1-7 Eylül 2014 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hafta başında daha enerjik olacaksınız. İlişkilerinizle ilgili konularda dışadönük, karşınızdakini anlamaya yönelik girişken tavırlarda olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz kişilerle görüşmeler, konuşmalar olumlu geçebilir. Merkür teraziye geçiyor. Hafta ortasında işyerinizde, çalıştığınız kişilerle veya yaptığınız işlerle ilgili her şeyi gözden geçirme zamanı. Sizi nelerin motive ettiği ğzerine düşünme ve kendinize yön vermeniz için fırsat olabilir. Perşembe günü iş hayatınızda zorluk yaşayabilirsiniz ancak bu sizin çalışmalarınız, başka kaynaklarla ilgili sizi durduran meseleleri çözmeniz için gerekecektir. Venüs başak burcuna geçiyor. İşyeriniz, çalıştığınız kişiler, iş yapma şekliniz daha çözüme yönelik, eleştirel ancak yapıcı olabilir. Hafta sonu arkadaşlarınız veya gruplarla iç içe vakit geçirmeniz sizi daha fazla rahatlatacaktır. Sosyal faaliyetlerin içinde olmalısınız.

BOĞA

Hafta başında ortaklaşa işleriniz, bağlı olduğunuz kaynaklarla ilgili durumlarda zorlanmayacak ve yardım göreceksiniz. Merkür terazi burcuna geçiyor. İş ortamınızdakilerle , işlerinizde görüştüğünüz kişilerle ortak kararlar alarak problemleri çözebilirsiniz. Daha uzlaşmacı olacaksınız. Daha rahat olacaksınız. Hafta ortasında bireysel olarak kendinizi nasıl görmek istediğiniz, hayatınızı motive eden konular, durumlar nelerdir, bunlar üzerine kafa yorabilirsiniz. Venüs başak burcuna geçiyor ve kendinizle ilgilenme, isteklerinizi, zevklerinizi gerçekleşme zamanı geldi. Sizi motive eden konularla ilgili konuları, zevk alacağınız konuları düzenleyebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlık, temizlik de dahil. Hafta sonu toplumsal hayatınız ön planda, çeşitli ortamlarda bulunabilirsiniz. Dışarda vakit geçirmeniz sizi rahatlacaktır.

İKİZLER

Hafta başında görüşmeleriniz artıyor. Görüşeceğiniz kişilerle bilgi alışverişi olabilir ve sizi gliştirebilecek konular olabilir. Bu sayede farklı çevrelere gireceksiniz. Merkür terazi burcuna geçiyor. Yapmak istediğiniz düşünceler fikirler ne varsa bu konularda zemin bulacaksınız. Kendinizi ilişkiler konusunda rahatlamış hissedeceksiniz bu dönemde. Kendinizi fikirleriniz ve önerilerinizle kabul ettirebileceğiniz bir dönem olabilir. Bireysel çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Kendinizin ne istediğini, çalıştığınız kaynaklar veya kişilerle ilgili sizi nelerin motive ettiğini sorgulayabilirsiniz hafta ortasında. Hafta sonuna doğru ortaklaşa işlerde sizi zorlayacak gruplar olabilir ancak isteklerinizi kesinleştirdiyseniz bu konularda son sözü söyleyebilirsiniz. Haftasonu uzak yolculuklar, gelişiminizle ilgili konular, yabancılarla ilişkilerin olduğu sosyal ortamlar sizi bekliyor.

YENGEÇ

Hafta başında iş hayatınız, kariyeriniz hakkında girişimde bulunabilirsiniz. Bu size maddi kazançlar getirebilir. Merkür terazi burcuna geçiyor. Ail eve yaşamsal alanınızda veya evinizle ilgili konularda fikirleriniz, düşünceleriniz kabul görecektir. Her tür konuda daha uzlaşmacı iletişim kurabilirsiniz. Evinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında ilişkilerdeki motivasyon kaynaklarınızı keşfedebilirsiniz. Sizi motive edecek ilişkiler kurabilirsiniz. Beklentileriniz üzerinde durabilir ve bunu yakın çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkilerde sizi zorlayan konular olabilir. İş hayatınızla ilgili değişimler ilişkilerinize yansıyabilir. Bunun da detaylarda yatan sorunları çözerek üstesinden gelebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Yakın çevreniz genişleyebilir. Görüşmeleriniz, iletişiminiz artacaktır. İlişkilerde eleştirel olabilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelerde yakın çevreniz veya kardeşleriniz size destek olacaktır. Hafta sonu güvendiğiniz bağlı olduğunuz kişileri evinize davet edebilirsiniz.

ASLAN

Bu hafta kendi gelişiminiz için yeni ortamlar ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yabancılarla olan ilişkilerinizi geliştirebilir. Uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. Merkür terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde iletişim yönünden çok faal olacaktır sizin için. Varsa kardeşlerinizle olan sorunları çözebilir, araştırmalar ve çalışmalar yapabilir, yeni konularla ve kişilerle ilgilenebilirsiniz. Kısa yolculuklardan çok şey öğrenebilirsiniz. Yaptığınız işlerde sizi maddi olarak nelerin motive ettiği konusunda düşünebilirsiniz. Neler sizin için değiştirici dönüştürücü oluyorsa üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Perşembe günü yolculuklar, yabancılar konusunda veya herkesin bilmesini istediğiniz bir konuda sizi zorlayan şartlar olabilir. Venüs başak burcuna geçiyor. Maddi konular, harcamalarınızla ilgili planlı programlı olursanız kazanç sağlayabileceksiniz. Harcamalarınızı düzenleyebilirsiniz bu dönemde, alacağınız pahalı şeyler için gerekli olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Tanıdığınız kişileri görmek için kısa yolculuklar mümkün.

BAŞAK

Aileniz, yaşadığınız yerdeki kişilerle ilgili bağlanmak istemediğiniz, bağlı kalmak istemediğiniz durumlar için kendinizi bağımsız kılacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Merkür terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde maddi konularda, maddi kaynaklarınızla ilgili danışmanlıklar alabilirsiniz. Kuracağınız bağlantıların, ticaret yapıyorsanız yeni kaynakların peşine düşebilir, planlar yapabilirsiniz. Bütçeniz üzerinde çalışabilir, danışmanlık alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili, zevkaldığınız konularda, varsa çocuklarınızla ilgili konularda sizi neyin motive ettiğini düşünebilirsiniz. Bu şekilde sizi motive eden şartları korumak için etrafınızla ilgili olacaksınız. Perşembe günü kendi istediğiniz şekilde olmasını istediğiniz ancak ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili problemler olabilir. Bu konuda ısrarcı olmak yerine araştırma yaparak çözebilirsiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Bu dönemde hayatınızda hareketlenmeler, görüşmeler artabilir. Etrafınızda aranılan tercih edilen kişi olabilirsiniz. Hafta sonu ofisiniz için harcamalar olabilir. Birilerine yardım konusunda veya sağlık konularıyla ilgilenebileceğiniz durumlar gerçekleşebilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizde faal olacaksınız ve gireceğiniz gruplarda sıradışı kişilerle ilişkiler kurabilirsiniz. Gireceğiniz gruplarda size yeni kapılar açacak bağlantılar olabilir. Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönemde etrafınızdaki kişilerle daha fazla diyaloğa girebilir, fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızla ilgili eviniz veya yaşam koşullarınızla ilgili sizi motive eden konular üzerinde düşünebilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden koşullarınızla ilgili bilgiler alabilirsiniz. Perşembe günü ilişkiler konusunda sizi zorlayan koşullar olabilir. Bu konuda kendi isteklerinizi düşünebilir ve planlayabilirseniz sizi zorlayan koşulları daha rahat ortadan kaldırabilirsiniz. Venus başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde sizi tatmin eden veya sizin için anlamı kalmayan ilişkiler konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz. Haftasonu ilişkilerinize daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Zevaldığınız konular ve kendi istekleriniz ön plana geçebilir.

AKREP

Çok farklı işler aracılığıyla iş ve toplum hayatınızda göz önündesiniz ve sosyal olarak faal olmanız size maddi olarak yeni kapılar açabilir. Merkür terazi burcuna geçiş yapıyor. Bulunduğunuz konumda kendinizi görmek istediğiniz yerde olup olmadığınız konusunda sorgulayabilirsiniz. Çevrenizle olan ilişkilerinizde tatmin olup olmadığınız konusunda düşünebilirsiniz. Çalışmalarınıza kendi içinizde devam edebilirsiniz bu dönemde. Gruplar içersinde kendinizi göstermek isteyebilir ve işlerinizle ilgili grupların size sağladığı motivasyonu sorgulayabilirsiniz. Perşembe günü bazı işlerinizde zorluklar olabilir. Gruplarla beraber hareket ettiğinizde zorlandığınız konularda çözümler bulabilirsiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapıyor. Toplumsal hayatınızda kurduğunuz ilişkilerin getirilerini görebilirsiniz. Gireceğiniz gruplar içersinde sizi hoşnut edecek ilişkiler olabilir. Arkadaşlarınız arasında karşılaşacağınız bir kişiyle aşk yaşamanız mümkün bu dönemde. Hafta sonu evinizde veya yaşadığınız yerde vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Evle veya aileyle ilgili konular sizi meşgul edecektir.

YAY

Hafta başında sosyal faaliyetler konusunda oldukça yoğun olabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgilenebileceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Merkür terazi burcuna geçiş yapıyor. Gruplar ve arkadaşlarınızla sohbetler edeceğiniz, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz, haberleri gruplardan veya arkadaşlarınızdan alabileceğiniz bir dönem olacaktır. Ilımlı ve uzlaşmacı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek isteyebilir veya toplum içersinde ön plana geçebilirsiniz ancak bu durumda maddi olarak sizi motive eden konumları ve faaliyetleri tercih edebilirsiniz. Kendinizi maddi kazançlarınızla ilgili olarak yeterli fayda sağlayamadığınızı düşünebilir ve sizi motive edecek koşulları sağlamak için adımlar atabilirsiniz. Perşembe günü maddi konularda zorluklar yaşabilirsiniz. Şartların değiştiğini görebilirsiniz. Risk almayın. Haftasonu kısa yolculuklar ve yakın çevrenizdekilerle ilgilenerek geçirebilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili size gelen kısmetler veya yardımlar aracılığıyla yaşamsal alanınızda veya eviniz ailenizle ilgili değişimlerde yapacaklarınızı planlayabilirsiniz. Merkür terazi burcuna geçiyor. İş hayatınız ve toplumsal hayatınızda otorite gördüğünüz veya sizi ön plana çıkarak kişilerle görüşmeler olabilir. Bu dönemde iş hayatınızda fikirleriniz veya projeleriniz başkaları tarafından beğenilebilir. Siz de bu konuda herkesi memnun edebilmek için uzlaşmacı olabilirsiniz. Uzak yolculuklar, paylaşmak istediğiniz konular, yabancılar veya kendinizi göstermek geliştirmek istediğiniz konularda başarı gösterebilirsiniz. Bu da sizing için motivasyon kaynağı olabilir. Hayata bakış açınızı değiştiren olaylar devam edebilir ve kendinizi başka şekilde ifade ederken bulabilirsiniz. Perşembe günü ev ve aile konularındaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Siz kendi bakış açınızı değiştirebilirseniz çıkan problemleri kolaylaştırmış olabileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. İşleriniz, hayatınızda yeralan yabancılar veya herkesle paylaştığınız konularda eleştirel olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin veya karşılaştığınız durumların ilişkilerinizi nasıl etkilediğini irdeleyebilirsiniz bu dönemde. Kurduğunuz bağların gelişiminizde yararı olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularla ilgilenebilirsiniz ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

KOVA

Gruplar içersinde bulunduğunuz organizasyonlarda ilginç kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. Yeni ilişkiler hoşunuza gidebilir. Karşınızdaki kişiler sizin için biçilmiş kaftan olabilirler. Merkür terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerde, ilgilendiğiniz konularda, kendi gelişiminizde hayata bakış açınız farklılaşabilir, ya da hayata farklı gözden bakmaya başlayabilirsiniz. Öğrenecekleriniz sizi geliştirecektir bu dönemde. Ortaklaşa işlerde, başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda kendinizi gösterme isteği sizi motive edebilir ve hayatınızda kontrol etmekte tatmin olamadığınız durumlar için sizi cesaretlendirebilir. Sizi neyin motive ettiğini anlayabilirsiniz. Perşembe günü yakın çevrenizdeki değişimler sizi huzursuz edebilir. Venüs başak burcuna geçiyor. Bu dönemde kuracağınız ortaklaşa işler, yapacağınız yatırımlar sizi meşgul edecek ve yeni ilişkiler geliştirebileceksiniz. Detaylarıyla inceleme ve araştırma sizi bazı kişilere bağlanma konusunda tatmin edebilir. Hafta sonu dışadönük olacak ve sosyal olacaksınız. Kendi isteklerinizi gerçekleştirmeniz sizi mutlu edecektir.

BALIK

İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda hareketli olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. İş hayatınızda ilgilendiğiniz konular, maddi konularda kendinizi bağımlı hissetmeden çalışabileceğiniz şartları getirebilir. Çalıştığınız kişilerin desteğini alacağınız durumlar olacaktır. Merkür terazi burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerinizde görüşmelerinizde uzlaşmacı bir tutum içersinde olabilirsiniz bu dönem. Yeni anlaşmalar her iki tarafı da memnun edecek şekilde düzenlenebilir. Fikirleriniz ve düşünceleriniz size ortaklaşa işler getirebilir. Başka kaynaklardan fayda görebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerle ortak hareket edebilmeniz gruplar içersinde motivasyon sağlayacaktır. Gruplar veya organizasyonlarda motive olduğunuz konuları karşınızdaki kişiler yardımıyla anlayabilirsiniz. Perşembe günü maddi konulardaki değişimler gruplar içersinde zor zamanlar yaşamanıza sebep olabilir. Birebir görüşmelerle bu zorlukları aşabileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Bu dönemde ilişkileriniz ön planda olacak ve eleştirel olabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi tatmin eden yönleri ortaya koyabilir ve size fayda sağlamayan ilişkileri bitirebilirsiniz. İlişkilerinizde sizi memnun edecek kişiler çıkabilir. Ne istediğiniz konusunda netleşebilirsiniz. Hafta sonu biraz kendi başınıza kalıp dinlenmek isteyebilirsiniz.

gamze avcu