Abone Ol

Zuhal Topal'da kamera arkası skandalı! Baha Naz'a saldırdı, 30-40 kişi tekme tokat kavga etti

Medyafaresi.com özel haberi.. Star TV'de yayınlanan "Zuhal Topal'la" izdivaç programında canlı yayından sonra tekme tokat kavga çıktı. İddiaya göre, kavgaya stüdyodaki güvenlikçiler, sesçiler, teknik ekip, program çalışanları bile karıştı..

Zuhal Topal'da şok kavga! Baha Naz'a saldırınca...

Cuma günkü son programda, Baha gelin adayı Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesini kıskanıp stüdyoyu terk etmişti. Ne olduysa bundan sonra oldu.

İddiaya göre, Baha yayından sonra arabaya binen eski sevgilisi Naz'a saldırdı, dövmeye başladı. Bunu gören bir kaç güvenlikçi Baha'ya müdahale etti, kavga çıktı. Ardından stüdyodan çıkmakta olan Baha'nın programa katılan diğer damat adayı arkadaşları geldi, onlar da güvenlikçilere saldırdı. Olayın son perdesinde programın teknik ekibi de kavgaya karıştı. Bir anda ortaya tekme tokat kavga eden 30-40 kişilik bir kalabalık görüntüsü çıktı.

Zuhal Topal üst kattan başını ellerinin arasına alıp korku dolu gözlerle olan biteni izledi..

Olay sırasında Baha'nın feci şekilde dövüldüğü iddia edildi. Kavga eden kalabalık birbirinden şikayetçi oldu ve olay karakola taşındı.

Bugün Baha ve kavgaya karışan diğer damat adaylarının ve dayak yiyen Naz'ın canlı yayına çıkıp çıkmayacağı veya Zuhal Topal'ın nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

NE OLMUŞTU?

Bir dönem büyük bir aşk yaşayıp nişanlanan Naz-Baha çifti, izdivaç programında yine karşı karşıya geldi. Naz, Bakü'den gelen talibi Ali ile yeni bir aşka yelken açtı. İlk olarak Baha'nın, Ali'yle buluşurken bile Naz'ın hala kendisinin aldığı kolyeyi taktığını söylemesiyle tartışmanın fitili ateşlendi. 

Kıskançlık krizine giren Baha, apar topar stüdyoyu terk etti.

Gelişmeler Medyafaresi.com'da olacak...