1 - 7 Haziran haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizle ilgili yapmak istedikleriniz, yaptığınız araştırmalar bu hafta sonuçlanıyor. Size farklı yollar gösteren veya yabancılarla ilgili vereceğiniz kararlar büyük fırsatlara ulaşmanızı sağlayacaktır. Kararlarınızın hafta bitiminde sonuçlarını alacaksınız. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Aşk, zevkler, yeni kuracağınız uzak mesafelerdeki ilişkileriniz sizi kalıcı girişimlere sürükleyecek.

BOĞA

Başka kaynaklarla ilgili veya ortaklaşa işlerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Başka kaynaklarla ilgili kararlarınız aileniz için de iyi olacaktır. Ev yatırımlarınızla ilgili gelişmeler size büyük fırsatlar sunabilir. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Aile içersinde ilişkilerinizi en iyi seviyesine getirebilirsiniz. Evinizi güzelleştirecek abartılı değişimler olabilir.

İKİZLER

İlişkilerinizle ilgili veya ortaklarınız, danıştığınız ya da birlikte olduğunuz kişiyle ilgili kararlar alacaksınız. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. İlişkileriniz hakkında vereceğiniz kararlar size süpriz fırsatlar getirebilir. Çevrenizi, sosyal gruplarınızı değiştirmenize, fırsatlarla karşılaşmanıza yardımcı olacak ve sizi farklı ortamlara sokacak kişilerle tanışabilirsiniz. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle, kısa yolculuklarda yaşayacağınız zevkler olacaktır. Görüşeceğiniz kişiler beklentilerinizi karşılayacaklar bu dönemde.

YENGEÇ

Çalıştığınız işler veya kişilerle ilgili, yaptığınız işler veya verdiğiniz hizmetlerle ilgili konularda kararlar verebilirsiniz. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Kendi başınıza yaptığınız çalışmaları etkilese de alacağınız kararlar sonrasında maddi ve iş hayatınızla ilgili büyük fırsat kapılarını açabilir size. Hafta bitiminde istediğiniz şartlarda teklifler alabilir veya istekleriniz doğrultusunda maddi imkanlar kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Maddi imkanlarla ilgili kısmetleriniz daha fazla olacaktır bu dönemde. Yaptığınız hazırlıkları maddiyata çevirme olanağı yakalayacaksınız.

ASLAN

Kendinizle ilgili ortaya koymak istediğiniz konularda, zevkleriniz, özel yaşamınıza dair konularda veya varsa çocuklarınızı kapsayan konularda bazı kararlar verebilirsiniz. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Kendinizi geliştirmek veya ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili çalışmalar yapmanız, isteklerinizi netleştirmeniz sizin başka bilgilerle buluşmanızı, etrafınızda daha fazla kabul göreceğiniz özelliklerinizi ortaya koymanızı, farklı bağlantılarla farklı kişilerle karşılaşmanızı destekleyecektir. Venüs cuma burcunuza geçiyor. Etrafınızdan ilgi göreceğiniz, ilişkilerden keyif alacağınız ve iltifat göreceğiniz zamanlar olacaktır.

BAŞAK

Eviniz, ailenizi, yaşamınızda kurmak istediğiniz temellerle ilgili kararlar alacaksınız. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. İş veya toplumsal hayatınızda isteklerinize ve çalışmalarınıza rağmen siz kendi içinizdeki istekleri gerçekleştirmek için vereceğiniz kararların sonucunda başkalarından gelen kaynaklar veya paylaşımlarınızla beraber sizi rahatlatacak adımlar kapınıza gelecektir. Henüz beklentilerinizi ortaya koymadınız ancak bunlar için atacağınız adımların kaynaklarını bulabilirsiniz. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. İyimserliğiniz artıyor, korkularınız azalıyor. Kendiniz için yapmak istediklerinizi ortaya koyacağınız yolları keşfedeceksiniz veya planlarınıza dahil edeceksiniz.

TERAZİ

Yabancılarla bağlantılar, herkesle paylaşmak istediğiniz istek ve arzularınız, uzak yolculuk planlarınız bir şekilde yeni konular, yakın çevrenizdeki gelişmeler, yapmak istediğiniz iş konularıyla ilgili alacağınız kararlarla değişime uğrayabilir. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizde zorlayan şartlar veya ilgilendiğiniz konular, görüştüğünüz kişilerle ilgili zorluklar hakkında kararlar alabilirsiniz. Bir değişim yakın çevrenizi, ilişkilerinizi ve girdiğiniz grupları değiştirecektir. Size kapıları açacak gruplara veya organizasyonlara, sosyal çevreye girebilirsiniz. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Bu dönemde gruplar veya organizasyonlar içersinde ne isterseniz gerçekleşecektir. Herkes size desteğini verecektir. Geleceğe dönük planlarınız için kalabalıklar veya sosyal ortamlar sizin çıkış yolunuz olacak. Arkadaşlarınızla zevkli zamanlar geçirebilirsiniz bu dönemde.

AKREP

Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili istekleriniz ve arzularınız, görüşmeleriniz konusunda yaptığınız girişimleri etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Gelir kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilir bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu sonuçlar İş hayatınızda ve çalışma koşul ve şartlarınızda değişimlere ve fırsatlara yol açacaktır. Yükselme yaşayabilirsiniz toplumsal hayatınızda veya kariyerinizde. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Maddi imkanlarınızı kurabileceğiniz ortamı kurmak için size destek olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Toplumsal hayatınızda gözününde olacaksınız.

YAY

Salı burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda oluşturmak istediğiniz temeller, almak istediğiniz yolda çizdiğiniz yolda, aldığınız sorumluluklarla beraber kendinizi gerçekleştirme isteğinde olduğunuz konularla ilgili fırsatları kapınıza getiriyor. İlişkileriniz sizi kendinizi ortaya koyacağınız konularda destek olacak kişileri hayatınıza getirebilir. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Yabancılar, uzak yolculuklar, başka kültürleri içeren sosyal ilişkiler size hem keyif verecek hem de aradığınız aşkı bulacbileceksiniz.

OĞLAK

İçinizdeki korkularınız veya yapmak istediğiniz elinizde olmayan sebeplerden gerçekleştiremediğiniz konularda, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızla veya hayatınızdan çıkarmak istediğiniz düşüncelerinizle ilgili sonuçlara varabilirsiniz. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızda istemediğiniz konuları farkına varacaksınız ya da netleştirebileceksiniz. Aile veya yaşamsal alanınızla ilgili değişimler artık sizi korkutmayacaktır. Ya da aile veya evinizle ilgili konular ve de paylaştığınız kaynaklardan gelen kısmetler, fırsatlar içinizdeki endişe ve tereddütleri giderecektir. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Bu dönemde başka kaynaklar, varsa eşinizden gelen kaynaklar, ortaklaşa işlerde büyük fırsatlar, keyifler yaşamanız mümkün. Kaçan bir fırsat tekrar gelebilir.

KOVA

Gruplar içersinde, organizasyonlarda aldığınız sorumluluklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı yay burcunda dolunay meydana geliyor. Gruplarla çalışıyorsanız bazı sonuçlara ulaşacaksınız. Bu sonuçlar veya kararlar ilişkilerinizde sizden beklenenleri tatmin edecek şekilde olacak ve size yeni konular yeni kapılar açacaktır. Yakın çevrenizin değişimi sizi yeni ilişkilere yeni gruplara, işlere girişmenize fırsatlar sunacak. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Hayatınızda istediğiniz kişiyle karşılaşabilir veya birlikteliğinizin adını koyacağınız adımlar atabilirsiniz.

BALIK

Eviniz ve aileniz için vaktinizi ayırmak istiyor olsanız da salı yay burcunda dolunay ile beraber iş hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toplumsal ve kariyer hayatınızla ilgili alacağınız kararlar, olgunlaşan durumlar size yeni kapılar açacaktır. Gelir kaynakları olumlu gelişmelerle, yeni çalışma şartlarıyla sizi memnun edebilir. Venüs cuma aslan burcuna geçiyor. Bu dönemde çalışma şartlarınızdan keyif alabilirsiniz, potansiyel müşterileriniz artabilir, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili başkalarından önemli destekler gelebilir.

Gamze Avcu