediğinizi anlayabilir, hayatınızı kendi isteklerinize göre düzenleyebilirsiniz.

İKİZLER

Eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili konularda bir yıl boyunca daha rahat edeceksiniz. Beklentilerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebilirsiniz. Jüpiter başak burcuna geçiyor. Eğer uğraş verirseniz karşılığını bir yıl boyunca alacaksınız. Yeni bi rev alabilir veya evinizi genişletebilirsiniz. Aslan burcunda yeniay meydana geliyor. Yakın çevrenizde eskiden tanıdığınız dostlarınızla yeni faaliyetler olabilir. Yakın çevrenizle ilgili yenilikler olabilir ancak birlikte olacağınız kişileri eskiden tanıyor olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili zorluk çektiğiniz konuları bir düzene koyabilirsiniz. Evinizden çalışmalarınız olabilir.

YENGEÇ

Bir yıl boyunca yeni konular, belki de yazışmalar, yayınlamak istediğiniz konularla ilgileneceğiniz, eğitimlerle ilgili faaliyetlerde bulunacağınız bir dönem olacaktır. Jüpiter başak burcuna geçiyor. Yakın çevreniz oldukça genişleyecek. Yeni çevrelere girebilir, herkesin arayacağı, görüşmek isteyeceği kişi siz olabilirsiniz. Yabancı kültürler, sözlerine ve bilgisine güvendiğiniz kişiler hayatınıza girecektir. Yabancı dil öğrenmek için uygun bir zaman olacaktır. Ancak tüm bu konularda uğraş vermeniz gerekecektir. Aslan burcunda yeniay, size iş hayatınızdan gelecek ani destekle, gelir kapılarını açabilir. Maddi kaynaklar elde etmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişiler aracılığıyla gelir elde etme fırsatları yakalayabilirsiniz. İlgileneceğiniz konularla ilgili adımlar atarken araştıracak ve isteklerinizi tatmin edecek ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Elinize geçmişte verdiğiniz borçların geri dönmesiyle para geçebilir. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları, varsa kardeşlerle veya ikili ilişkilerde, çözebilir veya neden birlikteliklerinizi devam ettiremediğiniz konusunda kendinizi farklı açılardan değerlendirme olanağı bulabileceksiniz.

ASLAN

Bu hafta burcunuzda yeniay meydana geliyor. Gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerde, çevrenizle ilgilendiğiniz ortamlarda, girişimlerinizle ilgili durumlarda eskiden tanıdığınız kişilerle olan problemleri çözebilirsiniz. Yeniayla beraber kendinizle ilgili yenilikler yapmak isteyebilir, hal ve tavırlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu durumda etrafınızla olan ilişkilerinizi daha rahat yürütebileceğinizi farkedebilirsiniz. Jüpiter başak burcuna geçiyor. Maddi konularda eleştirel olabilirsiniz ancak fırsatları değerlendirme konusunda da azim ve çaba gösterirseniz gelir elde etmeniz çok kolaylaşacaktır. Bir sene boyunca maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatlar sizinle olacak. Başka kaynaklara güvenmek yerine kendi gelir kaynaklarınızı sağlamayı düşünebilir ve organize edebilirsiniz. Bireysel olarak kazandıklarınızı veya kazanabileceğiniz anlaşmaları çalıştığınız kişiler, müşteriler yardımıyla devam ettirebilirsiniz. Başkalarına bağlı kalmamalı veya ortaklaşa işlerde karşınızdakilerin kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

BAŞAK

Jüpiter bu hafta burcunuza geçiyor. Bir yıl boyunca burcunuzda size destek olacak ancak takıntılılarınız varsa bunları büyütmenize yolaçabilir. Ancak istediğiniz şekilde hayatınızın akışına dair beklentilerinizi gerçekleştirme fırsatları bulacaksınız. Hayat sizin için daha rahat akabilir. Düzen ve plan yapsanız yolunda gidebilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar alsanız uygulaması çok rahat olabilir. İsteklerinizi organize etmeli ve uygulamaya başlamalısınız. Karşınızda idealize ettiğiniz kişiler kafanızı karıştırabilirler, siz kendi düşünce ve fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Aslan burcunda yeniay meydana geliyor. Ortaklaşa işlerle ilgili geçmişten gelen konularda ani gelişmelerle, kendinizi göstermek istediğiniz konuları yakalama fırsatı bulabilirsiniz. Kendi isteklerinizi gerçekleştirme yolunda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenize isteklerinizi veya güçlü olduğunuzu düşündüğünüz konuları yayın. Etrafınızla kendiniz hakkında atmak istediğiniz adımları konuşmanızda fayda var.

TERAZİ

Jüpiter başak burcuna geçiyor ve bu burçta bir yıl boyunca hayatınızda kontrol edemediğiniz, müdahalede bulunamadığınız konularda size destek verecektir. Eviniz ailenizle ilgili konularda yaşadığınız sorunların neler olduğunu ve sizi neyin rahatlatacağını anlayacaksınız. Belki de başka açılardan bakarak fazla birşey yapmadan destek göreceksiniz. Yaşamınızı devam ettirdiğiniz yolda kendinizi beklentilerinize göre organize edebileceksiniz. Bu konuda zorlanmayacaksınız. Aslan burcunda yeniay meydana geliyor. Sosyal ortamlar ve gruplar içersinde yeni bir konum elde edebilirsiniz. Bu konum ikili ilişkileriniz aracılığıyla olabilir. Birlikte olduğunuz veya görüştüğünüz kişiler aracılığıyla olabilir. Bu kişi eskiden tanıdığınız bir kişi olacak ve geleceğe dönük planlarınızda size yeni bir fırsat sunacaktır. Veya eski bir arkadaşınız sayesinde yeni gruplar içersinde yer alabileceksiniz. İç sesinize güvenmenizde fayda var.

AKREP

Bu hafta çalışma ortamınızla ilgili ani değişimler olabilir. İş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda eskiden tanıdıklarınız aracılığıyla yeni konumlar elde edebilirsiniz. Aslan burcunda yeniay iş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda yeni kapılar açabilir. Çalışma koşullarınızda süpriz gelişmeler olabilir. Jüpiter başak burcuna geçiyor. Bir sene boyunca sosyal gruplarda, içinde bulunduğunuz gruplarda eğer ilgilenir ve detaylarıyla çalışırsanız sizi onore edecek prestijli konumlarda bulunabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlar kalabalıklardan oluşabilir ancak sizin için alttan alma veya eleştirel yaklaşma fırsatı veren durumlar veya faaliyetler olacaktır. Yapıcı olabilirseniz sabırla beklerseniz prestijiniz artacaktır. Gruplarla beraber hareket etmenizde fayda var. Bireysel çabanız sonuç vermeyebilir ve gruplar içersindeki eforunuzu da dağıtabilir. Yakın çevrenizde yaşadığınız değişimlerin sizi hangi konumlara taşıdığını göreceksiniz.

YAY

Yurtdışı yolculuklar, konular, bağlantılarla ilgili veya yabancı kültürleri de içeren ve kendi gelişiminizle ilgili konularda yani aslan burcunda yeniay yaşayacaksınız. Yeni durumlar meydana gelebilir. Yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Teknolojik konular veya risk almak isteyeceğiniz konular eskiden kurduğunuz bağlantılar aracılığıyla gelebilir. Olmayacağını düşündüğünüz planlarınızı, yabancı aşklarınızı tekrar karşınızda bulabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz jüpiter başak burcuna geçiyor. Bir yıl boyunca iş hayatınız veya toplumsal yaşamınızda hareketlenme ve prestij elde edeceğiniz faaliyetler olabilir. Yükselme gerçekleşebilir iş hayatınızda. Kendi içinize dönmeden, iş hayatınızdaki kişilerle görüşerek kendinizi ispatlayacağınız veya göstereceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili problemleri de bu sayede çözebileceksiniz.

OĞLAK

Jüpiter başak burcuna geçiş yapıyor. Bir sene boyunca yurtdışı seyahatleriniz, yabancılardan gelen fırsatlar, hayattan beklentilerinizi elde etme konusunda kolaylıkların gelmesi gibi etkileri olacaktır. Varsa hukuksal konularda lehinize sonuçlar olabilir. Çektiğiniz zorlukların, kendinizle ilgili zorlandığınız konularda, çevrenize olan güven problemlerinizle ilgili çözülmeler yaşayabilirsiniz. Yabancı bir ülkede kalma durumu olabilir. Güvendiğiniz kişilerin hayata bakış açısı sizin de ilgilendiğiniz konular arasına girebilir. Kısaca ufkunuzu genişletecek sizi geliştirecek konular gelebilir hayatınıza ve bu konuda sizin de üzerinde düşünmeniz gerekir. Aslan burcunda yeniay ortaklaşa işlerinizde, eşinizden veya başka kaynaklardan gelen gelirlerle ilgili yenilikler olabilir. Önceden tanıdığınız kişilerin yardımıyla eviniz ve ailenizi ya da yaşamsal alanınızı değiştirecek fırsatları ortaklaşa işlerde ve başka kaynaklarda bulabilirsiniz. Spiritüel olarak yaşamınızın amacını veya beklentilerinizi nasıl karşılayacağınızı bu sene farkedeceksiniz. Elle tutulur örneklerle hayatınıza başka bir bakış açısıyla devam edebilirsiniz.

KOVA

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklar, bağlı olduğunuz konular ve kişilerden bu sene destek göreceksiniz. Resmi işlerinizin ucundan tutarsanız herşey yolunda gidecektir. Yatırım yapmayı düşünürseniz bir yıl boyunca başak burcuna giren Jüpiter size uygun ve verimli ancak çabalamanızı gerektiren fırsatlar sunacak. Maddi kaynaklarınız artıyor. Kendiniz gelir oluşturmanız yerine başka kaynaklarla ortak hareket ederseniz daha fazla kazanabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz konuları yakın olduklarınızla paylaşmanız size kolaylık sağlayacak destek getirecektir. Aslan burcunda yeniay meydana geliyor. İlişkilerinizde yenilikler olabilir. Hayatınıza eskiden girmiş bir kişi tekrar gelebilir ve problemlerinizi çözmek için bir fırat doğabilir. Bu kişiyi yakın çevrenizde bulacaksınız. Hayatınızda birisi varsa bu kişi aracılığıyla yakın çevreniz değişebilir.

BALIK

Yönetici gezegeniniz Jüpiter başak burcuna geçiyor. İlişkilerinizde oldukça verimli ancak yapıcı eleştirilerinizle beraber kabul görüleceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yabancı kişiler hayatınıza girebilir. Danışmanlık yapabileceğinizi görebilirsiniz. Ya da danışmanlık yapacağınız kişiler prestij sahibi olabilir. Ortaklık kuracağınız kişiyle de karşılaşmanız mümkün. Bu kişi veya ikili ilişkilerinizde karşınızdaki kişi sizi toparlayacaktır. Dağınık zihninizi karşınızdaki kişilerle konuşarak odaklamayı düşünebilirsiniz. Sizin ayaklarınızın yere basmasını sağlayacaklardır. Aslan burcunda yeniay meydana geliyor. İşleriniz veya çalıştığınız kişi ve konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Ani maddi kaynaklar oluşturabilirsiniz. Çalışmalarınızı eski müşterilerinizle yapabilir ve gelir elde edeceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kuracağınız ilişkiler sizi gruplar içersinde önemli yerlere taşıyabilir.

Gamze Avcu