Abone Ol

Zeynep Kalınkaya müzik şovuyla büyüledi

DAP YAPI'nın istanbul Marina projesi kapsamında sahne alan Keman sanatçısı Zeynep Kalınkaya büyük beğeni topladı.

Zeynep Kalınkaya müzik şovuyla büyüledi

Zeynep Kalınkaya, davetlilere kemanıyla müzik ziyafeti çekerken ve dansçılarıyla büyük beğeni topladı.

Konut projesi hakkında bilgi alan davetliler, renkli müzik şovunu ilgiyle takip etti.

Zeynep Kalınkaya ve Rönesans grubu ise yılbaşı gösterisine hazırlanıyor.

Grup Rönesans, operadan caz’a,yerel müziklerden dans’a zengin bir Dünya
Müzikleri repertuarına sahip, herbiri kendi alanında Star isimlerden
oluşan bir müzik grubu..

15 dilde repertuarı ile GRUP RÖNESANS 2018'e BURSA ALMİRA otelde giriyor.

Zeynep Kalınkaya müzik şovuyla büyüledi - Resim: 1

Zeynep Kalınkaya kimdir

Zeynep Kalınkaya, 1985 yılında İstanbul'da doğdu. 1993 yılında müzik yaşamına Özel bir kolejde piyano dersleri alarak ilk adımı attı,1996 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarının Yaylı Çalgılar KEMAN Bölümünün Orta-Lise-Üniversite ve Tezli Yüksek Lisans Bölümünü başarı ile kazanarak eğitimini tamamladı. Lisans eğitimini Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursu ile başarı ile tamamlamıştır. Halen Doktora için çalışmalarını sürdürmektedir

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğrenci Orkestrası ile birçok yerde sayısız konserler verdi. (İŞ Sanat, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Atatürk Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi , Maslak TİM, İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Konser Salonu ,Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi,Işık Üniversitesi Konser salonu,Sabancı Kültür Merkezi, Kültür Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi , Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ,Kartal Sanat Merkezi)

2002 Yılı Eylül ayında Almanya'nın Bonn şehrinde organize edilen Beethoven Müzik Festivalinde Şef: Ramiz Malik ASLANOV yönetiminde " Fazıl SAY ile birlikte Mozart Piyano Konçertosu" yorumunda aynı orkestra ile esere eşlik etti.

2006 Yılı, Ağustos ayında Almanya'nın Berlin şehrinde organize edilen Beethoven Müzik Festivalinde Şostokoviç ve Prokofiev eserleinde sahne aldı.

2006-2007 Yılı, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi müzik bölümü okul orkestrası ile Piyanist İdil BİRET ile konserde görev aldı.

2009 Yılı Şubat ayında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası ile Müzik Festivaline davet edildi.

2010 Yılında Bakırköy Sanatçılar Derneğinde 2 Yıl Keman Eğitmeni olarak Görev aldı birçok öğrenci yetiştirdi ve konserler düzenledi. (Yer: Cem Karaca Kültür Merkezi)

Aynı zamanda İstanbul'daki Grup RÖNESANS'ta "Solist Keman Sanatçısı" olarak devam etmektedir.